קשה לי

GrowingMadness

New member
קשה לי ../images/Emo10.gif

אז.. אחרי הפרידה היה לנו ישר את הקטע של "בואי נישאר ידידים" ובלה בלה בלה. היום קבענו שניפגש בשביל שאני אחזיר לו את הדברים שלו [בן היתר] כי הוא גם נכנס מחר לכלא ואז סוגר שבת עם הפלוגה שלו ככה שזה אומר בשבילו לסגור 21. כמה שעות לפני הוא הבריז לי. ואז הבנתי, שאנחנו פשוט לא יכולים להיות ידידים. זה או הכל, או כלום. אז קצת רבנו, וכמה דקות אחרי שהסתיימה השיחה אספתי את כל הכוחות שלי, התקשרתי ואמרתי לו שזהו, נגמר, סופית. שלא יתקשר יותר או ישלח הודעות, שימחק אותי מהפייסבוק ומהטלפון, שישחרר אותי... הוא אמר שחבל ושאני באמת חשובה לו ויקרה לו ושהוא לא רוצה שזה יקרה אבל אמרתי לו שאם הוא אוהב [או לפחות אהב] אותי, שישחרר אותי. ואז באמת זה היכה בי. הבנתי גם למה לא בכיתי עד עכשיו בכלל.. כי זה פשוט לא הסתיים באמת מבחינתי. איפשהוא בראש שלי הוא עדין היה שלי. היינו מדברים בטל' פה ושם ובאמת שחשבתי שאני מסוגלת ככה, אבל מסתבר שלא. אז היום בכיתי פעם ראשונה. ואני גם חולה ככה שזה בכלל הולך להיות סופ"ש כייפי....

אוי מאמי תהיי חזקה!!../images/Emo10.gif

ממש עצוב לי לשמוע את זה.. אני מנסה להבין אבל בסופו של דבר אני לא אצליח להבין את ההרגשה שלך עכשיו. אין לי כל כך מה להגיד לך, חוץ מזה שזה לגיטימי שלא תקלטי את זה שנפרדתם כי זה היה בן אדם שהיית איתו פאקינג תקופה ארוכה של שנתיים וחצי וזה לא מובן מאליו! הוא היה חלק ממך וחלק מהחיים שלך ולכן זה ממש קשה להתנתק ככה פתאום.
מה שלא מובן לי, זה איך הוא החליט כזאת החלטה פתאום?! זה לא משהו שבא ככה בקלות להחליט לסיים את הקשר, ויש סיכוי שגם מישהו אחר השפיע עליו בנוסף. זה ממש מוזר לי ולא מובן כי כל הזמן אמרתם שאתם מאוהבים ושטוב לכם יחד אז משהו מסריח רצח!
טוב, עזבי את זה עכשיו. תתמקדי בלחזור לעצמך! את חייבת את זה יותר מכל דבר אחר כרגע! וכמובן שתהיי תמיד אנשים שאת אוהבת סביבך ואל תעזבי את חברות שלך לרגע, אני בטוחה שהחברות הכי טובות תמיד שם בשבילך.
אני ממש עצובה בשבילך
, זה באמת לא קל וזה חתיכת משבר. אני חושבת שבאיזשהוא מקום זה פחד של אחת מאיתנו שפתאום החייל יגיד שהוא מחפש את החופש שלו ואת הלבד אחרי כל מה שעשינו בשבילהם. זה גורם לי לחשוב כמה דברים גם על הקשר שלי עם יוני. בקיצור, יהיה בסדר תחזיקי מעמד ושוב אם את צריכה לדבר אני פה תמיד בשבילך, אם תרצי לדבר מעבר לפה אז בכיף נחליף מספרי טלפון/פייסבוק מקווה שתעברי את זה כי את מסוגלת! אוהבת אותך

GrowingMadness

New member
תודה ../images/Emo23.gif

תשמעי אנחנו עדיין אוהבים אחד את השני מאוד, אבל הוא רוצה את הלבד שלו ואני חושבת שיש משהו במה שהוא אומר... אנחנו לא נתחתן ולא נעבור לגור ביחד כנראה ובכלל זה לא בריא גם שאני ארצה את כל הדברים האלה עם החבר הראשון שלי. וכמו שאמרתי בשרשור הקודם אני זאת שדיי יזמה את השיחה שבה נפרדנו. זה לא שהוא סתם החליט... זה משהו שנמרח קצת במשך חודשיים בערך שהיה לנו קצת רע. וזה גם ממש לא בא לו בקלות... אני מקווה.
תכתבי לי את הפייסבוק שלך במסר :)

god girl too

New member
דבר ראשון תחייכי!../images/Emo24.gif

כאסור לך לשקוע יותר מידי בכמה קשה לי וכמה אני מסכנה!
באמת שאני מזדהה איתך באופן חלקי, אני הייתי גרה כבר עם החבר שנה וחצי, אמנם זה לקח תקופה שלאט לאט הבנתי מהרבה דברים שזה לא הבנאדם שאני רוצה להמשיך לחיות איתו, פחות התחברתי אליו... הוא השתנה המון... והתחלתי פשוט לא לאהוב אותו! והפרידה שלנו הייתה יחסית קלה ונשארנו ידידים, כרגע אנחנו כבר לא בקשר. יש לו חברה, וכיום אני מאושרת שאני לא איתו!
אמנם אני מזדהה איתך בקטע שזה כזה שאין מישהו משותף לחיים, אין מישהו שאפשר לחלוק איתו הכל, לדעת שיש מישהו שאוהב אותך ומחכה לך ופתאום זה נעלם. זה באמת לא קל
והכי חשוב שתנסי לשכוח מיזה בכל מיני דרכים, עם ספר, עם סרט, חברות... ושתדעי שאנחנו פה בשבילך
גם אני אשלח לך את הפייסבוק שלי במסר

GrowingMadness

New member
זה לא מה שאמרתי.

ברור שיש תמיד מישהו לחלוק איתו הכל ולשתף אותו בהכל, אצלי זה היה הוא.... אבל כנראה שהוא לא היה האחד. הוספתי אותך :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifזה באמת קשה..

אני ויונתן נפרדנו לפני חצי שנה בדיוק. ובואי נגיד את זה ככה.. אחרי 4 חודשים ממש נשברנו והיינו ביחד. בחדר שלו. :ם ויצאנו כבר 5 פעמים מאז שנפרדנו. והתנשקנו בשבוע אחרי שנפרדנו וגם ב4 חודשים אחרי. וכאילו בחצי שנה הזו זה איפושהו לא נגמר אף פעם כי אני ממשיכה להתקשר. היו תקופות שהוא היה מוחק אותי מהפייסבוק או חסם אותי כי היה לו קשה.. עד שהוא החזיר אותי לפייסבוק וחזר לדבר איתי. אבל תמיד היו סמסים או טלפונים. גם אם זה פעם בשבועיים שלושה.. ושזה מגיע לחודש-חודש וחצי שלא נפגשנו.. אני ישר לוחצת עליו שאני רוצה לראות אותו.. סתם לשבת על בירה/שוקו/לצאת כדי "להתעדכן" ואז תמיד מגיעות השיחות עלינו ושאני רוצה חזרה ולא משנה כמה אני עם אחרים ואם יש לי חבר אחר.. לא משנה כלום בעולם. תמיד אני ארצה אותו בחזרה. ואז הייתה את הפעם האחרונה שראיתי אותו לפני כמעט חודשיים, שבועיים אחרי שהיינו ביחד והוא אמר שהוא נוסע לבסיס לשבועיים וחצי והוא יחשוב על מה הלאה. אם לחזור. ובאמת שראיתי שזה הולך לכיוון חיובי.. ובסוף הוא אמר שהוא כבר המשיך הלאה ואי אפשר לחזור. ונשברתי שוב. כמו להיפרד ממנו שוב. בכל פעם בחצי שנה האחרונה שמגיעה השיחה הזו שהוא אומר שאף פעם לא נחזור. אם זה בטלפון או פנים מול פנים אני נשברת ובוכה כאילו נפרדנו שוב. והכל עולה. וזה קרה כבר 30 פעם לפחות בחצי שנה האחרונה. וכרגע.. לא נפגשנו כמעט חודשיים והוא מסרב להיפגש :\ אבל אנחנו עוד מדברים בטלפון.. כשאני מתקשרת. אני מסרבת לשחרר.. לא יכולה. ואני מנסה להמשיך הלאה ומנסה להכיר אנשים חדשים וזה לא הולך. החבר הקודם שלי היה לפני חודשיים וחצי כבר.. ומאז אני פשוט לא מתחברת לאף אחד.. כן יצאתי עם מישהו שבועיים אבל לא היה כלום חוץ משני דייטים וזה לא המשיך. ואני כלכך חופרת עכשיו. ואני תמיד חופרת על יונתן. לכולם. להורים.. לחברות.. במשרד.. לכוווולם. כאילו לא משנה עם מי אני אהיה ועם מי אני אתחתן ואיזה ילדים יהיו לי בסוף.. אני תמיד ארגיש פספוס של אהבת חיי. אני תמיד אחשוב.. איך החיים שלי היו נראים איתו.. איך הילדים שלי היו נראים ממנו.. ועכשיו אני שוב בוכה. דאמ. בסוף במקום לעודד אותך.. שיתפתי אותך בכמה שקשה לי. אבל זה ככה.. ואין מה לעשות. צריך להמשיך הלאה איכשהו. תרגישי טוב מאמי
תיהי חזקה!

GrowingMadness

New member
../images/Emo201.gif

אני מחזיקה את עצמי בכוח לא להתקשר או לסמס לו. גם מחקתי אותו מהפייסבוק אחרי שראיתי תמונה שלו מחבק מישהי אחרת. היא ממש מכוערת ורואים שהיא לא רוצה אותו [כנראה הוא עשה את זה כי הוא ידע שאני אראה את התמונה]. אבל פתאום אני רואה אותו באור חדש וזוכרת רק את הדברים הרעים ולא את הדברים הטובים שעברו עלינו. הוא האכיל אותי כלכך הרבה חרא ושקרים בשנתיים וחצי האלה וכרגע כל מה שנשאר לי זה כעס. ואני יודעת שזה הדבר הנכון. שלא נדבר ולא ניפגש ואני לא אכנס לו יותר לפייסבוק. עם כמה שזה קשה... וזה קשה!!! באמת שאני מרגישה שאני יוצאת ככה הבוגרת ושאני עושה את הדבר שאני צריכה לעשות בשביל עצמי. לא אכפת לי ממנו. הוא חושב שהוא ימצא מישהי יותר טובה ממני שתסכים לאכול ממנו את כל החרא שהוא מעמיס? סבבה, שרק ינסה. בכל אופן אני ממליצה לך לעשות כמוני...זה קשה אבל משחרר. גם אני אתמול בכיתי אבל חברות שלי עודדו אותי ואני יודעת שאני לא אעבור את התקופה הזאת לבד.
דברי איתי בפייסבוק.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifזו בעיה..

בחיים לא הצלחתי למצוא משהו רע ביונתן...

GrowingMadness

New member
גם אני בהתחלה לא הצלחתי למצוא שום דבר

רע בליאור. זה רק מאתמול ככה, שראיתי את התמונה הזאת שלו מחבק את הקופה הזאת.... פתאום ראיתי ליאור אחר. ליאור מגעיל ומניאק שלא שווה אותי בכלל. לא יודעת. -_-

Please Dont Cry

New member
היי..:)

דבר ראשון - לא הגבתי בשרשור אז כי לא הייתי במחשב איזה שבוע |: אבל אני ממש הצטערתי לשמוע על הפרידה שלכם, ובאמת שהיה לי נורא עצוב (ואני בטוחה שלך היה טיפה יותר) רציתי להגיד לך שתתני לעצמך לבכות, ולהתפרק, ולהרגיש חרא איזה שבוע. או יותר. כי זה טבעי, וזה שלב שחייבים לעבור בפרידה בשביל להתחיל להתגבר. ואני חושבת שזה חשוב שתדברי על זה, ותחשבי על זה, ותחפרי על זה לכל מי שאת רוצה, כדי באמת לתת לזה לעבור, ולא להיות במן הכחשה כאילו זה לא קורה, וכאילו זה לא מזיז לך. לדעתי דווקא כשנפרדים, זה הזמן לבחון את הקשר ולהתעמק ולחטט בכל הפצעים ורק שתרגישי שאת ממצה את זה, תוכלי להרגיש שאת גם עוברת את זה. ואני יודעת שזה קשה, ואני מנסה לתאר את עצמי מה עובר עלייך וזה שובר לי את הלב, כי זה באמת נורא לאבד ככה חתיכה מהחיים. אבל זה מה שיפה - שהכל נרפא ומחלים וזה כמו פצע שלאט לאט יצמיח עור חדש, ואז יהיה לך טוב. ואני לא אתחיל עם כל הקלישאות של "יש עוד דגים בים" או "הוא לא היה שווה אותך!!!!1" ודברים כאלה, כי אני חושבת שרק את באמת יודעת מי הוא ומה הוא היה שווה בקשר שלכם. אבל מה שכן, בסופו של דבר את תמצאי איזה משהו שיעזור לך, איזה פאק שיש בו, איזה ריב שהיה לכם, שישפר לך את ההרגשה ואני חושבת שזה חיובי לגמרי :) חוץ מזה - אני שמחה שאת לוקחת את זה יחסית טוב, ואין מה לעשות, פרידה זה תמיד לא הדבר הכי כיפי או קל. אבל זה עובר, את רק בת 20 (עוד לא, לא?) ויש לך עוד המון המון דברים לחוות בחיים וקשה לראות את זה עכשיו, אבל את תסתכלי על היום הזה מתישהו במבט לאחור וזה יהיה רק איזה זיכרון רחוק ולא קרוב למציאות. בכל מקרה, זה חשוב לדבר ולפרוק, אז את תמיד מוזמנת:) אה ותרגישי טוב!

GrowingMadness

New member
תודה רבה ../images/Emo23.gif

את מזה צודקת. מה שאמרת זה גם מה שרוב החברות שלי אמרו. :) אני בדיוק בשלב הזה של למצוא דברים רעים ולחטט בקשר וכל מה שכתבת, ובאמת שזה עוזר. זה רק גורם לי להבין כמה שהוא לא שווה אותי וכמה שמגיע לי יותר ממנו. חוץ מזה שבאמת שאני מסתכלת על הצדדים החיוביים.. זה קשה ואני אוהבת אותו וחושבת עליו אבל אני גם חושבת שזה הפסד שלו. חוץ מזה שאני ממש חושבת שכל מה שכתבת הוא נכון וזה מעודד אותי ובאמת נותן לי לגיטימציה להתבאס עליו עכשיו בידיעה שעוד מעט זה יעבור לי כבר.
אוהבת!!!1

Ditz 93

New member
חבר שלי גם נפרד ממני ביום חמישי האחרון.

אני מקווה שנחזור... אנחנו ניפגש בשישי הקרוב שוב, אבל פאק, מצאתי את עצמי ממש מתחננת בפניו שנחזור כמעט מיד (למרות שהרעיון מלכתחילה היה שלי) והוא עדיין אמר שלא.

GrowingMadness

New member
גם אני בהתחלה רציתי שנחזור

אבל כשראיתי שהוא לא רוצה אמרתי שזין עליו. למה שאני אתחנן בפניו?? זה הפסד שלו! שרק ינסה למצוא מישהי יותר טובה ממני.

GrowingMadness

New member
גם אני רציתי,

אני עדיין רוצה... אבל אם הוא לא רוצה אני לא ארדוף אחריו הוא לא שווה את זה מבחינתי.

Ditz 93

New member
טוב אנחנו חזרנו היום...

מקווה שגם שלך יבין שהוא רוצה להיות איתך ותחזרו

למעלה