קשה לי :(

Lil Kitty

New member
קשה לי :(

אני יודעת שהוא כבר לא מי שהוא היה פעם. אני יודעת שזה נגמר. אני יודעת שהבן אדם שאהבתי כבר לא קיים יותר. אז למה כל כך קשה לי להמשיך? למה אני מתאמצת להחזיק באשליה הזאת, בזכרונות האלה? כל כך הרבה זכרונות
והכל התנפץ לרסיסים.

LauraLF

New member
../images/Emo24.gif

למה את מתאמצת להחזיק באשליה? כי את אוהבת , כי היה לך טוב וקשה שזה נגמר.. כואב מאד שזה נגמר , לאט לאט מרפים מהאשליה , לאט לאט מרפים מהקשר... אל תדאגי יקיתי , את תתגברי , אני יודעת שקשה ושעכשיו כל הזכרונות צפים בכל רגע נתון אבל זה יתמתן ובאיזשהו שלב יעלם כמעט לגמרי.. אני מאחלת לך שתוכלי להתגבר עליו... תרגישי טוב.

הרווחים שלנו

לכל !!! מעשה שאנו עושים ישנם רווחים שאנו מפיקים מהסיטואציה. ממליצה לבדוק מה הרווחים שלך מהסיטואציה אמיתי !!! להעלות מהמודע ומהתת מודע את כל מה שמסתתר ורק לאחר אני רואה אפשרות לשנות את ולהתקדם.

Lil Kitty

New member
יש פה רק רווחים

אין שום דבר שלילי בזה שהקשר נגמר. ההפך, טוב מאוד שהוא נגמר. אבל עדיין... הזכרונות

אם לא יהיו זכרונות אז משמע הדבר

לא היה קיים. לכל דבר יש זכרונות אם לטוב ואם לרע, כמה שזה כואב ויכאב עוד קצת לבסוף הזכרונות יהדהדו בראשך. אשמח לשמוע ששכחת והזכרונות הינם היסטוריה בראשך ובמוחך

../images/Emo24.gif

אין טעם להאחז בעבר תמשיכי הלאה נכון שקשה אבל אין ברירה... הזכרונות המתוקים מקשים להפרד, אין טעם להאחז באשליה מתוך נסיון אישי שלי... עדיף להתחיל התחלה חדשה ונקיה מאשר לחזור אחורה גם לי היו רגעים שחשבתי לחזור אחורה ונסות לתקן אבל גם אם תתקני משהו שבור, הוא יכול להראות שלם מבחוץ... אבל בכל זאת הוא עדיין שבור תהיי חזקה!!!! מישהי כאן רשמה לי שיר והוא דיי עודד אותי להמשיך הלאה! ועכשיו אני כותבת אותו בשבילך!!! קחי מה שתרצי קחי את העולם כולו מי יוכל לאמר לך לו אם רק תחייכי, מי לא יתאהב בך מי שאת רוצה יבוא אל תלכי אם מי שלא תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהייה לך טוב יש לך זמן לגדול, כמה יפה את קחי את העולם כמו פרי קחי כל מה שאפשרי אין אחת כמוך ואת כבר יודעת שתוכלי תמיד לבחור כל מה שתרצי לזכור!......

למעלה