קשה

קשה

אני מרגיש ריקנות, אולי אני צריך לעבור דירה, אולי למצוא אשה, אולי לטוס, אולי להתאשפז, אולי הרבה דברים, אין לי יישוב דעת ולא משנה מה יגידו, הראש שלי מבולבל וככה גם הלב. שיהיה לכולכם יום נפלא!!!!!!!!!!!!!

Lavender Moon

New member
../images/Emo23.gif

בס"ד בתוך כל הבלבול רק תזכור דבר 1 ק' אוהב אותך! ורוצה אותך לידו ממש....אתה בנו הבכור של מלך מלכי המלכים תסמוך עליו,הוא יוליך אותך אם רק תבקש "פתח פיך ואמלאהו" והכי חשוב להיות עקשן גדול בעבודת ק' ולהיות גיבור ואמיץ בעבודתו יתברך (פתח ליקוטי עצות התחזקות לא ו כד) ביום ראשון הר' בזאנסון שליט"א לימד על המשפט-אדם יהודי הוא כספינה(באים איתו המון נוסעים חח) עם כל יהודי ישנם מלאכים ושדים, הוא מורכב מ3 גילגולים דומם צומח וחי (גוף נפש נשמה) ועיבורים! מתעברים בנו נשמות של צדיקים ונותנים לנו עזרה\נחמה\הדרכה-או להיפך ח"ו עיבור רע-דיבוק לא עלינו אולי תבקש מק' שישלח לך מישהו? תקשיב, יש סדנא וירטואלית שהר' ארז משה דורון מעביר באתר שלו... קוראים לסדנא "חיבור לנשמה" זה מן סוג של מדיטציה וקורים לאנשים שם דברים מדהימים לגמרי! (אני רק עכשיו גיליתי את הסדנא הזאת ואני מנסה בערך 3 ימים...) המטרה היא ממש לפגוש את הנשמה שלך! ובשלב יותר מאוחר היא גם מדברת איתך ומייעצת לך.. אחת מהבנות שם קראה לנשמה שלה והיא באה והראתה לה את בית המקדש! בקיצור אם זה נשמע לך אני אתן את הלינק... זה באתר של הספר החדש של הרב ארז אז הם משתמשים בכל מיני ציטוטים מהספר אני לא קראתי אותו ואפשר להבין ולזרום בסדנא...

תודה

תודה נשמה, העניין הוא שאני בצבא, בעזרת ק' משתחרר עוד חודשיים ואז יהיה לי יותר נוח לסדר דברים בראש, לא שחלילה אני דוחה את זה אבל יהיה טוב. תודה נשמה טובה

למעלה