קשה לי

סיגל731

New member
קשה לי

שלום אני כבר כחודש לא מעשנת בכלל ונעזרת בתרופת הצ'מפיקס, ולאחרונה קשה לי יותר מבהתחלה בעיקר מבחינה נפשית, אני כבר לא אדם שמח, ומאוד עצוב לי ומדוכא לי, ויש לי הרבה חשקים לבכות, מישהו חווה את זה?, זה אמור לעבור או שפשוט אני צריכה להבין שאני לא יכולה בלי הסיגריות ולחזור לעשן ולהיות שמחה. יכול להיות שזה בגלל התרופה?

אולי

היי סיגל מייחסים לתרופה הזו את כל התופעות לוואי שקיימות בעולם. דבר והיפוכו. אז אי אפשר לדעת אם זה מזה מה שכן, זה בטוח לא אומר שאת חייבת לחזור לעשן- זה בדיוק מה שהמוח שלך רוצה שתחשבי ושתתני לו מה שהוא רוצה לי זה קרה בימים הראשונים וזה בא והולך. מעיין אבל כזה ופרידה ממי שאני הייתי עם סגריות נראה לי שכדאי שתחליטי שאת לא חוזרת כרגע לעשן ונותנת לזה עוד חודש צאנס ואז מחליטה. תמיד אפשר לחזור לעשן אבל לא תמיד אפשר להיות כבר חודש לא מעשן :) תחזיקי מעמד איריס

תופעות לוואי לתרופות

הרבה מאוד פעמים שמעתי מאנשים על תופעות כאלה שהם חוו עקב השמוש בתרופה רק שתדעי שמבחינת התסמינים של הגמילה זה עניין של כמה ימים ראשונים כך שאת יכולה להפסיק את התרופה ולבדוק מה יקרה סביר להניח שתהיי בסדר גמור תשמחי שהפסקת להרעיל את עצמך עם משהו שלא מועיל לך בחיים אשמח אם תהיי בקשר בהצלחה

סיגל731

New member
איריס ואורית תודה

על התשומת לב והעצות, אני הבנתי בימים האחרונים שמצבי הדיכאון שתוקפים אותי הם בהחלט חלק מתהליך הגמילה חלק מתהליך הפרידה והם ניגרמים עם הצ'מפיקס ובלי, אבל לצערי עדיין יש לי את הרגעים האלו למרות שאני מנסה לעבוד על עצמי כל יום ולהזכיר לעצמי את הדברים הטובים בגמילה, למשל אתמול היה לי יום מאוד קשה עם הרבה התקפי בכי לא נשלט, וזה מתחיל להפחיד אותי בעיקר כי לא נראה לי שאחרי יותר מחודש של גמילה אני עדיין אסבול מתסמונות כאלה, מה אני עושה? מתי זה יעבור עם בכלל?

למעלה