קשה לקום בבוקר

shushi1546

New member
קשה לקום בבוקר

כל בוקר, אבל בעיקר ביום ראשון, אני מתעוררת בבוקר עם הרגשה מאד כבדה - אין לי כוח להתחיל את היום. אני בקושי מצליחה להווציא את עצמי מן המיטה ובכוח מכריחה את עצמי ללכת לעבודה. מאיפה לקחת את הכוח להתחיל את היום? מאיפה לקחת את האנרגיה והמרץ להתחיל את היום?

אנרגיה או שינוי עבודה

האם את רואה את עצמך בעבודה הנוכחית גם עוד 3 שנים? אם לא, איזו עבודה תגרום לך לקום עם אנרגיה על הבוקר?

shushi1546

New member
אני לא יודעת

אני עובדת בעבודה שלי כבר מעל ל - 20 שנים ןאני לי מאמינה שהיום אני יכולה להחליף את המקצוע. בנוסף, אני לא יודעת איזה מקצוע אחר יגרום לי לשינוי. חשבתי על זה לא פעם והבנתי שאין לי תשובה.

stream

New member
לכל מי שכופה את עצמו לקום בבוקר ../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif

גם אני עברתי תקופות שבהם לא היה לי דלק לכלום ובמיוחד בבוקר !!! מודה, זה ממש סיוט ! עוד יום?! בשביל מה חיים !? מה הטעם לכל זה ? וכו' וכו'...עד שגיליתי שיש בשביל מה לקום ולא סתם הביאו אותי לעולם המסובך הזה.. הקישור שבהמשך מתאים למי שכבר מיצה את תענוגות העולם שלנו ומחפש משהו שנמצא ברובד אחר של המציאות ושואל את עצמו את השאלה המנקרת "מהו הטעם בחיי ?"

shushi1546

New member
סליחה שאני מתערבת.. אם יורשה לי..

בכל מיקרה , תודה על הקישור המהמם (לעניות דעתי הוא כזה) והוא מאד מעלה מצב רוח ומרומם. טוב לדעת שעדיין יש אנשים שחושבים על מהות החיים ולא נרמסים בהבלי החיים... כמו שאני . אם יורשה לי להביע את דעתי בדיון- אני לא יודעת אם מדובר באותו אדם, בתחפושת, או בשני אנשים שונים... אבל התשובות היו מאד מאד קשורות לנושא. אני לא רואה למה לקרוא להן פרסומת בכלל... שאלתי את השאלה מהמקום הכי כואב, והיה מישהו שיהיה לו איכפת מספיק (תודה לך מיכל, תודה סטרים ומיריטור..) כדי לנסות ולהרגיע את הכאב! אני לא מבינה למה לצלוב?!

כתוב בכרטיס שלך בחור, בן 21

והכרטיס נפתח בדצמבר 2007. הצגת את עצמך באשה שעובדת באותה עבודה כבר 20 שנה. אז את אמורה להיות בגיל אחר...ובמין אחר. אולי את גם חלק מהמרכז לקבלה?

miritor

New member
היי!

אני גם היתי במצבך, זה לא עניין של כוח פיזי, אלא נפשי את לא רואה טעם כנראה במה שאת עושה, אני אפילו לא היתי מגיעה לעבודה שזה גרם לזה שאיבדתי אותה...לא היה לי חשק לכלום לא לחברות לא למשפחה ואז היתי בחיפושים אחרי משהו שיתן לי טעם וחשק לחיים, שיסביר בכלל למה אנחנו פה, למה אנחנו מגיעים לעולם הזה! אני מציעה לך לבקר באתר (אני מצרפת למטה) ואולי תקבלי שם תשובות וסיבה לקום בבוקר קבלה, היום :)

למה:

מישהו עשה שימוש בשאלה לצורך פרסום. ענה בשני ניקים. זה לא אדם שרושם על נסיונו וגם מספר היכן הוא למד. יש פה שתי הודעות בעלות אותה מגמה כשהמטרה היא לפרסם. התוכן בשירות הפרסום. מי יודע האם התוכן אמיתי בכלל.

Mist2

New member
מה רע בפרסום ולמה הוא אסור כאן?

אם למשל את שואלת שאלה, ויש לי תשובה מצויינת שכתובה בצורה מנומקת וארוכה אצלי באתר, למה שאני לא אפרסם את הקישור לאתר שלי? בלי שום קשר האם אני רוצה לעזור לך או גם באותו הזמן לפרסם את האתר שלי?

זה לא המקרה כאן.

מה שתיארת שונה ממה שהתרחש

Mist2

New member
ובכל זאת, גם מה שאני תיארתי, זה פרסום!

האם זה בסדר?

נראה לי שאולי הבנתי.

אתה שואל על האתר שלך?? האתר שלך בחתימה שלך, לא רואה בעייה עם זה.

למעלה