קשיים בהדרכה.

קשיים בהדרכה.

איזה קשיים היו לכם בהדרכה? איך אתם מתמודדים/התמודדתם איתם?

יש לי שאלה לא לפגוע או משהו כזה....

(כי כולם כאן חושבים שאני מנסה בוגרת והכול ופוגעת וכו אז אני אומרת מראש שלא יבינו אותי לא נכון כאן) את שואלת את השאלה הזאת בתור ייעוץ? או סתם בתור סקרנות? ד"א בסמינר מדצים ממשיכים קדימה ידברו הרבה על זה...

פורה

New member
קשיים...

לי יש קצת בעיה של חוסר אירגון, ואני שוחכת להתקשר לחניכים או להכין דברים לפעולה לפני.. אז אני ממליצה לבוא איזה חצי שעה או אפילו שעה לפני הפעולה ולארגן הכל... ותמיד גם יש חניכים שבאים מוקדם וזה... וגם- אם יש חניך מפריע אבל בצורה מוקצנת- שאת רואה שהוא זקוק באופן נואש לתשומת לב, תבקשי מזוג ההדרכה שלך לתפוס פיקוד, ולכי לעשות איתו שיחה, באמצע הפעולה אפילו, אבל זה רק במקרה שהוא עושה משהו דרסטי כמו להרביץ לחניך אחר, או להתעצבן מדבר פעוט...

הקשיים שלי,

-חוסר זמן לבניית פעולה(תסתכלי במה שליאור כתבה) -חניך אלים ביותר:תמיד אני מנסה להרגיע איתו לדבר איתו,גם אם אני חוטפת מכות...במקרים גרועים לוקחים אותו לקומונרים והם מטפלים בו -חניכים מבריזים מפעולות:להציקקקקקקקקק להם!!!! -אי חלוקת תפקידים בפעולה: פשוט מציקים לבן זוג ומתחלקים חצי חצי. זהו בעיקר.. מקווה שעזרתי

פורה

New member
וואי, כן

ועוד טיפ קטן שקשור לחלוקת תפקידים- לפני שמתחילה הפעולה, תקחו חתיכת דף ותכתבו עליה את סדר המשחקים בנקודות כדי שלא תצטרכו להסתובב עם המחברת,שימו אותו בכיש של השומרית וכל שניה אתם יכולים להציץ.. וליד כל משחק תכתבו מי מעביר אותו, ככה הפעולה יותר זורמת, בלי התלחששויות בין המדריכים וכאלה.. בהצלחה!!!

זו שיטה מעולה.אני גם ממליצה עלייה=]

ליאור את מלכה!!

למעלה