קשה לי

tom168

New member
קשה לי

יש לי ocd ופסיכוזה ואני מאופשז. אחד הדברים שמסיבים לי סבל נוראי הוא העניין הזה של המקריות- כל פעם שקורה משו מקרי סמוך לזמן בו אני מחליט משו גורלי מבחינתי- אני משתגע. החלטתי להתחיל לשים משקפיים כל הזמן. המספר שלי די גדול, וזה כבר נהיה בלתי נסבל לא לשים אותם. אבל זמן קצר אחרי ההחלטה הזאת אחי החליט שהוא רוצה משקפיים חדשות- ואני תופס את זה כמשו מקרי. אני פשוט חסר אונים, לא מפסיק לבכות בליבי ולא רואה את הסוף של כל הסבל הזה.

טום יקר! אתה מציין שאתה מאושפז... ../images/Emo140.gif

האם הטיפול מקל עליך? האם אתה נוטל תרופות? אולי תוכל לפרט על אופי הטיפול כדי שנוכל לשער אולי מה לא בסדר או למה הטיפול לא פועל במיטבו כנראה אם אתה לא מרגיש הקלה או שיפור ... אולי התחלת את לקיחת התרופות לא מזמן? כי זה לוקח כמה שבועות עד חודשיים אפילו עד שהגוף מתרגל לתרופה לגמרי ומרגישים השפעה ניכרת במצב... כמה זמן אתה סובל מההפרעה? האם אתה יכול לחשוב למה המקריות משנה לך? האם זה שקרה משהו מקרי ברגע שהחלטת משהו חשוב אתה חושב שזה נועד "לענות" לך או לסמן משהו לגבי ההחלטה שלך? כמו שהיא פסולה או לא נכונה? כי לא הבנתי לגמרי את מה שכתבת...האם תוכל לנסות להסביר לי שוב? טום יקר, תדע תמיד שיש תקווה. הידיעה עצמה עוזרץת לנו להחלים מהר יותר
בכל מקרה תדע שאנחנו תמיד כאן ואתה תמיד יכול לפרוק ולספר.
ואני מאוד מקווה שהטיפול יעזור והמצב ישתפר!
יום מקסים ואחלה סופ"ש, קובי

למעלה