קשה לי

ניצה 1

New member
קשה לי../images/Emo10.gif

הייתי מאוד שמחה לקבל הדרכה איך להתחיל חיים חדשים לאחר הגירושים,השאלה הזו נשאלת אצלי המון אבל עד כה לא קיבלתי תשובות רלוונטיות כל מה שקיבלתי הייה בנוסח: א. צאי לחוגים ב. צאי עם חברות ג. תעסקי בדברים שאת אוהבת וכו´ וכו´......... אז עכשיו אני רוצה להגיד לכם אין לי חברות אפילו לא אחת, כך שאין לי אם מי לצאת ללכת לחוגים ולעסוק איתה בדברים מעניינים,כי במשך כל שנות נשואי בעלי בידד אותי מהחברה כך שאפילו אני לא עובדת וחוץ מהגולם הזה שניקרא מחשב אינטרנט תיקראו לזה כמו שאתם רוצים אין לי כלום, כך שאין לי ביטחון בכלל להתחיל משהו חדש לבד ועוד לבד? זה ניראה לי מוזר....האמת שניסיתי בכח כמו שנאמר להירשם לחוג לאחר חודש פרשתי כי לא עניין אותי, וגם היתבישתי לבד, אז איך מתחילים דף חדש איך הכיר בסופו של דבר חבר לחיים ואים בכלל... המון שאלות נישאלות בלב אך ממשיכה לשבת פה ללא מעסה...... אשמח לקבל תגובות מעשיות שמתאימות לי.

אם את מרגישה צעירה עדיין

אז תחשבי ברצינות על מקצוע ותצאי ללמוד. מהר מאוד תרכשי חברים חדשים גם בלימודים ובטח אחרי זה בעבודה. מוכן לעזור

ניצה חייכי החיים יפים ../images/Emo24.gif

אני חושבת שהתשובות שקיבלת הן מאוד מעשיות,נכון זה קשה להתחיל מחדש וביחוד שלפי מה שאני מבינה יצרת תלות מוחלטת בבעלך. את חייבת לקחת את עצמך בידיים ולהחליט לחזור לחיים,יצאת לחוג ולא עניין אותך? מצאי משהו אחר שכן מעניין. צאי ללמוד כמו שהציע לך הארס בודאי תתחברי שם לאנשים אם תחליטי להיות מספיק פתוחה. וגם כאן באינטרנט את יכולה להכיר אנשים.מהפורומים לי אישית יצא להכיר כמה חברות נפלאות מבלי שהתכוונתי בכלל (שלא כמוך תמיד היו לי חברויות שלא ויתרתי עליהן גם בשנות נשואי הרבות - 15 במספר). להיות יותר מעשית? את משוטטת לך בפורומים,תגובות של מישהי/הו מסויים/מת מוצאות חן בעיניך,את מתחברת אליהם,קחי יוזמה ושלחי מסר במסרים האישיים השאר כבר יתגלגל מעצמו. הכנסי לאודיגו או איי,סי,קיו. תתחילי לדבר עם נשים שגם הן במצבך,סתם שיחות נפש ותראי שלאט לאט את צוברת לך חברויות ומתחילה לחיות. אנחנו פה בכל מקרה

אגב ניצה נזכרתי בעוד דרך

לשכות המחלקה לשרותים חברתיים בערים השונות מפעילות כל מיני קבוצות תמיכה לגרושים .הן מפעילות גם חוגים והרצאות ובהחלט את יכולה להצטרף לפעילויות ולהכיר אנשים במצבך. אני חושבת שאולי זו העצה הכי מעשית עבורך כרגע. ניצת

ניצה 1

New member
את חושבת..?..../images/Emo12.gif

שזה באמת יתן לי פתח ליציאה מהחור הזה לשכת הרווחה לא בא בחשבון,ולא החוגים שלהם. הייתי שם פעם או פעמים וראיתי איזה רמת אנושות של נשים רובן באות משכבת אוכלוסיה תת רמה,חלקן נרקומניות,או נשות אסירים,חלילה אין לי טענות או גאווה עצמית אבל תעמידו אותי במקומכם , פשוט אין לי נושא שיחה איתן האופי שונה בתחלית. אשמח על עצעות ותגובות נוספות ומודה מאוד מאוד לכל השיבים תודה רבה.......

ניצה 1

New member
סליחה עוד משהו

רציתי לציין שאני אשה מאוד עדינה ושברירית בנפש וברוח,אני לא יודעת אם בכלל יש נשים כמוני כיום יש שאומרים שהייתי צריכה להוולד לפני 100 שנים ולא היום גם קצת שמרנית..... אני סובלת מתכונות אילו מאוד הייתי רוצה לשנותם אך אופי קצת קשה לשנות בגילי...

ניצה

שוב את בוחרת להציג את עצמך כמשהו מיוחד צר לי לכל אחת מאיתנו יש רגשות,כולנו חשים לפעמים שבריריים אבל רבק צאי מזה... את אדם כמו כולם,תפסיקי להכתיר את עצמך בכתרים שלא מועילים לך במאום אלה רק מזיקים לך!!!!!!! ושוב איני מתכוונת לפגוע אבל אני חייבת לומר לך את האמת, כזו אני ישרה וישירה ואם לרגע אחד תזרקי את הכעס שאת חשה כרגע כלפי בגלל התשובות שלי אלייך תראי שיש משהו בדברי.
אותך

צר לי לאמר לך ניצה אבל...

ללשכה לשרותים חברתיים (כפי שהיא נקראת היום) לקבוצות התמיכה מגיעים גרושים וגרושות מכל שכבות האוכלוסיה. תשובתך מתנשאת ולוקה בהרבה גאווה עצמית! בכלל נראה כי את ממתינה שמישהו יבוא ויגאל אותך מבדידותך,חוגים משעממים אותך ועוד אופציות שהוצעו לך לא לרמה שלך... איני מנסה לפגוע בך,להפך,אני מנסה להסביר לך שאם לא תפתחי לחיים אף אחד לא יעשה את זה עבורך. נראה כי מאוד טוב לך להיות במקום של האומללה והמסכנה גם אם על פניו את מנסה להציג משהו אחר. קחי את עצמך בידיים,תפסיקי לרחם על עצמך ותנועי קדימה

LIBI2

New member
ניצה../images/Emo24.gif

לדעתי כדאי לך לנסות קבוצת פסיכודרמה או לפנות לפעילות בקורס לדרמה. בכל עיר קימת בימת מבוגרים העוסקת בדרמה. שם תוכלי להכיר אנשים חדשים, להפתח ולעסוק בפעילות יוצרת ומהנה. כיף ודרך מעולה לשחרור מתחים
, המון הצלחה

ניצה 1

New member
מצתערת לאכזב אבל............/images/Emo36.gif

אבל זה לא לעניין את קראת אותי ממש לא נכון,כי אילו הייתי בעלת אופי מתנשא לא הייתי מנסה דברים הייתי מחכה באמת כמו שאמרת בבית עד שיבוא המשיח, אבל עובדה שאני כן נכונה ומנסה לעזור לעצמי ואם לא בשבילי אז בשביל הילדים שלי שהרי אמא שמחה משדרת לילדיה שימחה וההיפך, אבל בנושא של לשכת הרווחה אני יגיד לך, יש המון נשים אפילו מעוטי יכולת שלא נעזרים בלישכת הרווחה אלה בכוחם עצמם ואני מאריכה זאת, ויש נשים שלא חסר להם מהום אני בעצמי פגשתי אותן לפני שהן נכנסות ללשכת הרווחה מסירות תכשיטים מגופן וניכנסות כאילו עושות עצמן מסכנות, יוצאות החוצה לוקחות מונית ועפות. נכון שאין לעשות סטיגמה אבל כל אישה שעברה דרכם יודעת שאפילו עם היא תרויח בבכוחות עצמה סכום שיספיק לאוכל לילדים היא לא תתקרב לשם, הרי אנשים הולכים לשם לקבל סיוע כלכלי,ולצערי מי שבאמת צריך סיוע מהם לא מקבל מרעיפים קשיים, ויכול להיות שיש אני מאמינה שיש נתמכות ומגיע להן ונעזרות בלישכה אבל אני סיפרתי לך ממבט ראות עיני ואני בטוחה שהרבה נשים שעברו חוויה זו מבינים על מה מדובר. מצתערת אם ראית זאת מנקודת היתנשאות או גאווה ממש לא ....

ניצה

את לא הבנת את כוונתי.לא הפנתי אותך לקבלת סעד כלכלי!!! ישנן קבוצות תמיכה נפלאות,שנמצאות במועדונים והן בחסות הלשכה לשרותים חברתיים.אין בכך דבר וחצי דבר עם מה שאת מספרת למעלה!!! ישנם שם קורסים למנהיגות חברתית,סדנאות בנושאים רוחניים ועוד. נסי להפתח רק תרוויחי מכך. בכל מקרה תזכרי תמיד שכל אחד מאיתנו כאן רוצה לעזור ולתמוך. ניצת

שחף 1

New member
ניצה../images/Emo101.gif

היי ניצה קודם כל ברוכה הבאה למועדון
דבר שני עם הגרוש שלך מנע ממך כל קשרים חברתיים אני לא מבין מה השאיר אותך איתו או למה בכלל התחתנת איתו בכל אופן אצלנו בבית כולם חברים וכולם רוצים לעזור

Amir33

New member
מה לעשות?

תמיד אחרי קשר יש תקופה קשה, הסתגלויות לחיים שונים, חברה חדשה ... וכ´ו.כל שאוכל לעשות למענך הוא להציע לך חברה, ועוד מה שהזמן יעשה. מקווה מאוד שתעברי את התקופה הקשה הזו בקלות.

ניצה יקרה

אני לא יודע אם את נכנסת לצאטים אבל אני ממליץ לך כאן בבית ממש חיד הפורום קיים חדר צאט של 50 פלוס יש שם יופי של חברים ובעיקר נשים מאוד נחמדות ובנוסף יש חבורה שלמה של חברים הנפגשים לעיתים תכופות במפגשים קטנים ומצומצמים אני חושב שלאחר היכרות ושיחה איתם אני מאמיןשתוכלי להשתלב בהיכרות הזאת. הנה אני נותן לך כמה שמות של משתתפים שם שנפגשים ונורא שמח איתם תנסי ליצור קשר. מרנינה, שרי, מוקי, יין משובח, סבתאא, אשה ילדה, 007 (ליהי), צבר, קוקי, אפרת43, קלרה ועוד... שאני לא מצליח לזכור. מקווה שתהני לך ואם יש בעיה...... אני כאן..... שם..... ובכל מקום. פסיכיאטר לשרותך

למעלה