קשה

קשה

לי בלי חבר/חצי/שותף לחיים! מה עושים?עד שזז משו בשידוכים יכול לבוא המשיח:) אגב,מה נשמע איתכם ואיך עבר עליכם היום?

מזה צאי?

זה תלוי בהמון גורמים שלא תלויים בי ספציפית[כמו האי החשק של אימי להתקשר.../בירורים שלא נגמרים] איתי מקסים!מאיתך? גמלי כמוך כיף לבד ומצד שני הנשמה שלי מחפשת את החצי!ועד אז הבנאדם מרגיש ח.ס.ר..נגיד מה שנגיד זה האמת!

ברור שזאת האמת

אתמול היתה לי פגישה מזעזעת זה הכי מפחיד אותי ללכת אחורה שוב לאיזה חצי שנה חח ומזה אמא מתעצלת? לכי תנסי תבדקי בת כמהאת?

מה

היה מזעזע בפגישה? אם אני יתקשר זה יוריד לי מהערך וזה יתפס כאחת שאין לה גב ותמיכה..לאדעת.. אני בת21!

2ת Wל ר2

New member
תעשה טוב, שלא יהיה עצוב.. ;)

אפשר שיהיה משו מרגש, משמח, לא חייב עצוב... טוב??

2ת Wל ר2

New member
היי לך!

היום הייתה לי מן הרגשה ש.. וואו! באלי להתחתן. כבר הרבה מאד זמן לא הרגשתי לזה. ופתאום זה הגיע. הרגע הזה שבאלך להעניק ולתת את כול כולך למישהו שיעריך זאת ויאהב אותך ללא תנאי ותמורה... (אם זה בן זוג או אפילו תינוק..) אזהו. כך עבר עליי היום... :)

ח ח כן זה פרץ רגשות כזה..נו..שויין

מזל שיש רגשות אם לא..אנשים לא היו מתחתנים ח ח

jjr1

New member
לא הבנתי....

היום הייתה לי מן הרגשה ש.. וואו! באלי להתחתן. כבר הרבה מאד זמן לא הרגשתי לזה. ופתאום זה הגיע. הרגע הזה שבאלך להעניק ולתת את כול כולך למישהו שיעריך זאת ויאהב אותך ללא תנאי ותמורה... (אם זה בן זוג או אפילו תינוק..) אזהו. כך עבר עליי היום... המשפחה שלי מספיק לא מרוצים מזה שאיני רוצה להתחתן כרגע. למה איני רוצה להתחתן? כי אני מפחדת.. מפחדת שאולי זה אחד הדברים שיקרו לי... אז בבקשה, תגיד לי שזה משהו דמיוני... ו.. אל תשקר עלי.. ????

2ת Wל ר2

New member
אה. הבנתי!

אסביר.. בעיקרון, אני לא רוצה להתחתן עכשיו. ולכן המשפחה שלי לא מרוצה. אבל *היום* הייתה לי מן הרגשה שכן באלי. לא להרבה זמן... ההרגשה הזו עברה עד לפעם הבאה... הבנת? יומתוק...

jjr1

New member
אז זה בא לך יותר לאט

זה התהליך לא רוצים ואז פעם בכמה זמן יש הארות של רצון וככל שעובר הזמן ההארות האלה מצמצמות פערים אחת אל השניה עד שזו נעשית כמעט הרגשה קבועה. אני מאחל לך שלפני שתתחילי להרגיש את החיסרון באופן קבוע תהיי נשואה באושר אחרת..... זה קצת כואב .. קרוב לכאב פיזי

למעלה