קשה לי....

קשה לי....

היי,
חוזרת לכאן שוב, עדיין ללא החלטה ומתמודדת עם תחושות קשות ופחדים.
בת 47, לאחר פרידה קשה.אני אדם חם ואוהב, ומאוד זוגי.
יודעת שלא רוצה להשאר ללא ילדים, ויחד עם זאת מפחדת פחד מוות להשאר ללא בן זוג.
מאוד הייתי רוצה להביא ילד עם גבר שאני אוהבת ושאיתו אני במערכת זוגית ממושכת, אבל זה לא המצב.
חושבת על כך שייתכן שעלי לבחור כעת בין ילד לבן זוג.
בהנחה (בע"ה) שאתחיל בתהליך התרומה והוא יצליח, מי ירצה אישה שמתקרבת לגיל חמישים, בהיריון/ מטופלת בתינוק קטן,
מישהי במצב כלכלי לא פשוט שלא תהיה לה ממשפחתה כל תמיכה רגשית, לוגיסטית וכלכלית בדרכה כאם יחידנית?
זקוקה לעצתכן, למילים טובות....
יש כאן מישהי במצב דומה, או מכירה מישהי שמתמודדת עם לבטים דומים?

עדין11

New member
הי געגוע

אני בתחילת דרכי בתרומה. עדיין ללא הצלחות.
בדומה לך אני מתקרבת לגיל 46 ללא ילדים (מי היה מאמין שאגיע לגיל כזה ללא ילדים??)
שלא בדומה לך אני נשואה.
זוכרת לפני שהתחתנתי שלא היה בא בחשבון מבחינתי להביא ילד לבד. אפילו עשיתי בגלל זה הפלה.......
בגלל זה חיכיתי הרבה ובגלל זה הגעתי לאן שהגעתי.....
אני מאד מרגישה את הפחדים שלך והכאב שלך
זה לא קל להישאר לבד אחרי פרידה. וללא ילדים.
אני מאחלת לך שתמצאי את הכוחות ללכת בדרך שלך, ואם זה להביא ילד לעולם - אני בטוחה שלא תצטערי
אני פה......
&nbsp

אלורה12

New member
בדרך לאמהות יחידנית

מאד ממליצה לך להכנס לפורום ״בדרך לאמהות יחידנית״ ופורום ״אמהות יחידניות מבחירה״. סוג הקונפליקטים שאת מתארת עולה של הרבה אצל הבנות, ותהינה לך שם אוזן קשובה וחכמה.

דומה אבל שונה....
אני בת 47, אמא לתינוקת שהיא אושר אחד גדול בת 10 חודשים
גם אני שנים חפשתי את בן הזוג, הדבר האחרון שרציתי הוא להיות אמא יחידנית.
לפני כמעט 4 שנים התחלתי את התהליך עם מי שהיה חברי הטוב (לא בן זוג) והאמנתי שמצאתי את הנוסחה עבורי. התחלנו בטיפולי פוריות, ככל שהתהליך התארך התגלעו ביננו קשיים וכשהיה צריך לעבור לתרומה הוא פשוט נטש (וטוב שכך)
בשלב זה היה ברור לי שעל האימהות אני לא מוכנה לוותר בעד שום הון שבעולם ועבורי זה היה הדבר הכי חכם שעשיתי
המשפחה שלי והסביבה שלי מטורפת עליה.
שיהיה בהצלחה במה שלא תחליטי

אני יחידנית עם קסם בת 3 עזבי זוגיות

כרגע תתמקדי בילד ,כי בסוף אפשרי שתישארי בלי ילד ובלי בן זוג ,ואפשר למצוא זוגיות גם בגיל 60.נשמע שאת יותר רוצה זוגיות מאשר ילד ,
אני מאושרת ושלמה עם ילדתי האהובה וזוגיות לא מעניינת אותי כרגע .
נכון זה לא קל אבל תשאלי את עצמך מה האלטרנטיבה ?

מאחלת לך שתגיעי להחלטה הנכונה ,

totit8

New member
השאלה היא ממה את פוחדת יותר

מלהישאר ללא בן זוג או בלי ילד. אם אני מנסה לשים את עצמי במקומך אין לי שום ספק שלא הייתי יכולה לראות את עצמי בלי ילד.
זוגיות טובה לכל החיים אף אחד לא יכול להבטיח לך וגם לא לאלה מהנשואות שבינינו. ילד זה אהבה אינסופית לכל החיים!!

למעלה