קשה לי...

orion belt

New member
קשה לי...

לעזאזל אני לא יודע מה אני רוצה מעצמי. סיימתי תיכון התגייסתי לצה"ל+שנתיים בקבע. חשתי את שנותי בקבע חנוק ולחוץ מתייסר מכל רגע אך לא היה לי את האומץ לעזוב. לבסוף המועקה התגברה לא יכולתי יותר ובחרתי בדרור. הגעתי לחיים האזרחיים מלא תחושות שזה היה הדבר הנכון ביותר לעשותו ולמען האמת אני חושב כך עד עכשיו. השלמתי בגרויות עשיתי קורס במחשבים ועכשיו החיים לפני,מה עושים לאן פונים? העתיד לא ברור וכולי שאננות לקראתו. מעולם לא ידעתי אהבה חסמתי את עצמי ואני חוסם עד היום. מודע לצורך הבסיסי הזה אבל לא מוכן לגעת. אישיות קשה אבל בוטחת וחזקת אופי,יודעת שנועדה לגדולות(גאווה,יהירות?לא הייתי אומר),פשוט תחושה פנימית עמוקה שלא נותנת לי מנוח. האם אדע להשתחרר ולפתוח את הלב לבת זוג?לא יודע ולא חש דחף למרות שלפעמים הוגה ומהרהר בדבר. זאב בודד לעד,פילוסוף חסר תקנה,אולי תמהוני מוסווה.אין לי תשובות ואין לי תובנה עמוקה. השאלות רבות,הרגשות סוערים,הספינה מושכת למצולות אבל ממעמקי הים אני יודע שיש יד שתדאג להציף אותי על פני המים.

כלואה

New member
המפשט האחרון שלך.

שים לב אליו:..´בל ממעמקי הים אני יודע שיש יד שתדאג להציף אותי על פני המים´. המשפט הזה משדר הרבה מאו אופטימיות, אולי תקווה. אך פה שורש הבעיה, ההמתנה שמישהו יעשה עבורך את מה שאתה צריך לעשות. זו הבעיה. זו לא הדרך הנכונה. אולי זה פחד מהתמודדות וכשלון, רק אתה יודע. בוא נסתכל על זה ממקום שונה, אני ואתה ככה. אם היית שם, באמצע הים הסוער, ממש שם. לא היית חושב לעצמך: אילו למדתי לשחות? אילו שמתי עלי מצוף? אילו הייתי אוכל ארוחה אחת פחות( בלי הרמת גבות). הייתי מצליח להציל את עצמי. למה לך להגיע לאותו רגע סוער? למה לעצום עיניים כעת כשהכל נקי, כשיש לך את האפשרות לראות את הדברים ו´להקדים תרופה למכה´?. יותר קשה להתחיל ללמוד לשחות במים רדודים ושקטים מאשר בסערה. אל תצפה לסערה שתיע ושיהיה שם מישהו שיאחוז לך את היד שלא תטבע- אתה יכול לגלות אז שהחברים שלך גם לא למדו לשחות והם נאבקים בסערה בדיוק כמוך, אולי אף יותר. היה חכם, עשה כעת למען עצמך- אולי אפילו תאכל להיות שם עבור חבריך, לאחר שתהיה למען עצמך. טייק איט ממישהי שהייתה שאננה- עד שנתקלה בסערה הראשונה. אף אחד לא יעשה עבורך, מלבד אתה, עצמך.

תוכימון

New member
תלמד

יצאת לחיים תתחיל ללמוד תתחיל להפתח לאנשים לאהבה להתנסויות חדשות לידיעה חדשה תוריד את המחסומים וההתנגדויות ותזרום עם החיים תשתנה ורק לטובה תרגיש בבית בנחשולי החיים ובסערות שעוד נכונות לך טפס לראש ההר וזכור, העיקר הוא עצם הטיפוס ....

אורמור

New member
נכון, יש יד-וזו ידך שלך ויד הזמן

טוען שלא ידעת אהבה, שחסמת מוסיף שמודע לכך שזהו צורך בסיסי מציין זאב בודד-אך אל תקבע "לעד" אל תהייה קשה עם עצמך, בגילך לא צפוי שהכל יהיה ברור וסגור ואם לך יש את הקצב שלך, הייה סבלן עם עצמך.. "האם אדע להשתחרר ולפתוח את הלב לבת זוג?" אם תרצה תדע אם תגיע המתאימה, זה יקרה אם יפריע לך מספיק תתאמץ ואם לא, לא בתור אחד בוטח עם אישיות חזקה אתה תדע הייטב מה טוב לך. בבוא הזמן אור

פינגווין עם ידיים

היד היחידה שתוכל להוציא אותך ,היא זו שמחוברת לכתף שלך. כי שום יד לא יכולה להיות, אלא רק היד שלך. כשתחליט כשתרצה כשתרגיש צורך לשנות מעצמך -להיות בקשר של אהבה תצליח. אבל -עד אז... כנראה שלא תהיה יד אחרת. לא ממש חיבוקי ותומך אבל אישצעיר מה שאתה לא תעשה עבור עצמך, אפאחת לא תעשה עבורך. אני מבינה מעט מאד בזיאולוגיה של בעלי חיים אבל זאב בודד, זו בחירה? כי בני אדם, חיים בלהקות, במשפחות אולי תהיה פינגווין פעם? פינגווין עם ידיים בבקשה.

ללמוד להעיז

תלמד להעיז. בצעדים קטנים. הנה פנית לכאן, כתבת את מה שמעיק עליך. אני מניח שהסת לא מעט אבל בסוף העזת. תקבל תגובות מגברים ומנשים. תלמד מהתגובות שלא קורה שום רע אם מעיזים להפתח. רק מקבלים פתיחות בחזרה. איך אומרים בצבא? "יחס גורר יחס". ואז, נסה זאת גם בחוץ. בצעדים קטנים. תראה פתאום שאם אתה מחייך אל מישהי, היא מחייכת אליך בחזרה. אם אתה מדבר איתה, היא מדברת איתך בחזרה. האמן בעצמך. והכי חשוב, בכל דבר שתעשה בחייך, שתעיז להעיז.

orion belt

New member
חבריה תודה אבל.....

הבדידות זו בחירה מודעת. אני מדבר עם בנות אבל לא בהקשר של קשר מעמיק(מכל הבחינות
). ידי מחוברת אל כתפי והיא אכן שתעשה את שמוחי יורה לה לעשות. אני דוגל בהנחה שהזמן יעשה את שלו וכשתגיע הנערה המקווה זה יהיה נהדר. בינתיים לא מצאתי ואני שלם עם זה. בטחון בדברים שאינם נראים אלא בדברים שעתידים לקרות והם יקרו. העניין הוא ששכלי פועל יותר מרגשותי ותאוותי היצריות. המין הוא עניין שקשה להתגבר עליו אבל אני מצליח די טוב עד עתה. יש שיגידו "הוא מתנזר" אני אומר שאני מחכה לאחת הנכונה. יש שיגידו אין חיה כזו אבל אני ההוכחה שלא כל הגברים מובלים ע"י הדחף. המח הקטן למטה לא שולט על המח הגדול למעלה. "הוא מכוער" יש שיגידו אחרת היה משכיב את כל העולם,אז יש לי חידוש בשבילכם:אני לא מכוער כלל. "מה חולף במוחו של היצור המוזר הזה" יגידו הבריות. אני אומר להם שחולפת במוחי האוטופיה, האחת הנכונה שלה אני ממתין כמו שאני רוצה שהיא תמתין לי ולא תחלל את כבודה. יש שיגדו "הוא מונע על ידי אמונה דתית חזקה" ואני אומר לא ולא אני חילוני גמור. אז מה הבעיה אצלו? יש שיגידו.אני אומר לא יודע אם זו בעיה, אני חושב שזו משאת נפש. ומה אתם חושבים ידידי אחרי המסכת שהובאה בפניכם?

אם אתה באמת מאמין בזה

אז הכל בסדר. אבל אני חושד שלא היית טורח להביא לכאן את שאלתך אם אכן זה המצב. אז תבדוק רק לעצמך, אם זו אמונה או תירוצים. ואם זו אמונה שאתה באמת שלם איתה, אוכל רק לכבד אותך עליה ולאמר לך "יישר כח".

למעלה