קשה לי...

צומיש

New member
קשה לי...

שוב אנחנו לא יחד והפעם זה דיי סופי כנראה הוא לא בנוי לקשר בכלל עכשיו ואני פשוט כבר לא מוכנה לספוג הכל.. אבל אני כל כך אוהבת אותו והוא אותי.. זה כבר מעבר כנראה אבל עדיין כואב לי... מקווה שאם הזמן הוא יפשיר גם בקטע של המשפחה ולפחות נוכל לנסות שוב אחרי שאני אשתקם והוא ישתקם.. אבל כואב לי לחשוב שאני מאבדת אותו סופית.. למרות שאת החלק הקשה אמרו לי שעברתי עדיין נורא קשה, וזה לא מהפחד שלא יבוא אחר ולא מהפחד שאין יותר טוב, פשוט מהפחד לאבד אותו. כי הוא היה כזה מיוחד בשבילי.. וכנראה ישאר רק זיכרון מתוק.. (בתקווה שלא) אבל קשה לי.. ואני מנסה לא לצלצל אליו אבל נשברת באמת קשה ואין לי מה לעשות כי אני לא מוצאת ריכוז בכלום, כנראה רק הזמן יעשה את שלו או לחלופין כאשר הוא ימצא עבודה ואת עצמו וגם אני.. רק רציתי לפרוק.. עכשיו תורכם להגיב.

בריט23

New member
אני מבינה אותך.......

כשאין תעסוקה קורה שאנחנו מתעסקים בדברים שלא ממש בריאים לנו לנפש, כמו לחשוב על אנשים מסויימים (שהיה יותר טוב אם לא היינו חושבים עליהם) או שסתם נכנסים לדיכאון ומתחרפנים מהשעמום. אני מציעה לך שקודם כל תנסי לחזק את עצמך ולהסיח את דעתך בדברים שאת אוהבת לעשות, למשל: לצפות באיזה סרט טוב בטלויזיה, לבלות עם חברה טובה, לשמוע מוזיקה (משמחת) שאת אוהבת, לרקוד, להשתולל, לצאת לבלות, להיות עם המשפחה קצת, גם למצוא עבודה שמתאימה לך ויהיה בסדר ב"ה. אל תשברי ואל תתקשרי אל הבחור הזה, ואת לא צריכה לפחד מזה שתאבדי אותו וגם לא לשבת ולחכות לו, תמשיכי הלאה. אני עדיין לא מבינה למה נפרדתם אם שניכם אוהבים. בגלל שהוא לא בנוי לקשר??? מזתומרת??? כשאוהבים באמת ומוכנים להקריב - אז בנויים להכל, והוא זה שמפסיד אותך. כי איך בנאדם יכול להיות "לא בנוי" לדבר שהכי עושה אותו מאושר, כמו להיות עם האישה שהוא אוהב??? תני לזמן לעשות את שלו, אם לבחור הזה באמת יש בעיות שמונעות ממנו להיות איתך בקשר זוגי, תני לו שיפתור אותן עם עצמו אבל עד אז, אל תעצרי את חייך בגללו, תמשיכי, בחשיבה חיובית בתקווה, אולי אי שם בדרך מחכה לך אפילו בחור אחר, יותר טוב ממנו שמיועד לך. מי יודע? ושוב, תהי חזקה, תחשבי חיובי ותחשבי על מה שאמרתי לך. שולחת לך חיבוק ענק ובהצלחה=]

צומיש

New member
המ..

אולי לא קראת מה רשמתי הוא לא בנוי כי גרנו יחד בבית של ההוריםש לי והוא כרגע בהרבה משברים ידח והוא לא מתפקד בכלל הוא כזה אופסייד כל הזמן מחליף מצבי רוח ואני כבר לא מסוגלת לספוג הכל.. זה לא נכון המיתוס שאהבה מנצחת הכל מזמן נשבר לי.. אז זה לא קשור לאהבה... חוץ מזה שאנחנו מסתכלים בראייה לעתיד.. והוא כל כך כועס על ההורים שלי וגם אני כועסת עליה אבל אני מסוגלת לא ללשכוח אבל לסלוח והוא בינתים לא אז אין עתיד כרגע לקשר וגם הוא לא מסוגל לנהל מערכת יחסים ולהשקיע מה שצריך לשקם אותה.. מקווה שהסברתי את עצמי...

צומיש..

את הסברת את עצמיך לנו,כקוראים. אבל,האם הסברת זאת לעצמיך? האם הפנמת מספיק שכרגע אין עתיד לקשר הזה?שכרגע הוא לא מתאים לך? חבל על הלב שלך ילדה. זה כואב נכון..אבל תני לזמן לעשות את שלו,תשתדלי לא להתרכז בו יותר מדיי,צאי ותבלי ותצחקי ותשמחי,ואם אתם ראוים להיות יחד ונועדתם-הרי שתהיו כנגד כל הסיכויים! אז כעת,תניחי לזה.תחיי את חייך ותני לזמן לשחק את התפקיד שלו. בהצלחה.

A d i 23

New member
וזו בדיוק הנקודה..

שעליה את צריכה לעבוד, הורייך.. הם יכולים לייעץ לך, אך לא לקבוע עבורך ! הם יכולים להיות שם בשבילך, אך לא להתערב ולהחליט במקומך ! ואת זה את חייבת להבהיר להם.

A d i 23

New member
האמת שאני לא מבינה אותך..

או יותר נכון לא מבינה את שניכם ! אבל זה כבר לא האישיו כאן. בוודאי שקשה לך, ואני בטוחה שגם לו לא פחות קשה, אבל אין פה קסם, את לא תקומי בוקר אחד והכל ייעלם, זה תהליך שיקח זמן. אז כן, עכשיו זה קשה, ואת לא ממש מצליחה לראות איך זה משתפר בעתיד אבל אל תשקעי אל תוך מרות שחורות ותרימי ידיים.. אל תוותרי ! גם עכשיו כשאתם לא יחד, תחשבי איך את משפרת את איכות החיים שלך.. כי את בעצמך אומרת שלא טוב לך כפי שאת חיה אותם כיום. אומרים שהזמן עושה את שלו ואכן הוא יעשה אם רק תתני לו.. בהצלחה בובה

צומיש

New member
תודה לכולם...

אני מנסה באמת מנסה... אבל איך אומרים יום ככה יום ככה....

למעלה