קשה לי עם נשים...

top12345

New member
קשה לי עם נשים...

שלום לכולם,
אני בן 24, עברתי לעיר חדשה בעקבות לימודים ואני פשוט מבואס מעצמי בקטע של להתחיל עם בנות.
הייתי ב-2 קשרים, אחד היה למשך חודשיים והשני גם כן פחות או יותר ולמרות שאני הצעתי ויזמתי, כל פעם זה ממש ממש קשה לי מחדש.
אני אתן דוגמה: הכרתי בלימודים מישהי לפני שבועיים שהייתה לנו שיחה מאוד זורמת באיזושהי יציאה. זאת אחת השיחות היחידות שזה ממש זרם לי עם בחורה בלי ששתיתי קצת או בלי שהתאמצתי כי הרגשתי שהייתה כימיה נהדרת שלא הייתה לי הרבה זמן...
היא איתי בשני קורסים אבל כל פעם היא מגיעה בין האחרונים ואין לי מקום לשבת לידה ולא יצא שדיברנו בשבועיים האחרונים.
הדרך היחידה שנראה לי שאני אצליח עם זה היא פשוט להציע לה לצאת(שאלתי אותה ביציאה ההיא והיא אמרה שאין לה חבר)
מה שמעצבן אותי במיוחד זה שאני רואה גברים ממש מכוערים או כאלה שמאוד נשיים(ואני לא משתחצן אבל אני נראה טוב) ויש להם חברה וזה משגע אותי שאני לא מצליח להתגבר על הפחד הזה.
הלכתי לטיפול והוא עזר לי חלקית בעניין.
לא כ"כ יצא לי להכיר עדיין חברים מהסביבה כי אני חדש שם בינתיים יש לי ידידות(בד"כ יותר קל להתיידד עם בנות וזה גם קצת באסה שאין חברים בנים לדבר איתם על זה כי נראה לי שזה היה יכול לעזור לי להשתחרר)
אחד המחסומים שיש לי הוא שעוד לא שכבתי עם מישהי ואני דואג לגבי מה היא תגיד אם היא תדע(ואני רוצה לספר על זה כי יצא מצב ששתי בחורות הזמינו אותי אליהן הביתה ובגלל הפחדים מסקס לא יצא כלום- ולא סיפרתי להן, אז אני אספר, נראה לי שזה עדיף אם השתיקה משתקת אותי)
נשים הייתי רוצה לשאול את דעתכן- זה כ"כ שאני בן 24 ועוד לא שכבתי עם מישהי? זה יכול להרחיק מישהי אם אני אבקש עזרה כשנגיע למצב אינטימי? מה אתן הייתן אומרות?

שלום

עצה חשובה: אל תהיה מלאכותי. אל תיצור קשרים כדי לשכנע, להכיר או להתחיל. צור קשרים בגלל חיבה ואהבה. אם מישהי נחמדה להרגשתך, צור אתה קשר ותן לה אהבה כנה במלים ובמעשים, לא כדי לשכנע אותה אלא באמת בגלל רצון כן לשמח אותה. אז תמצא חברות.
&nbsp

dora58

New member
היי

היי ,קודם כל אתה לא צריך להרגיש רע בגלל שאין לך ניסיון מיני (ואל תדאג גם זה יגיע
)יש עוד מלא אנשים (גברים ונשים כאחד) בגילאים האלה ואפילו יותר ללא ניסיון מיני וזה בסדר גמור! כל אחד והזמן שלו, אין חוקים לזה ,אין נכון או לא נכון.אתה לא צריך להתבייש בזה.
אל תהיה יותר מידי קשה עם עצמך בעניין הקושי שלך עם בנות- אז אתה קצת ביישן, אז מה? זה לא דבר רע זה אפילו חמוד. בנוגע לבחורה שאתה מעוניין בה הייתי מציעה לך להציע לה לצאת וככה להכיר אותה יותר ולה תהיה הזדמנות להכיר אותך יותר ואם זה יסתדר לכם אז אני בטוחה שעם הזמן אתה כבר תהיה יותר נינוח לידה ותתנהג בטבעיות וכל השאר יבוא לבד..בהצלחה!!!!!

Daolina

New member
דעתי היא שזה אפילו נחמד שאתה בתול

אין סיבה שתתביש בזה.
אין סיבה שתהפוך את זה ל"בעיה"
זה לא מחסום ולא חומה. זה כל כך שולי בסופו של דבר כי
מספיקה הרי פעם אחת עם אישה כדי שתהייה לך ההתנסות שתרים לך את הביטחון

כל שצריך הוא להכיר מישהי נחמדה. שיהייה לכם נחמד ביחד ומשיכה הדדית
ואז ליצור איתה קירבה אינטימית וזה יקרה מעצמו.

אם תגיע למצב אינטימי עם בחורה שתרגיש איתה נוח כדאי שתספר ואם היא
אוהבת אותך, מכבדת אותך ויש לה יותר נסיון מיני, היא מן הסתם תדריך אותך ויהייה בסדר.
ואם אין לה נסיון מיני אז תלמדו ביחד ויהייה לכם ערב מאתגר

יש לי שאלה

אתה רוצה לשכב עם מישהי בכדי לסמן וי, או שאתה רוצה למצוא מישהי שמוצאת חן בעינייך, להכיר אותה, לצאת איתה ובסוף להגיע איתה גם למיטה (ואולי ייצא מזה קשר רציני או אפילו חתונה)?
זאת השאלה לדעתי שאתה צריך לשאול את עצמך, ולא מה יגידו.
היה לי חבר, החבר הכי רציני שהיה לי (לא שהכל היה דבש, אחרת לא היינו נפרדים), ששכב עם מישהי בפעם הראשונה בגיל 25, וזה היה קשר מאוד ממושך.
הוא היה בחור מושך ונראה טוב. כ"כ טוב, שסיפר לי, שנשים רצו אותו בגלל איך שהוא נראה, אבל הוא ממש לא הטיפוס לסקס מזדמן.
אחרי שתחליט מה אתה רוצה, תוכל לחשוב מה לעשות. אם הבחורה מהלימודים מוצאת חן בעינייך, זאת שלומדת איתך בשני קורסים, תנסה להסתובב באוניברסיטה/מכללה כמה שיותר, לחפש את חברתה. אם לא לפני השיעור, נסה לדבר איתה אחרי השיעור, במילא אם תשבו יחד בכיתה לא ממש לוכלו לדבר בזמן השיעור, ואתה יכול גם לשמור לה מקום (לשים את התיק או משהו) ולסמן לה כשהיא נכנסת. תאמין לי שרוב הסיכוי שאם אין לה בן זוג, גם היא מחפשת.

בהצלחה

לקשר גופני יש סיבה אחרת

לא רק לסמן הצלחה ולא רק למצוא בחורה נחמדה, אלא גם לספק צרכים גופניים וליהנות הנאה גופנית.
&nbsp

למעלה