קשה לי!!!!!!!!!!

אור שי

New member
קשה לי!!!!!!!!!!

אוף, קשה לי!!! אימי נפטרה לפני כמעט שנה, יש לי תינוקת בת 4 חודשים, אין מי שיעזור, אבא שלי לא יכול לשמור עליה יותר משעה....חמתי גרה רחוק....בעלי עובד עד שעות מטורפות....ואני כבר הותשתי ... אחרי החגים אני אחפש עבודה, אבל מה עושים בינתיים?... מה עושים כשנגמר הכוח?... אוף....אמא...אם רק היית כאן הכל היה הרבה יותר קל.........

מזדהה איתך...

כל כך מבינה אותך... אור שלי בת שלוש וחצי וזה מאוד קשה לבד למזלי יש לי שתי אחיות, ברכה משמיים, המתנה הכי יפה שיכולתי לבקש ולקבל, הן עוזרות לי מתי שרק אני צריכה, ולפעמים גם בלי שאני אדבר... הן היחידות!!! שעוזרות לי, חוץ מבעלי שבאמת עושה את המקסימום מבחינתו ועוזר לי ככל שאפשר... תמצאי את האנשים הקרובים ביותר שיוכלו לעזור לך, אנשים שאוהבים אותך באמת, שאכפת להם ממך מכל הלב בלי אינטרסים ובלי תנאים. ותיהני ממנה כי היא גדלה מהר מהר... וכל זמן שתהיי מתוסכלת ולא מרוצה זה יום ושעה שלא יחזרו מאחלת לך את כל האושר שבעולם ובאמת אין תחליף לאמא!!!

מבינה לליבך

ילדתי וגידלתי את ילדי ללא אם וללא עזרה, לא השכלתי לבקש אותה...וזוכרת את הקושי... לכן, אם את יכולה להרשות לעצמך עזרה בתשלום מצאי לך מישהי שתוכל להגיע ולו למספר שעות בן תוכלי לנוח ולהחליף כוחות. אם אין באפשרותך לעשות זאת, פני לחברות, בני משפחה, שכנות או כל מי שתוכלי ובקשי עזרה... כשלא מבקשים לא מקבלים. מניסיון יכולה לומר לך שלאחר שנים כשילדי כבר בגרו ויצא לי לדבר עם חברות שהיו קרובות גם אז... אמרו שפשוט לא הנחתי להן לעזור שנראיתי כמי שלא זקוקה בכלל... בזמן שהייתי נואשת ומה לא הייתי נותנת לעזרה ואפילו קטנה... לכן נסי לבקש ממי שאת חושבת שאפשר, ותופתעי כמה אנשים לידך יכולים לתרום ולעזור ברצון אבל את צריכה לבקש... ברור שאילו אמך היתה לידך הכל היה קל יותר, אך לצערך היא לא ועלייך להתרגל לעובדה ולמצוא פתרונות חלופיים כי זו עובדה שאין לשנותה גם אם היא קשה לעיכול... והחדשה הטובה?! הילדים גדלים ואנחנו מתרגלות ולומדות להסתדר לבד... מחזקת אותך

לדעתי את צריכה לבקש עזרה

ואפילו לקחת בייביסיטר בתשלום. משהי שתהיה בבית עם התינוקת, ואת תתפני לעשות דברים אחרים. (אפילו לישון כמה שעות בשקט). אני ממש מבינה אותך, גם אני ילדתי וגידלתי 3 ילדים בלי עזרה של אמא או של חמות. לא אגיד לך שזה היה קל, אבל התקופה הזו עוברת יחסית מהר (ולפעמים אפילו מתגעגעים אליה, עובדה שיש לי 3 ילדים)...

אור שי

New member
תודה

תודה, לא נתתן לי רק עצות טובותף, אלא גם הרבה תמיכה נפשית תודה

למעלה