קשה לי...

גילת336

New member
קשה לי...

שנים חיכיתי שהוא יגיד לי את מה שאמר לי היום... שיבין שיתנצל שיבטיח שזה יהיה אחרת ועכשיו- אני כבר לא שם הוא דיבר בכה התחנן ואני? אני הייתי מנותקת כבר "בחוץ" עכשיו יש לי התלבטות- לנסות לחזור? או לפרק- כי כבר התקדמתי נפשית לשם? למה זה קורה לי- אחרי כל כך הרבה ימים של סבל???

אופק 3

New member
אם את במצב של התלבטות?

תני עוד צא'נס אחד (כדי להיות שלמה עם עצמך שעשית הכל) לפרק תמיד אפשר לבנות זה כבר אופרה אחרת

ומשם

New member
אני חושב

שאולי תנסי עוד פעם אם את חושבת שיש סיכוי שזה יהיה בסדר אבל תיהי מוכנה לכל מצב ..

משהי הייתה כותבת "עכשיו אתה חוזר בחזרה"

זה קרה לי גם ....אבל בעצם כבר לא הייתי שם, ובחרתי להמשיך הלאה....כל אחד ותחושותיו הוא.

א פרסקי

New member
אם עדין יש לבטים

זאת בעיה קשה יכול רק להגיד לך שלא משנה מה את מחליטה תעשי אותה בלב שלם ואם החלטת לחזור דעי שדרך קשה יש לכם כיוון שצריך לדעת להתחיל דברים מהיסוד וממליץ גם לשתף יועץ או מישהו שיעזור

את יכולה לנסות לחזור?

עד כמה את כבר "בחוץ"? אני באיזשהו שלב ניסיתי לדמיין אותנו ביחד - וזה נראה לי מתחום מדע בדיוני
. גם אם היינו מנסים - זה כבר לא היה "לחזור" אלא "להתחיל מהתחלה", כי הייתי כל כך רחוק משם... אם את יכולה - תני צ'אנס. אם לא...תמשיכי הלאה. אם תדפדפי קצת בפורום הזה תראי הרבה הודעות "עכשיו אתה חוזר בחזרה"
. את לא לבד בתסריט הזה...

גילת336

New member
אני בחוץ- לגמרי

אחרי מחשבה מעמיקה- אין סיכוי - לא רוצה יותר משחררת לגמרי... תחזיקו אותי - אני משחררת את האחיזה, מוותרת ....

../images/Emo24.gif

הכי קשה - לקבל החלטה. מכאן רק טוב יותר. נכון יותר. ובסופו של דבר יהיה גם קל יותר... אנחנו פה

למעלה