קשה לקראת החג

אשבל1

New member
קשה לקראת החג

כבר עשרים שנה שלפני כל חג אני פקעת עצבים, עצובה ולא יכולה להתרגל , למרות שיחות ושיכנועים עצמיים הרחמים לא מפסיקים להציף. הידיעה שסביב שולחן החג אקנא בכל הסובבים אותי שלידם יושבת אמא לא נותנים מנוח. רוצה כבר להגיע לשלווה, לקבלה ולהנות ממשפחתי וילדי ללא שיתגנבו המחשבות הנ"ל וישתלטו עלי. מאחלת לכולכן רק טוב ואל תשכחו להצביע.

ymz

New member
מזדהה איתך לחלוטין

במיוחד בתקופת הפסח, החג האהוב עליי במיוחד. כמה זכרונות מהבית, המשפחה שהייתה וכ"כ חסרה לי. בשנים האחרונות אני חוגגת עם משפחתו של בן זוגי, כל הדודים ובני דודים מגיעים, השנה נוספו גם כמה תינוקות חדשים. ורק אני חוגגת איתם כי אין לי משפחה משלי לחגוג. לא שאני לא נהנית, דווקא מאוד נחמד לי איתם, כל שנה הם דואגים להכין מאכלים במיוחד בשבילי (אני צמחונית) ולגרום לי להרגשה הכי נוחה שבעולם, אבל רק אם הייתי יכולה לחגוג עם ההורים שלי ....

Darkmatter

New member
../images/Emo24.gif

החגים, על אף השמחה שהם מביאים, מביאים עימם גם הרבה כאב וזכרונות... אני כמעט כבר לא יכולה לזכור איך אמי התנהגה בחגים. אני יותר זוכרת את החגים שבהם היא היתה חולה. גם את הפסח הזה היא תעבור ולא תהיה מודעת כלל שהיא עברה אותו. ככה שאני מבינה את כאבך... אני מקווה שלמרות הכל יהיה לך אחלה של חג!!!!!

...

מבינה אותך ... רק רוצה להזכיר לך, שבד"כ בחגים חם וצפוף ושמח כאן בפורום, אז את מוזמנת ...

למעלה