קשה לי

קשה לי

ממש מיתגעגעת אליך אתה כל כך חסר לי אך הלכת ככה ועזבת אותי לבד ומאז שהלכת יש כל כך הרבה בעיות וחייבת להיות חזקה כדי לא להוסיף מרגישה כל כך בודדה ובנוסך אשמה שרון כבר לא נהנת כמו בעבר ואן לי מה לעשות נגד זה ויובל ראתה מישהו באוטובוס שצחק איתה והיתיחס אליה יפה היא בכתה שהוא ירד וקראה לו אבא זה הרג אותי כל החיים שנאתי... לבקש טובות ולא הייתי צריכה כי אתה הית ועכשיו הכל כל כך שונה חלמתי עליך בלילה וזה היה כל כך מוחשי חלמתי רק שנפרדנו ואז ניפגשנו והכל יסתדר למה זה לא קרה במציאות במקום מה שקורה עכשיו לפחות תיתן לי כוחות ותשמור עלינו מילמלה אוהבת אותך יהי זכרך ברוך

2א מאה2ה

New member
../images/Emo201.gif טריה ../images/Emo201.gif בודאי קשה לך

מה שכתבת כל כך מרגש ,
אולי לאפשר לאחרים לעזור זה לעשות להם טובה.....?

לא נראה לי

המשפחה שלי קיבלה הרבה נפילות אחרי המוות שלו וכל אחד עסוק בחיים הפרטיים שלו עד כדי כך שביום שבת האחרון הבת שלי בכתה כי היא רצתה ללכת לבני דודים שלה וגם אחי וגם אחותי אמרו שהם לא יכולים זה קרע לי את הלב ונותרתי מאוד כעוסה כי ידעתי שאם חס וחלילה זה היה ההפך אני וגולן היינו עושים הכל כדי לעזור זה רק מחזק את תחושבת הלבד וחוסך א ההשפלה של לבקש עזרה ולדעת מראש שהם ינסו להיתחמק אך שהוא

2א מאה2ה

New member
נחמה| אני פה ../images/Emo24.gif

אני רואה בזה סימן של ברכה שאת יכולה לבקש כל מה שאת רוצה ולדעת שיש מסננים טבעיים.. רק אם הם יאמרו לך לא את תוכלי להרגיש חופשי איתם , ועדיין כל אדם מגיב אחרת , יש גם את אלו המסתגרים בד' אמותיהם (הכוונה שמתכנסים אל תוך עצמך ומשפחתם כחלק מתהליך עיבוד האסון וההתמודדות עם המצב החדש) אני משוכנע שיש אחרים שקר מצפים לסימן על מנת להתייצב ולעזור ובכל מקרה .. אני פה! כן , אני. לא מכירים , לא במצב מי יודע מה , אבל עדיין אם אוכל לעזור אשמח .. מומי

:) תודה

לא ממש יודעת מה להגיד חוץ מתודה רבה על טוב הלב והרצון לעזור בזמן שמצבך גם לא מזהיר

../images/Emo24.gif

טוב לחלום לחוות את היחד לכמה דקות נוספות יחד אבל שאת מתעוררת לחזור למציאות לנווט את המשפחה לשגרה של חיים שולחת לך חיבוק ענק וים של אהבה וחום ומילים מנחמות לשנשמה

למעלה