קשה לי.....

זה אני 25

New member
קשה לי.....

אז עברתי לתל אביב, כל השבוע היה אצלי הבחור מספרד שסיפרתי עליו...
הוא טס חזרה לפני שעה...
עכשיו אני בבית בוכה כמו ילד קטן, לא בא לי לעשות כלום... אני מתגעגע לזה שהוא פה
ללישון איתו לטייל איתו
אני לא יודע מה לעשות....

תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פשוט תצא החוצה לחיי תל אביב

שני שלבים:
1. קח זמן לעצמך בנופי תל אביב שמיועדים לדכאון רומנטי - זה או הים או האגם בפארק הירקון (או נחל עצמו (אם הוא לא מסריח מידי)), אבל כמובן לא בשבתות כי אז לים באים כל המשפחות וזה סיוט, ולפארק הירקון בשישי באים כל הערבים ושבת כל המנגליסטים...ANYWAY מה שאתה אמור לעשות במקומות האלה, זה לדבר עם עצמך בראש, להסביר, ולהבין שהחיים בתל אביב רק התחילו בלי שום קשר לספרדי שלך.
2. תן זמן והזדמנות לגדודי ההומואים של תל אביב להכיר אותך, פתח עכבר העיר או אטרף, תמצא מקום ותסתער...לדעתי אחרי הבולבול ה2-3 אתה במקום אחר

Uri04

New member
קנה כרטיס חד כיווני לספרד

ותתנחל אצלו בסלון. במקרה הטוב, זה ייגמר בחתונה, ילדים, אזרחות ספרדית ומנוי שנתי לתחרויות שוורים.
במקרה הגרוע - יימאס לו מזה שאתה מתנחל לו בסלון כמו המובטל בטיטו, הוא יעיף אותך לקיביניעמו ואתה לא תבין מה מצאת בו מלכתחילה.

כן. לא הבטחתי שאני באמת אצליח לעזור...

Acoustic 3

New member

אני כל כך מכיר את תחושת הגעגוע...
אין לי מה להגיד חוץ מלהציע חיבוק וירטואלי...

איך אפשר לעזור לך?

הייתי מזמין אותך לשעה של חיבוקים אבהיים אם אתה זקוק להם, אפילו לשיחה על הספסל או בבית קפה. אם תרצה גש לפרטי שלי. לא! אני לא מציע סקס בפירוש לא!

white star

New member
תמצא איך להעסיק את עצמך, לא לבד בבית

ותלמד מזה להבא שתייר יכול לרסק אותך רגשית

Acoustic 3

New member
הייתי מעדיף להתרסק רגשית

אחרי כל הטוב שהוא עבר מאשר לפספס את זה.

אבל זה אולי כי אני מזוכיסט.

זה אני 25

New member
כמה שאתה צודק

עם כל התסביכים שאני אוכל עכשיו ועם כל הדמעות שעדיין זולגות מעצמם, לא הייתי מוותר על שניה אחת מהשבוע הזה... רק לראות אותו בבוקר מחייך אליי, לראות אותו במטבח מכין לשנינו ארוחת ערב רק לטעום את טעם השפתיים שלו... שווה לי כל דימעה עכשיו... הגעגועים אוכלים לי את הנשמה!!!

Acoustic 3

New member
אתם עוד מדברים? איך הוא מרגיש?

יש סיכוי שהוא יחזור שוב?

זה אני 25

New member
אז ככה

כרגע החלטנו שנשאר חברים אנחנו כל היום מדברים ב WHATS UP
אני מתכנן לנסוע אליו לספרד והוא רוצה לבוא אליי עוד פעם אבל רק עוד כמה חודשים אז אין הרבה מה לעשות.
העולם פשוט אכזר עד שהצלחתי להתאהב שוב אני מתאהב בבחור ספרדי שמראש ידעתי שזה מה שיקרה בסוף, אסור היה לי להתאהב אבל אין לי שליטה ברגשות
אני אוהב אותו כמו שלא אהבתי אף פעם, אני שוקל ברצינות לעבור לספרד, הבעיה היחידה היא שהמצב הכלכלי בספרד על הפנים והוא לא מוצא עבודה בעצמו והוא שוקל בכלל לעזוב ללונדון או ארצות הברית.

Acoustic 3

New member
השיקולים שלך נכונים

אי אפשר לעבור למדינה זרה ככה סתם - "על עיוור".
זה דבר שצריך להתבצע באופן חכם ואם הבחור שלך לא מוצא עבודה שם, אז וודאי לא יוכל לסייע לך למצוא.
אתה יכול לדבר עם חברות תיירות ישראליות ולשמש למדריך טיולים בברצלונה או משהו כזה.

אבל באמת, תשקול את הצעדים - כי מערכות יחסים גאות לרוב לא נמשכות זמן רב מידי..

תמיד יכול להיות שבעתיד, מתישהו, פנטזית "הגבר הספרדי/ישראלי" תהיה בנאלית ולא תבין מה אתה עושה בארץ זרה, בונה חיים שלא תכננת ומצטער על בזבוז הזמן (למרות החוויה).

אני מצטער על הדברים שאני אומר..
אבל אני חושב שכדי לעקור מפה ולעבור למקום אחר אני אצטרך להכיר גבר שיהיה לפחווות אב ילדי.

חכה קצת לפני שאתה מבצע דברים. תן לזמן לעבור.
סמוך עלי. הזמן עושה את שלו (לפעמים גם בלי שתרצה).

white star

New member
זה לא ימנע את ההתרסקות

אבל זה יכול להקל את הכאב, לשתף בו אחרים.

המדליק22

New member
איזה דכאון =( קח את הסיפור שלך ושים את הבחור

הספרדי שלך איתי ואנחנו אותו הסיפור,רק שאני לא מספרד.
אני במקור ישראלי שגר בחו"ל מספר שנים.
הכרתי בארץ בחור שנדלקתי עליו והוא עליי ולקראת החזרה לחו"ל
הרגשתי עצב גדול ודכאון גדול...אני עדיין כאן והוא שם ומרגיש תחושת
פספוס...אולי אולי בעתיד יצמח מזה משהו למרות שהיה בינינו איזשהו
כעס או אי הבנה שגרמה לי לחשוב שוב אם אנחנו באמת מתאימים...
אבל עדיין קשה לשכוח את היומיים שהיינו יחד והוא שבה אותי ברומנטיות שלו,בחיים זה לא קרה לי...כי לא רציתי לפתוח לאף בחור את ליבי.

Acoustic 3

New member
זה גם לא אמור למנוע אותה

ההתרסקות ידועה מראש.. אבל זה בחירה מושכלת בתסכול שאחרי - העיקר לא לוותר על החוויה.
אני הייתי עושה כמוהו, בדיוק כמוהו.

היה מקל עליו אם היו לו חברים בת"א. אבל הוא רק עבר לשם, זו בעיה..

למעלה