קשה למצוא אהבה

גורן44

New member
ואת י´ המצוות מקיימים ? ../images/Emo61.gif

לא ! אז למה שאת אלו כן ?,מאתגרים אותנו ? הרי גם אם נקיים הכל לא נרשם בספר הנכון, פשוט - המתכון להצלחה טרם נכתב,ואני בעיצומם של בישולים (ואללה!) ולהבדיל מהעשר הידועות- את אלה אנחנו דוקא כן רוצים לכבד ! אז דיבורים,דיבורים, יש מצווה אחת בלבד, אין צורך בי"ב,לזוגיות טובה יותר - פשוט - אהבה, קיימנו אותה - כל היתר יבואו מעצמן, הלכה האהבה ? - כל האחרות עזבו איתה. back to step one. do not collect 200$

אח גורן ,גורן

אהבה זה נפלא אבל אם לא מטפחים אותה ,אם מאבדים את עצמנו בתוכה ,אם לא יודעים להקשיב,לשתף ועוד מהדברות האמורות - האהבה תברח מהחלון... ובלי איומים על ירידות בבקשה

omk62

New member
רק דיבר אחד????

ועל אהבה לבד אפשר לקיים זוגיות? ומה עם כבוד הדדי? ומה עם פירגון? ותמיכה? ותקשורת? נתינה וקבלה? כל השאר יבוא מעצמו? שם דבר לא "בא מעצמו"!!!! הכל באחריותנו ועל פי החלטות ומעשים שאנו עושים...

רק ממקום אחד

כל שכתבת נכון הוא. ולטעמי אפילו החסרת. כמו אמון. חברות וכו. אלה שהחשוב ביותר שכל זה יבוא מ שלושה מקומות. אהבה. אהבה ועוד אהבה. זאת יש לדעת כשהאהבה קיימת. היא פותחת את הדלת לכל המרכיבים האחרים.

גורן44

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo61.gif

ואם החום לא יורד, אני יורד !!!!!

amigor

New member
לא נכון! לא קשה, הכל הדדי../images/Emo99.gif

נחזור שוב, למשפט הנתינה ולו המזערית, לקח ותן. אהבה עם פרגון הדדי, גמישות, לא נוקשות, וכמובן עם תקשורת בינו לבינה, המטלות וחלוקתן, הבנת הצרכים גם במטבח נו באמת, אפשר, אז מה! לא חייבים רק
הרמוניה לקונצ´רטו ללא צלילים צורמים, כשמותר לזייף
זה טבעי, קורה לא, ואולי בריא, להבליג. אם הבעל בא מאוחר האשה חוקרת, איפוא היית מה עשיתה, מי היה, מי לא היה לעומת זאת, כשהאשה באה מאוחר, הבעל שואל איפוא היית, הייתי אצל חברה ולא שואל יותר, והוא מאמין. סה"כ מה יצא לנו 1 -2- 10 דיברות, לזוגיות טובה! עמי

עמי אני חושבת שאתה נוטה להתעלם

מהמציאות... אהבה היא נפלאה ,פרגון הוא דבר שצריך לזכור,כיוון שפעמים רבות כשמערכת היחסים עולה על מצב של שגרה אנשים מתחילים לקחת הכל כמובן מאליו ואז.... האהבה בורחת. איני רוצה להיות מובן מאליו בשבל אף אחד וגם שאף אחד לא יהיה מובן מאליו עבורי. אין על מה להבליג , יש לשתף... הבלגה,חוסר שיתוף וצלילים צורמים מובילים לכאוס ואובדן הזוגיות.

amigor

New member
למה? ניצת! בניגוד לכתבה והדיברות

ציינתי בקצרה לזוגיות הרמונית במובן הרחב, איכויות מבן הזוג כמובן שצריכים לזהות קודם, פרק א´ תם,למדנו טעינו. אנו בפרק ב´ ורוצים את מלוא הסיפוק וההנאה מהחיים להיות יצירתי , כמובן עם יושר, הקשבה הדדית וכל השאר, ובשביל לשבור שגרה אמרתי גם במטבח,נכון.... אפשר גם בפינת האוכל. עם זה מותר להבליג לצלילים צורמים, מותר..אנו בני אנוש, גם אם החסרתי תו, לא קורא שמזייפים. את אפילו ענית לגורן, בלי איומים על ירידות, זה יפה ונחמד, יורדים עולים, פעם אני פעם את. ובשגרה החוזרת, צובתים, עושים מסג´ והזוגיות פורחת נכון חמודה, כי שלמות בונים יחדיו, כשאנו גמישים, כמו עמי
של בחור.

amigor

New member
לא,לא! מתגרה בך!

אמרתי, את מפסידה, את לא רוצה שיגעו בך גם וירטואלי, זה רחוק בשבילי. עמי
של ידיים.

מוכנה מוכנה../images/Emo9.gif

וירטואלי יללא אולי ישפיע קצת אז קוסם תתחיל לעבוד בבקשה כי המלאכה מרובה אני עם גב תפוס כבר כמה ימים אז קדימה....

omk62

New member
חצי בן אדם...

ובקשר לפסקה בכתבה, העוסקת בשיר: בלעדייך, אני חצי בן-אדם, בלעדייך, אני בעצם כלום..." לפני כשבוע השיר התנגן לו תוך כדי שיחת טלפון שהיתה לי עם ידיד. ואז אמרתי לו: מי שכתב את השיר ממש לא מעריך את עצמו. מ´זתומרת, אני בעצם כלום? או "חצי בן אדם"... ומכאן התפתח וויכוח, שלמיטב זכרוני היה כאן גם בפורום, אם בני זוג הם שני חצאים או שני שלמים (אני כמובן תמכתי בגרסה של השלמים, הוא כמובן תמך בחצאים...). אז, חברים, שמחתי לראות שגם מטפלים זוגיים מסכימים איתי...

עומק אני אומרת עוד יותר מכך

אנחנו שני שלמים אבל למרות ש 1 + 1= 2 בזוגיות תמיד 1 ועוד 1 שווה יותר מ 2 (ולא איני מדברת על ילדים,אלה על המהות). ולמה הכוונה? האחד שלך והאחד שלי יוצר ביחד משהו חדש לחלוטין - משהו שלישי.

robbi53

New member
אני,את ואנחנו

אני כמו שאת מאושרים אזי אנחנו יותר מ-100% כל אחד. האנחנו שהוא הערך המוסף תלוי בתאום ,שיתוף והיצירה המשותפת שלנו.

ophra

New member
רובי...

כל כך מסכימה פגעת בול! "ערך מוסף" "תאום" "שיתוף" ו"יצירה" גם לדעתי - אלה המפתחות לזוגיות מוצלחת!!!

ווקשה ווקשה ../images/Emo24.gif

זמר שלש התשובות בעיני כמה (לא כולם/ן
) סימל ´תמסרות טוטאלית עד אבדן האני העצמי. בערך מה שבכתבה מגדירים , בדיבר ה - שני , כ "להיבלע בקשר". וזה הקשר אל הקשר. בעיני , כמובן

למעלה