קשה, קשה... ../images/Emo32.gif
למען האמת סתם רציתי להוציא טיפה עצבים.. מי היה אותו מדען קטן, שהחליט לפסוח על ארגונה המסורתי של השנה לשני סמסטרים (שווים, עגולים ומגיבים לאור) ועל ידי כך ארגן לי כבר ביום חמישי הזה את ההפתעה הראשונה השנה - המבחן בנוירואנטומיה? אותו מדען שתודות לו מצאתי את עצמי כבר במהלך השבוע האחרון (והראשון בשנת לימודים זו אשר באה עלינו לברכה..) מבלה שעות נוספות בבהיה בסוגים שונים של קפלים במגוון של מוחות בשלל צבעים, סוגים, גדלים וסוגי חתכים, תוך כדי גיוס מיטב הדמיון המודרך אותו הצלחנו למצוא (לדעת מדעני הקוטב הללו אין למשל שום סיבה שאותו red nucleus אכן יהיה אדום, נכון?...) שלא תבינו אותי לא נכון. זה מעניין (כן, נכון..) אבל יש גבול. בשבוע הראשון של השנה צריכים לבדוק איזה חוגים חדשים יש באגודה, מה השתנה מאז הפעם האחרונה שהייתי בגאוס (וכמו שאתם מבינים, זה היה מזמן...
), אילו סטודנטיות חדשות יש באוניברסיטה, לרבוץ על הדשא - לא ללמוד למבחנים... מה שלפעמים גורם לי לתהות האם יבוא היום שבו אקום בבוקר ואלך לעבודה, במקצוע שלי, בלי לעבור בחינה חדשה מדי שבועיים (בנושא איזוטרי זה או אחר, אשר רובם לא יהיו רלוונטיים לעתיד..) בקיצור (ועם מבטא מתאים בבקשה) - קשה.. (ורק כדי להרגיע - זה רק דכאון זמני שיחלוף בעוד שבוע, אחרי המבחן בנוירו..) באותה הזדמנות ועקב אותה הסיבה אני רוצה להתנצל על זה שקצת נעדרתי מהפורום בשבוע וקצת האחרונים. אני מקווה שבעוד כמה ימים דברים יחזרו למסלולם הרגיל (או שלא, מה שיהפוך את מערכת פסיכיאטריה להרבה יותר מעניינת...
). אני אשמח לראות את חלקכם במפגש ביום חמישי. מי שמעוניין להגיע אבל יש לו בעיות טכניות ישלח לי בבקשה מסר ונראה מה אפשר לעשות (אם למישהו יש היפוקמפוס ספייר הוא מוזמן לשלוח גם כן). בינתיים, תשמרו מרחק מנוירולוגים (שימו לב לחתימה...
) ושיהיה לכם שבוע נפלא. עמית.
למען האמת סתם רציתי להוציא טיפה עצבים.. מי היה אותו מדען קטן, שהחליט לפסוח על ארגונה המסורתי של השנה לשני סמסטרים (שווים, עגולים ומגיבים לאור) ועל ידי כך ארגן לי כבר ביום חמישי הזה את ההפתעה הראשונה השנה - המבחן בנוירואנטומיה? אותו מדען שתודות לו מצאתי את עצמי כבר במהלך השבוע האחרון (והראשון בשנת לימודים זו אשר באה עלינו לברכה..) מבלה שעות נוספות בבהיה בסוגים שונים של קפלים במגוון של מוחות בשלל צבעים, סוגים, גדלים וסוגי חתכים, תוך כדי גיוס מיטב הדמיון המודרך אותו הצלחנו למצוא (לדעת מדעני הקוטב הללו אין למשל שום סיבה שאותו red nucleus אכן יהיה אדום, נכון?...) שלא תבינו אותי לא נכון. זה מעניין (כן, נכון..) אבל יש גבול. בשבוע הראשון של השנה צריכים לבדוק איזה חוגים חדשים יש באגודה, מה השתנה מאז הפעם האחרונה שהייתי בגאוס (וכמו שאתם מבינים, זה היה מזמן...