קשיים.

alfiekeren

New member
כן אני מקשיבה...

צריך להשאר עם ראש פתוח. וכמו שאלפי אומר יש לנו אופציות מה שלא לכל אחד יש וצריך לקחת את זה כמשהו חיובי. גם אני יצטרך כמה עצות אם לא טיפול פסיכולוגי. דוקא בביקור האחרון שלנו באנגליה הרגשתי שהייתי יכולה לגור שם. שזו אחלה התקדמות!!!

cielo

New member
ממממ .....

שהתכוונתי : תקשיבי ! לא התכוונתי שאת צריכה להיות פתוחה להצעות, היום אני מאוד מבולבלת כנראה
. מה שכן התכוונתי, שלא בהכרח הפתרון שלכם הוא לעבור לאנגליה. כל זוג הוא מקרה לשמו והעובדה שהם הצליחו שם - לא מבטיחה שגם לכם זה יקרה. אבל ... כן - לשמור על פתיחות, אין ספק. ניתן (ארבעתו, קרן, שלי, האנגלי והאנידיאני) זמן לדברים ונראה מה קורה, שנתיים זה באמת לא הרבה זמן. לזרום ! פשוט לזרום ! טיפול פסיכולוגי - אין בעיה, אני עומדת לסיים את התואר בפסיכולוגיה, כך שאפילו לא תצטרכי לשלם על זה .... בשביל משפחה עושים הכל

Londoner

New member
תדה רבה לכולם על קבלת הפנים החמה

ועכשיו קצת יותר פרטים עליי, אני בת 24 ובעלי בן25.נפגשנו בישראל כשהייתי בת 18.הוא נשאר בארץ לשנה ועבד בקיבוץ, לאחר שנה הוא חזר לאנגליה וכל כמה חודשים ראינו אחד את השני, זה היה פשוט נורא כל הפרידות האלו בשדה התעופה....לבסוף הוא החליט להשאר בארץ וללמוד באוניברסיטה יחד איתי-מנקודה זו הוא ממש השתנה היה לו ממש קשה להבין את העברית בהרצאות, הוא לא יכל לעבוד במשרה חלקית כי אסור לו,והוא היה ממש בדכאון עד שפשוט נפרדנו והוא חזר לאנגליה. אחרי חודשיים הוא חזר והפעם החלטנו שאנו חיבים למצוא דרך בה שנינו נחיה לא התמרמרות. עברנו לאנגליה וממש התאהבתי בלונדון, יש לי חברות ישראליות,ואנגליות. בהתחלה קשה עם השפה במיוחד בחוג שלמדתי(משפטים)אבל אם מגיעים עם גישה חיובית הכל נראה הרבה יותר טוב. לונדון גם כן מלאה באנשים כמוני מכל העולם וגם מישראל שמסתדרים טוב מאוד. ויש לצין שיותר קל באנגליה כלכלית ויותר קל למצוא עבודה טובה ,ונו באמת,הרבה יותר לגור ליד כל החנויות והאטרקציות שללונדון יש להציע מאשר כל מקום בישראל

MARMELAD

New member
אופטימיות קוסמית!!!

איזה כיף לשמוע שדברים לפעמים גם מסתדרים על הצד הטוב ביותר

cielo

New member
נהדר לשמוע אותך !

אני מצטרפת למרמלדה שלנו, ממש ממש כיף לשמוע אותך, ולראות שהדברים הסתדרו לכם בסופו של דבר. עוד יותר הופתעתי לשמוע שאתם כ"כ צעירים וכבר הסתדרתם, הייתי בטוחה שאתם יותר מבוגרים, שוב, כיף לי לשמוע אותך .... אני מתה להרחיב במילים, אבל נראה לי שפשוט מיותר להרחיב, אז רק אומר, שוב שוב, שאניח גאה בכם, וממש יופי לי לדעת שזה יכול להסתדר ולא צריך להמתין הרבה זמן .... כנראה שאם רוצים - אין זו אגדה, שאנחנו נתווכח עם הרצל ? בהצלחה, תמשיכי להרעיף עלינו מניסיונך ... נשיקות, שלי

cielo

New member
נהדר לשמוע אותך !

אני מצטרפת למרמלדה שלנו, ממש ממש כיף לשמוע אותך, ולראות שהדברים הסתדרו לכם בסופו של דבר. עוד יותר הופתעתי לשמוע שאתם כ"כ צעירים וכבר הסתדרתם, הייתי בטוחה שאתם יותר מבוגרים, שוב, כיף לי לשמוע אותך .... אני מתה להרחיב במילים, אבל נראה לי שפשוט מיותר להרחיב, אז רק אומר, שוב שוב, שאניח גאה בכם, וממש יופי לי לדעת שזה יכול להסתדר ולא צריך להמתין הרבה זמן .... כנראה שאם רוצים - אין זו אגדה, שאנחנו נתווכח עם הרצל ? בהצלחה, תמשיכי להרעיף עלינו מניסיונך ... נשיקות, שלי

למעלה