קשיים בעבודה

לי 2310

New member
קשיים בעבודה

ברצוני להתייעץ, יש לי בוס חדש בעבודה שפשוט מתעמר בי. הוא רוצה שאגיע לישיבות בוקר שלו בשעה 07:15 בבוקר, למרות שהסברתי לו שהרבה פעמי יש לי בדיקות. הוא מחפש אותי על כל דבר. פשוט אדם רע ונראה לי שבכוונה מתעמר בי. כל זה על רקע ההעדרויות , על אף שהוסבר לו ואף הסבתי את תשומת ליבו לחוק ולתקנות. העניין משפיע עלי לרעה נפשית. מה עושים ?

היא321

New member
שמים עליו אחד גדול...

יש לך בדיקות, את לא יכולה להגיע. החוק לצדך. וזהו

להתעלם ולא להתרגש

יש חוקים ונהלים וכל עוד הוא מודע לטיפולים - הוא חייב להתחשב.
תבדקי היטב מה הזכויות שלך ותבהירי לו את זה. אם יש מישהו מעליו- אולי כדאי להתלונן.
&nbsp
אל תתני לזה להשפיע עלייך, הוא סתם אידיוט שמחפש במי להתעמר כדי להוכיח את עצמו.
&nbsp
אנשים כאלה ממש מרגיזים אותי

לי 2310

New member
תודה

אני יודעת שהבעייתיות היא בי, כי אני נותנת לזה מקום. הוא פשוט טיפוס נאלח. יש אנשים בלי לב ולא יעזור מה (העיקר שהוא מתפלל כל בוקר, אבל דרך ארץ אין). אני שוקלת להתלונן. האם נראה לכם שעדיף להיות בבית בטיפולים? לא שיש לי ממש אפשרות כזו אבל בלי שקט נפשי זה ממש קשה.

היא321

New member
להיות בבית בטיפולים זה הכי נורא שיש בעיניי

כל היום הראש בזה, אפשר להשתגע

justa24girl

New member
אני סטודנטית אז אני בבית ברוב הימים

אני לא סובלת אבל גם לא מתעסקת בזה כל היום .. יש לי מלא עבודות להגיש וגם חזרתי לצייר .. אז לדעתי להיות בבית עשה לי רק טוב בתנאי כמובן שאת מסוגלת לא לחשוב על זה כל הזמן ...

טוליתי

New member
אני מציעה להתייעץ עם עו"ד.

אם הוא מתנכל לך, ומתעלם מעובדת היותך בטיפולים, ומחפש אותך, הוא כנראה לא רוצה אותך שם
. על מנת שתצאי עם פיצויים מוגדלים, כדאי לאסוף חומר שיעמוד לזכותך בשעת אמת. הכוונה היא למיילים שבהם הוא דורש ממך להגיע בשעה מוקדמת, ושאת כותבת לו שאת בבדיקות והוא עונה לך בלי להתחשב ולכל הוכחה בדבר התנכלות.
תאספי את החומר ותתיעצי עם עו"ד. בבוא היום, את תהיי מוכנה עם תיק שלם של הוכחות בדבר התנכלות, וכך אם יפטר אותך, יצטרך לפצות אותך.
בכל מקרה, אם את חשה ברע במקום העבודה, כדאי לבדוק אפשרות למציאת עבודה חדשה. מדובר בהליך הלוקח זמן, והלוואי ובינתיים תהרי ותלדי ולא תהיי זקוקה יותר לחסדיו של המנהל המגעיל.

לי 2310

New member
תודה

מדובר במקום ציבורי ולמרות זאת אינו מפחד. יש לו אישיות כזו של ראש בקיר. אני ביקשתי לעבור מקום, על אף שגם במקום אחר מי יודע מה יהיה. כל זה נורא מלחיץ אותי ואני לחוצה ממילא מהטיפולים שנמשכים שנים.

טוליתי

New member
מקומות ציבוריים הכי לא נרתעים

לכן את צריכה מישהו שמבין בתחום וינחה אותך כיצד לנהוג.
&nbsp
חיבוק גדול על השנים, ואל מה שאת עוברת בעבודה
.

למעלה