קשיים עם הבוס

קשיים עם הבוס

שלום, אני חדשה כאן (למרות שיצא לי לקרוא קצת בעבר), אז מודה מראש למי שיתייחס. חזרתי מהעבודה היום די מאוחר ומאוד מאוד מתוסכלת. אני עובדת כסגנית מנהל של מרכז חברתי ומאוד אוהבת את עבודתי בהרבה מובנים: הגיוון, הקשר האישי עם האנשים, הפרוייקטים, היוזמה, השעות הגמישות... אך יש ימים שבהם הכל נעלם ומתגמד לעומת עניין אחד: התחושה שלי מול המנהל. הקשר שלי איתו הוא מאוד בעייתי לכל אורך השנה בה עבדתי שם, ולאחרונה נראה שהולך ומחריף. הוא מבקר אותי כל הזמן, מצר את צעדי, מפקח עלי הרבה יותר מידי מקרוב, נותן תחושה שהוא לא סומך עלי. כתוצאה מכך אני מאבדת ביטחון בעצמי ובמה שאני עושה, ולכן רק מתפקדת גרוע יותר. זה הגיע למצב בו אני מתכננת את השעות כך שנהיה חופפים כמה שפחות, כי אני מסוגלת לעבוד כמו שצריך רק כשהוא איננו. מה לעשות? אני לא רוצה לעזוב עבודה שאהובה עלי וחשובה לי רק בגלל קשיים עם הבוס... אשמח לתגובות!

rut2020

New member
הוא הבוס שלך אבל?

האם הוא משלם לך משכורת? האם יש מישהו מעליו? מי ותיק יותר הוא או את? האם בעבר הוא עבד עם מזכירות אחרות שגם כן לא הסתדרו איתו? אם התשובות חיוביות יש מקום ליזום - שיחה בעניין עם הגורמים העליונים ולהעלות על השוחן את הדברים חבל שתחזיקי את הדברים בפנים ותתני לזה לאכול אותך הרבה פעמים דווקא הבוס זה איזה אידיוט שעלה לגדולה עקב "קשרים"... ופריווילגיות ולא דווקא עקב ידע ויכולות. את לעומת זאת כמזכירה לעולם לא היית מגיע לעמדתך ללא ידע וניסיון.

הזדמנות

שלום בוס שנכנס לעצמות יכול להיות הזדמנות מצויינת ללמוד כיצד להציב גבולות. אם הוא מעורר אצלך תחושות קשות זאת הזדמנות חשובה להכיר את התהליך הפנימי של עצמך ולצמוח משם. העבודה העצמית הזאת היא לא עניין קל אבל היא תמיד המפתח לקחת מצבים קשים ולהבין את הדימאמיקה הפנימית שמתחוללת בתוך. בהצלחה אמיר דרור

למעלה