קשה לי

Dor K

New member
קשה לי

למה תמיד אנחנו חייבים לסבך את הכל? שני אנשים, אוהבים, אבל קשים, לא מוותרים אחד לשני, לא מוותרים על עקרונות, ברגעים של שבר, למה לא להניח את הכל בצד ולנסות לעזור אחד לשני, להיות אחד בשביל השני. ואני שם איזו נקודה קטנה, לא יודע אם דעתי נחשבת מנסה בסך הכל להשלים וחוטף על הראש היא אומרת תהיה פה בשביל שהנפילה לא תכאב לי, ולא נותנת לי לעזור לתקן את המכשול. מה תפקידי פה בעצם? המתקן או המנחם?

דורק´ה,

יש איזה מקרה ספציפי שמלווה למקאמה הזאת? כי מה שתיארת זה סוג של התנהלות די טבעית של קשר, עם הריבים, ההשלמות, ההתחבטויות וחוסר הידע לגבי "מה היא רוצה ממני לעזאזל?".

Dor K

New member
כן, יש

הקשר בין עדי ואבא שלה מאוד מאוד רופף בחודשים האחרונים, עם טונות כעס, ואתמול נודע לה שיש לו סרטן בכל הגוף. היא לא יודעת לאכול את זה ולא נותנת לי לפתוח את הפה בכלל. שניהם תקועים באטימות שלהם ואני מנסה לעזור וחוטף משניהם על הראש. בכל מקרה, כתבתי את זה כי היה לי צורך להוציא ולא ידעתי איפה. אין צורך בתגובות נוספות.

maayan15

New member
אני אגיב בכל זאת אם לא איכפת לך...

כנראה שאין משהו שכרגע תוכל להגיד לה...מתי שהיא תרצה שתגיד משהו היא תבוא אלייך..אתה רק צריך לדאוג להיות שם כשזה ייקרה...

dana2909

New member
אני מסכימה

זה משהו שהיא צריכה לעכל, וזה יקח לה את הזמן שלה. ואתה, פשוט תהיה שם, בהקשבה ובתשומת הלב שלך. גם אם היא לא מדברת איתך, זה מחזק אותה לדעת שאתה שם בשבילה.

אני לא מגיבה,

אני רק הייתי רוצה לשמוע עוד, אבל כמו שאני מכירה אותך, אתה תגיב בזמן ובמקום שתמצא לנכון. נכון?

resputin

New member
לא- שאני פותח סניף משלי, עם שכר

כפול לעובדי מע´, הצטרפי כבר עכשיו. אם כן או לא, תודיעי לי בפורום הבית שלי, 571 גאווה צעירה. (השחלה שקטה?)

shellyland

New member
אתה מנסה לעזור להם? איך?

אתה יכול לרפא לו את הסרטן? כי אם לא, כל מה שאתה יכול זה להניח להם להתמודד עם זה בדרכם, להזכיר מדי פעם שאתה שם אם צריך אותך, וודא שהיא בטוחה שתמשיך להיות שם גם כש=הצמב מחמיר. זהו. לתקן אתה לא יכול. רק לאסוף את השברים או מקסימום להסכים לראות שהם שם. ודור - שלא תהיינה אי הבנות: מדובר במשבר לא פשוט, וסביר מאוד שבכל מיני שלבים שלט היא תממוטט בצורה זו או אחרת. הנח לה. זו זכותה וזה טבעי. היא לא חייבת להיות חזקה ולהתמודד. ממש לא. העיקר שתהיה שם בשביל לחבק אותה. אתה, תפקידך לנגב לה את הדמעות.

למעלה