קשה קשה

OZKAR

New member
קשה קשה../images/Emo178.gif

שלום, אמש עבר עלי יום לא קל בכלל. אני חייל משוחרר (חצי שנה). הייתי במבחני מיון לחברת הסלולר הכתומה
, מיועד כנציג פרונטלי. אני בן22 , זו הפעם הראשונה שהייתי במעמד שכזה. כתוצאה מכך חשתי לחץ מתון מחוסר הוודאות, אך עם זאת הרגשתי כי הגעתי למקום הנכון ועם נכונות להתחייבות לשנה מינימום. התקבצנו 7 בחדר עם המאבחנת- הצגנו עצמנו, הייתה דינמיקה קבוצתית, חשתי שבאתי לידי ביטוי. לאחר מכן המאבחנת ניפתה 3 מתוך השבעה. נותרתי ב4. עשינו סימולציית נציג-לקוח (בה התערער לי הביטחון) מבחן באנגלית- היה סביר. לאחר מכן הראיון האישי , שם חשתי בלחץ האמיתי, אומנם התכוננתי נפשית לשאלות בסגנון "תכונות רעות וטובות" וכו'... אך המראיינת אמרה שחשה אצלי חוסר ביטחון. נאמר לי שיודיעו תוך יומיים. כשיצאתי משם פגשתי במטאבחנת מהבוקר, שאלתי אם יש מקום לאופטימיות והשיבה בחיוב. בתוך תוכי חשתי אכזבה מעצמי מכך שלא באתי לידי מיצוי עצמי. היום הגיע הטלפון המיוחל ובהתאם לתחושת הבטן- לא עברתי. אומנם זו ההתנסות הראשונה שלי בתחום אך תחושת האכזבה האישת גדולה. אינני יודע לאן לפנות כדי לחפש עוד מקומות תעסוקה, אשמח על רעיונות, בנוסף כיצד לשפר את הביטחון העצמי בראיונות מסוג זה? תודה למשיבים ובהצלחה למחפשים.

inbal76

New member
הניסיון עושה את כל ההבדל

בדיוק כמו בעבודה, כך גם בחיפוש עבודה. צריך להשתפשף בזה.

למעלה