קשה לי לנשום...

דר אר

New member
קשה לי לנשום...

יום רודף יום שעה מתחלפת בשעה רגע אחרי רגע ואתה אינך העולם ממשיך להתקדם קדימה ואני עומדת במקומי גופי צועד עם החיים, לימודים, עבודה ונפשי קרועה בין תחושת חיבוקך לבין הרגע בו סיפרו כי נפלת שמש מתחלפת בשמש והכוכבים מאירים ממעל והכאב הזה נשאר לעד הירח משתנה והעננים חולפים הדמעות לא מפסיקות לזלוג ורוחי ריקה, אינה נעה שקועה במצולות הנפש, הייאוש והכאב רוצה אותך בחזרה... הלוואי וידעת עד כמה אהבתי ועד כמה עודני אוהבת אהבתי הראשונה מחר אני מתחילה את הסמסטר האחרון של התואר, איני יכולה לראות עצמי מתחילה את מחר בידיעה שהסמסטר יסתיים - הוא לא יהיה שם כדי לראות, לדעת, לחבק ולשמוח איתי הוא כלכך רצה לראות אותי מסיימת... איגור - היכן שאתה אני מתגעגעת שלך לעד

24 ברבלה

New member
../images/Emo201.gif

כל כך מזדהה איתך גם אני מסיימת השנה את התואר, רמי כל כך חיכה לזה, הייתה אמורה להיות מסיבה גדולה וגאווה במקום זה, אזכרת שנה באוגוסט ואני, מיד אחרי, פורסת את כנפיי ובורחת לחול, לטעום קצת מטעם החיים שהוא טעם בחודשיו האחרונים. אולי זה רעיון שתשקלי גם את.. קצת לנסוע, להניח לכאב ולחיות בשבילם.

דר אר

New member
תודה

אוגוסט הארור.... גם אני חשבתי על חו"ל נכון לעכשיו מצאתי עבודה באחד המקומות שחלמתי לעבוד שם, ועוד הצעת עבודה באחד מביה"ח הגדולים, כך נראה לי שחו"ל קצת יידחה אבל מי יודע - אולי בסוף כן אחליט לומר תודה... אבל לא עכשיו... תודה יקירתי שבוע טוב וקל

../images/Emo201.gif

קשה קשה. מכירה את התחושה של חוסר אויר ונשימה. מאחלת לך שלא ירחק היום שתוכלי למלא אויר מלוא ריאות ולהמשיך.

דר אר

New member
יש רגעים

תודה, יש רגעים פתאום חשים את הקלות לנשום, בעיקר שהם באים לאחר זמן של קושי בנשימה אני כל הזמן נזכרת בקטע שאתגר קרת כתב בתחילת סיפרו "צינורות" על החשיבות של האוויר והיכולת לומר - "אמבולנס" או "אני אוהבת אותך" שבוע טוב וקל

למעלה