קשה לי

shosh arie

New member
מזדהה אבל

ניוו שלום, מדבריך עולה שלקחת אחריות על חייך במחוייבות ובכוונה שלך לטפל בהפרעת הקשב שלך. עברת כברת דרך, אשר אמנם לא הביאה לתוצאות בדרך בה בחרת (הפתרונות ה"לא קונבנציונליים"), אך הרווחת דבר חשוב: למדת שזה לא הפתרון לקשיים איתם אתה מתמודד ושהזמן הוא גורם חשוב ובעל חשיבות מכרעת ביותר. אם כך, מה אתה עושה היום אחרת ממה שעשית קודם? מה הדרך הטיפולית בה בחרת (לעומת הפתרונות ה"לא קונבנציונליים")? שוש אריה www.vcoda.co.il

ניוו

New member
בדרך למכון מסודר

עם אנשים מומחים, בקיאים ומנוסים בתחום. רוצה להמליץ?

1ענתות

New member
עדכון

טוב, אז אחרי שעברו כמה ימים המצב מאוד השתפר. נראה לי באמת שהקשיים שהתעוררו היו קשורים לאוירה הזאת של השינויים - סוף שנה, תחילת החופש ובו הקיטנה וכו'. הילד פשוט חזר להיות הוא עצמו - ילד מרחף, שבסופו של דבר משתף פעולה. אבל לפחות נפסקו התפרצויות הזעם על כל שטות. אני בכל זאת לא מתחילה בינתיים את הטיפול התרופתי, נראה לי לא נחוץ בשלב זה. אבל, אני כן חושבת לנסות ולתמוך בו עם טיפול אלטרנטיבי ואני בהחלט אנסה את האומגה 3. אני רוצה מאוד להודות לכם על ההענות והתשובות שקיבלתי כאן. אם הייתי יכולה אני בטוחה שהייתי משתתפת בפורום באופן קבוע, אבל זמן המחשב שלי מאוד מוגבל כך שזה לא ריאלי. יחד עם זאת, אני בהחלט שומרת לי את הזכות לשוב ולהתייעץ כאן במקרה הצורך. תודה לכולם.

קסומה

New member
ביתי בתהליך של איבחון

נשלחנו לבדיקת EEG והתוצאות לא היו כל כך טובות. השתמשו שם בביטויים כמו: התפרקויות. שלשום היינו אצל ניורולוג שאמר שיש צורך בבדיקה חוזרת כדי לאשש את האבחנה ולבדוק אם לא מדובר בסוג של קצרים חשמליים במוח. בין היתר, ציין שלילדה יש בעיית קשב (לא ציין ריכוז) . ולמה אני מספרת לך את כל זה? מכיוון שהתאור שתארת הינו בדיוק אותו המצב בו אני נמצאת (כולל גיל הילדים שלנו). אני לפני איבחון סופי, בשיא תהליך הבדיקות, ורק מלקרוא אותך, עומדות לי הדמעות בקצה של העין- תגובה של אמפטיה והבנה עמוקה. במצבי, לא אוכל לייעץ לך כי עוד אין לי תשובות וניסיון כן אוכל להבין את תיסכולך ולחזק את ידייך בבעיה שבה את נמצאת.

zivadina

New member
בדיקת EEG

כנראה שלביתכם יש בעיות נוירולוגיות שונות מ"הפרעת קשב ADHD", והן הגורמות לבעיות הרכוז שלו. רק לאחר ברור מעמיק, ניתן יהיה לברר אם יש גם הפרעת קשב. בהצלחה בבדיקות!

לענתות1

למה הכוונה שנהיה לך קשה איתו?בעיית התנהגות מסוג התפרצויות או שהריחוף גבר? לדעתי יש לסוף השנה השפעה , גם בגלל הבעייה שיש לחלק מהילדים עם adhd עם שנויי מסגרת, וגם בגלל עייפות החומר והרגשת ה"סוף המתקרב". אני אם לשני ילדים עם adhd, שמתבטא באופן שונה כמעט לחלוטין בכל אחד מהם. יש לאחרונה שנוי התנהגותי (שונה זה מזה) בשניהם וכך קורה לפני תחילת כל חופשה ארוכה. לפעמים שבוע מחופש פסח מוקדש להסתגלות לחופש. אם אלו בעיות רק של התקופה האחרונה אולי כדאי לנסות לנשום עמוק ולחכות שהיא תעבור ויגיעו ימים טובים יותר, בחופש ,כאשר יהיה פחות לחץ מאשר בלימודים.

למעלה