קשור אולי ?!

itaysd1

New member
קשור אולי ?!

במקרה יצא לי לשמוע שיר של גוסטו הזמר שמזכיר את עמיר בניון. בשיר שנקרא "שיר עצוב של זוהר" ושאני מקשיב לשירים יש משו שמזכיר לי תשיר "פעם" יכול להיות ??חח

גם אני

שמעתי את גוסטו הזה יש לו קול ערב. אך הוא לא קשור לעמיר ועם כל הכבוד הוא גם לא מתקרב לעמיר ולרמה שלו.

מושיקו ונוטיס חמודים ויקרים......

מצטערת (זה עבור מושיקו.......) הפעם אני לא מסכימה איתך, בשמיעה ראשונית ניתן חופשי להתבלבל בינו לין עמיר, יש לו קול מדהים, נכון לא כמו של עמיר, אבל בהתחלה כששומעים אותו קשה להבחין, כששומעים את השיר במלואו מבינים שזה לא עמיר, גם הסגנון של המילים לא כל כך מתאים לעמיר.

גילי היקרה

במקרה שמעתי את השיר הזה היום בצהריים הטלויזיה היתה דלוקה על 24 הקול דומה קצת אך קשה להתבלבל ולו לרגע קל בלבד. בנוגע להסכמה זכותך לא להסכים איתי כידוע "כשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונות" אמרו חז"ל.ועוד ידוע שמחלוקות בריאות לעם ישראל כל עוד והן לשם שמיים אז הלוואי ונמשיך לחלוק בינינו לשם שמיים. ממש כמו בית הלל ובית שמאי שהיו חולקים בדעותיהם ההלכתיות אל בד בבד היו מחתנים בניהם ובנותיהם יחדיו. חג שמח

בכל זאת

באזני לא התבלבלתי בינו לבין עמיר אמנם נכון שהוא דומה בגוון הקול אך בין זה לבין להתבלבל ביניהם קצת קשה לי. ובנוגע לתקשורת מן הסתם יכתירו אותו כיורש של עמיר ביוק כמו שעשו עם אחרים אך כידוע עמיר יש רק אחד וכרגע הוא לא צריך יורשים ואני בספק אם יימצאו כאלה(בתחום המוזיקה כמובן). כפי שעושה רושם כרגע היורש/ת שלו בדרך ולא על הבמות או בערוץ כלשהו...

מושיקו יקירי............../images/Emo6.gif

מסכימה איתך שלאנשים מסויימים קשה להתבלבל, רק הסברתי שמשמיעה ראשונית, אפשר להתבלבל, אני לא חושבת שמישהו מה"יורשים" שהצמידו לעמיר לא יכול לרשת אותו בתחום המוסיקה כמובן (לדעתי האישית-בהרבה תחומים רבים ונוספים-אבל זו רק דעתי), לא יודעת מה חושבים על זה בנענע ולא כל כך מעניין אותי מה חושבים על זה, יש לו קול נעים ולא רע בכלל אבל אתה צודק במאת האחוזים, עמיר יש רק אחד יחיד ומיוחד ולא ניתן לחקות או להחליף אותו, אני פשוט מסכימה גם עם אלה שמתבלבלים קצת... אחלה חג, שב"ש, וחיים מלאי אור................
לכוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם

גילי יקירתי...

בדקתי עם אחותי שהיא בניגוד אלי לפחות לא הכי מכורה לעמיר ואולי יש חשש שתתבלבל אך היא מיד בהברה הראשונית של מר גוסטו היקר הבחינה שזה לא עמיר ולא הבינה איך אפשר להתבלבל והס מלהזכיר את צחוקה הרם והמתגלגל כששמעה על המתבלבלים/ות למיניהם/ן בלי לפגוע כמובן! שבוע טוב חודש טוב והמון שמחה!

למעלה