קשיים

מדברייה

New member
קשיים

רותי, האם הקשיים הללו, הרחמים העצמיים, הקושי בפשרה,הקושי בחיי המשפחה הם חלק מהרשימה הנשמתית?

רותי 11

New member
הם חלק מהשיעורים שבאת

לעבוד עליהם כאן. לא ליפול לרחמים עצמיים, כן לדעת להתפשר אבל להתפשר ממקום של בטחן וועצמה ולא ממקום של חולשה וויתור על האני שלך. הקושי בזוגיות מן הסתם הוא הכי קשה לנו בהחיי םכי בני הזוג משמשים לנו כמראות הגדולות ביותר, לכן אמרתי איפה שאת רואה שקשה תהפכי את זה כלפייך ותדעי מה הדברים שאת צריכה לשפר אצלך.

מדברייה

New member
שיעורים

רותי היקרה, מודה לך מקרב לב על ההתייחסות.הצלחתי לשכנע אותו לשבת ולדבר, למרות שהוא מסרב.הוא מקווה מאוד שיצליח לשכנע אותי לחזור בתשובה איתו. אמרתי לו שממקום של שיחה יזומה סביר שיהיו פחות התפרצויות כעס שלי. אני מרגישה שבשנה האחרונה, אני עובדת קשה ולומדת המון על זוגיות,אני מקווה שהשיעור הזה לא ישאיר אותי מותשת.

רותי 11

New member
הבחירה היא שלך

ללכת עם הדברים או להילחם בהם תקבלי אותו כפי שהוא אל תתנגדי לו כי בהתנגדות את רק מרחיקה אותו ממך ואת גורמת לו לעשות "דווקא". תשימי לב מה כל כך מפריע לך או מפחיד אותך בעניין הזה תשלימי עם הדת תקבלי אותה כחלק מהחיים שלך ויהיה לך יותר קל - וכשאני אומרת להשלים או לקבל זה לא אומר שאת צריכה לקבל עלייך את החוקים שלה אלא להבין שבעלך שם ולשלום בית תקבלי אותו כפי שהוא וזה בהחלט לא קל אמרתי לך אני מכירה את זה באופן אישי. עצה ידידותית, תיכנסי את למודעות ותראי לו באמצעות דוגמא שאפשר להגיע לשלווה בצורה אחרת אולי טובה יותר אולי לא, אבל שעושה לך טוב ואולי הוא יימשך דווקא למה שאת עושה, כרגע זה מה שהוא מכיר תנסי להכיר לו דרך אחרת.

למעלה