קשה לי :|

אטיוד5

Active member
נניח שאחד לעשר

ההסתברות שתיפלי דוקא עליו הוא בדיוק זה. במקרה כזה, ולא רק בזה, כדאי גם להתחשב בסיכון ומחירו, לא רק בסיכוי.

קשה לי :|

אויש אני כבר תקופה, כמה שנים, פשוט עייף ולא מרוצה. מה לעשות שאני גבר ומצפים ממני לדברים, אין לי זוגיות, אני מוציא הרבה כסף על שטויות, כל האנשים שמכירים אותי חושבים שאני מאושר ומשדר עסקים כרגיל. אבל בעצם, בא לי לבכות, בעצם אני לא זוכר את עצמי בוכה.. בא לי לצעוק. אבל אין למי............ יש כסף אבל אין אושר. ואף אחד לא יודע. אני לא יכול להתכיין להגיד שרע לי, אני תמיד משדר חוזק ורצינות............... תגידו אתה חלש?

shavririt

New member
אתה לא חלש לדעתי..אבל-

אתה בתקופה של חיפוש עצמי אולי, ואולי גם מקשיב לחברים שמערערים את בטחונך העצמי. מצד שני כנראה גם אתה לא כל כך מאושר עם עצמך, ולא רק בגלל חוסר זוגיות. יש דברים רבים שתוכל לעשות ושיעזרו לך בכל המובנים, כמו ספורט ותחביבים לזמנך הפנוי. אלו גם יקרבו אותך לאנשים ומקומות שבהם תמצא עניין. ואולי כדאי גם "קואוצ'ר" לתקופה של עבודה עצמית על השאיפות והמטרות שלך..והגיבוש עם עצמך כמובן. בהצלחה

mykal

New member
אולי הגיע הזמן,

להגדיר לעצמך יותר ברור מה באמת אתה רוצה. ויחד עם מה אתה רוצה, על מה אתה מוכן לותר. מרגע שתכניס עצמך לתוך מסגרת של האני הרוצה מהות ולא show תוכל לעשות סדר ולהגיע לתוצאות. החולשה איננה בבכי, אלא בתיעול כוחות לכיוון לא נכון מבחינתך.

צימעס

New member
מה היית רוצה שיהיה?

חלש? לא. כמו כולם. עם חולשות ועם עוצמות. בכה. בכה. הזכר בתחושה. זה לא רע, אח"כ תמשוך את עצמך בשערות החוצה. יש המון המון דרכים לשנות את המצב שלך. אתה רוצה לשנות? מה אתה מוכן לעשות בשביל זה? *123 אמרה נכון שיש טעם לערב איש מקצוע. וגם כאן - יש הרבה מאוד אנשי מקצוע מהרבה דוקטרינות שיכולים לעזור. היית רוצה לחפש עזרה מקצועית?

אטיוד5

Active member
נכון

יש המוני אנשים (לא בני אדם) שישמחו לנצל את הרגשת החולשה שלך כדי להתפיח את כיסיהם ולהפוך אותך לעוד יותר חלש כדי שתמשיך לבוא אליהם עד שתתרושש לגמרי. אז הם יעזבו אותך כי כבר לא תוכל להועיל להם.

שנים חייתי לפי כללי ה"מצפים ממני"

ועכשיו אני כבר לא. אז זה מקל עלי מאוד לנסות לעמוד בציפיות של אחרים. זה דבר ראשון. דבר שני - מותר לצעוק ולבכות וגם צחוק משחרר מאוד ואולי טיול ברגל או רכיבה על אופניים או שירה או ציור- תבחר מה מתאים עבורך. אז מה אתה בעצם רוצה? לחסוך? למצוא זוגיות? למצוא תחביב? רק אוזן קשבת?

למעלה