קשה לי

מירה28

New member
קשה לי ../images/Emo14.gif

שלום לכולכם אתם לא מכירים אותי אך אני קוראת בפורום שלכם באדיקות כל הודעה והודעה בנסיון שידבק אלי חלק משמחת החיים ומהאהבה עצמית מעריכה אתכם כל כך. ואז מסתכלת על עצמי במראה ורוצה להיבלע מתחת לאדמה רוצה לא לצאת מהבית לעולם. לא לראות אף אחד לא לדבר עם אף אחד שלא יחזו ביצור הזה שאני שלא אעורר סלידה ודחייה קשה לי. אני רוצה לצאת מהמעגל ההרסני הזה אשמח לעצות
אוהבת ומעריכה מירה

אור12186

New member
בואי מאמי אני מזמינה אותך אליי...

אצלי לא תרגישי דחויה בחיים!!! ומי שיעיזזזזזזזזזזז לדבר עלייךךךך אני ישב עליו!! עם כל התחת שלי! עכשיו רציני... מאמי זאת את... את חייבת ללמוד לקבל את עצמך... תלמדי לאהוב את מה שאת רואה! זה כבר יעשה לך שינוי עצום בחיים! זה כמו שאני יסתכל במראה ויעבוד על עצמי שאני רזה... אני לא... מבינה צריך ללמוד לקבל את מי שאנחנו כי לא תמיד יש ברירה... ואם כל כך מפריע לך ואת מדברת על המשקל אז שיש כח רצון כל דיאטה טובה... אני מאחלת לך בהצלחה נשמה ואת יפה איך שאת... אני בטוחה!!

צפרדעית

New member
אור, אמרו לך פעם שאת מקסימה???

אני בטוחה שכן אבל בכל זאת בא לי גם להגיד לך

מיקיס

New member
מירה יקרה../images/Emo24.gif

אני מזדהה איתך לגמרי, כי הייתי פעם מאוד שמנה ולא יכולתי להסתכל על עצמי. נורא קל לאנשים אחרים לבקר ולהגיד: "תסגרי את הפה, תפסיקי לאכול, אם את רוצה להפסיק להיראות כך - תעשי דיאטה". אני יודעת בדיוק מה עובר עלייך, כי גם אני הייתי שם.לא יולתי להשלים עם העובדה שאני שמנה... ברור שההתמודדות היא דרך האוכל ( בעצם זה לא ברור, כך זה היה אצלי ) בואי אגלה לך סוד קטן... היום אני נראית טוב ( לא רוצה להשתחצן, אך אני מקבלת פידבקים על ימין ועל שמאל על המראה שלי ). רק אלוהים שבשמיים ואני יודעים באמת מה עשיתי ולאיזה מצבים נקלעתי כדי להגשים את חלומי הענק, קרי, להיות כוסית. גם היום אני עדיין לא אוהבת את עצמי. האהבה והקבלה העצמית זה תהליך ארוך ומייגע שצריך להתחיל מבפנים. גם אם תהפכי לפצצת עולם מחינה חיצונית, המשקעים יישארו. אני מציעה לך לדבר עם מישהו מקצועי. אני התחלתי, וזה עושה לי טוב. מיקי

התחלה טובה ../images/Emo24.gif (ואזהרה לאור)

זה להתחיל לכתוב ולא רק לקרוא. ממליצה בחום להגיע למפגשי הפורום. אין כמו מפגש אחד להעלות את המורל פלאים. ברוכה הבאה מירה. ואת אור..... תזהרי ממני, למה בפעם הראשונה אני רואה אותך .... אני מחבקת אותך ככה חזקקקקק.

אור12186

New member
שרי תיזהרי ממני את!!!

אני יחזיר לך חיבוק יותר ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

זה קשה מאוד לקפוץ כך .

קודם כל שתתחיל (תתחילי) לקרוא ולכתוב ולהשתתף . מניסיון , יש כאלה ביישניות , שאפילו כותבות בפורום חודשים ,אבל לא מצלחיות להתגבר על הבושה , ולבוא למפגשים (זה נסיון מפורום אחר , מלפני כמה שנים).

היי מירה ברוכה הבאה

את לא צריכה להרגיש דחוייה, את צריכה להרגיש גאה בעצמך, זה שיש עליך משקל עודף לא הופך אותך לבן אדם אחר, זהו פורום שמנות ויפות, ויש פה יפהפיות ואני בטוח שאת אחת מהן גם כן... אז שוב, ברוכה הבאה מותק, ותרגישי חופשי להציק אם בא לך :)

ברוכה הבאה מירה../images/Emo140.gif

הפורום הזה הוא לא רק וירטואלי, יש כאן אנשים מקסימים ואת יכולה ליצור לך כאן חברויות חדשות , טובות ונפלאות. גם אם לא , גם אם תחליטי להשאר באנונימיות של המחשב, אני חושבת שתוכלי לספוג מפה הרבה כוח. טוב שבאת

שוקופלת

New member
שלום שלום!

אתן לך טיפ שמאוד עזר לי, אמנם היה קשה וזה טיפ מאוד מצחיק כשחושבים על זה אבל הוא עוזר. עמדתי פשוט מול המראה והסתכלתי על עצמי, בדקתי מה אני כן אוהבת בעצמי, הסתכלתי על האף, העיניים (מהפנים הכי קל להתחיל) ופשוט עם הזמן ההרגשה שלי השתפרה. תחמיאי לעצמך, על האופי שלך, על מעשים טובים שאת עושה, על הצלחות שלך. אהבה וקבלה עצמית הם תהליכים ארוכים. קחי לך את הזמן.... אני בטוחה שבסוף זה יגיע.

ברוכה הבאה לפורום הכי ../images/Emo222.gif ברשת ../images/Emo140.gif .

יהיה בסדר . תקראי , תגיבי , תכתבי . אני לא יודע באיזה מצב את בחיים , מכל הבחינות , החברתיות ו\או התעסוקתיות . אבל דווקא שקשה לך , דווקא שקשה לנו בחיים , זה הרגע שאנחנו בעצם מתקדמים ועולים למעלה . (כך לפחות הבוס הנוכחי שלי אמר לי פעם). בהצלחה
.

מירה28

New member
תודה רבה לכולכם ../images/Emo140.gif

על קבלת הפנים החמה ועל העידוד

למעלה