קשה לי.

עופרי-

New member
קשה לי.

לא מתאים לי לכתוב הודעה כזו. אני יודעת. אבל קשה לי. לאחרונה קשה לי יותר מאי פעם. מרגישה מוזנחת ורע עם עצמי. לא יודעת למה. מרגישה מכוערת יותר מאי פעם. ודפוקה. וחוץ מעבודה מוצלחת כלום לא הולך לי. ועוד מעט שנה כבר. שנה שנשארתי לבד. ועם הכיעור הזה של עצמי. היחיד שידע איך לתת לי להרגיש אובייקטיבית עם עצמי היה הוא. בחיים לא אמר לי את מטריפה או את מכוערת. אמר תמיד את האמת. את חמודה . הכי חמודה בעולם. ואני אוהב חמודות. זהו. כל כך פשוט. ועכשיו, אני מרגישה כל-כך כלום. וכתוצאה מכך לא משקיעה בעצמי שניה אחת. אני רוצה כל כך להתקשר לד``ר גור אבל פוחדת מהתוצאות. אל תגידו לי שזה הכי טוב לי. אני פשוט לא רוצה. אני חייבת להרגיש עם עצמי משהו. כי קשה לי. קשה מדי.

A-naT

New member
לעופרי

יודעת שקשה לך, גם לי, גם לכולם פה. אבל צריך להמשיך הלאה, להיעזר בתמיכה של האנשים פה, להתמודד ולהמשיך הלאה, את מבינה? (גם זה קשה, אולי אפילו יותר, אבל לפחות את מתמודדת, עושה משהו עם עצמך) מי זה הדוק גור הזה?

עופרי יקירה

כתבת שלא מתאים לך לכתוב הודעה כזו. נכון, עד עכשיו באמת לא כתבת לנו על הקושי ולא שיתפת אותנו. וזה מה שנקרא בעיברית יפה להדחיק. והנה - סוף סוף פתחת לנו צוהר לעולמך האמיתי. לא זה שמאחורי המסכה, זה שאומר תמיד שהכל בסדר. זה שמדבר מהלב. זה שאומר שכואב, ורע, וקשה. וזה שמודה בכך שאת מזניחה את עצמך מסיבה כלשהי, ולא סתם כי לא בא לך ואין לך זמן. אני יודעת שזה לא יעזור כרגע, אבל אני מבטיחה לך שלא תשארי לבד לתמיד. את עוד תמצאי לך את הנסיך על הסוס הלבן שיבוא ויגיד לך שאת הכי חמודה, והכי יפה. והוא לא ישקר לך. כמו שאמרת - זו תהיה דעה אובייקטיבית. אני יודעת כמה זה כואב להיות לבד. ולהרגיש את הבדידות הזו, שגורמת לך להרגיש שאת אף אחד, ואין בך כלום. ולהזניח את עצמך כי אין בשביל מי להתייפות ולהתפנק. הרי את סתם אחת מכוערת, שלא שווה כלום. שנים שהרגשתי ככה. סתם אפס מאופס. כל מה שעשיתי לא היה טוב, כל מי שאמר מילה טובה, אמר אותה סתם, כדי לתת לי הרגשה טובה. לא באמת. אבל את לא כלום. את אותה עופרי שהייתה נאהבת עד לפני כמעט שנה. וגם תהיה נאהבת שוב ושוב בעתיד. ואם תרגישי טוב עם עצמך, ותטפחי את עצמך, זה עשוי לקרות עוד יותר מהר. אבל זה יקרה גם בלי זה. כי את שווה השקעה. לגבי ד``ר גור - את צריכה להחליט אם את רוצה ללכת. ואם את צריכה את זה. ולא סתם כדי להגיד שהלכת וניסית, אלא כדי לתת לעצמך את המגיע לך בתור אדם. בתור מישהו שמרגיש צורך בעזרה מיקצועית יותר מסתם חברות. בתור אחת שמאמינה ששווה להשקיע, כי יש בשביל מה. ויש בשביל מה. המון. ואת לא צריכה להתנצל על זה שאת מרגישה רע. בשביל זה אנחנו פה. בשבילך. וטוב שאת פותחת קצת. אפילו נהדר. כי גם כשכאילו הכל בסדר, עמוק בפנים... ואנחנו פה בשבילך כמו שאת פה בשבילנו. אוהבת אותך ואני לא היחידה פה. ותזכרי את זה.

הי עופרי

חשבת אולי לנסות לעודד את עצמך על ידי חיפוש עניינים בחיים, להיות פעילה, לחשוב בינך לבין עצמך מה כן טוב ומדהים בך במקום מה לא. אני הולכת להגיד משהו שמיד תגידי שזה טעות אבל אסור להגדיר את עצמך על ידי מה אחרים חושבים.. תכנסי בתוך עצמך ותשימי דגש על הדברים היפים שבך, כי מישהו כן בחר לאהוב אותך, אני יודעת שקשה להיות לבד, אני לבד כל חיי, אבל אולי תנצלי את זה בבניה עצמית. בי חמודה, תחזיקי מעמד שולחת לך חיבוק ניב

למעלה