קשה לי לנשום

מ א י.

New member
קשה לי לנשום

כבר כמה חודשים ממש קשה לי לנשום משום מה נדמה לי שאין מספיק אויר בכול מקום ושיש אבק בהרבה מקומות .(אני פתאום התחלתי להרגיש את זה לא היה קודם) יש לי המון ליחה (אני לא מעשנת ולא אוכלת מוצרי חלב) לפני כמה חודשים היה לי ברונכיט (פעם ראשונה) הרופא נתן לי אנטיביוטיקה ל3 ימים וזה עבר (ההתקפי שיעול) מצד שני יחסית לאחרים אני עדיין משתעלת הרבה עם ליחה וממש קשה לי לנשום!!!!!!!!!!1 לא לקחתי מעולם תרופות לאסטמה או משהו כזה וחוץ מהחודשים האחרונים למרות הליחה לא הרגשתי בעיות בנשימה כלל. האם יש משהו שיכול לעזור לי ? האם ללכת לאיבחון או משהו כזה?

קשה לי לנשום

שלום מאי, האם את יכולה לפרט יותר מהו אותו קושי בנשימה? האם הוא כל היום או רק ב..? האם עשית צילום חזה לאחרונה? בת כמה את? האם את סובלת ממחלות כרוניות אחרות? האם את לוקחת תרופות באופן כרוני? בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית

מ א י.

New member
פירוט על השאלה

אני בת 24 וחצי . אני לא לוקחת שום תרופות ואין לי שום דבר כרוני למעט שיעול עם ליחה בבקרים (תמיד אני יודעת שהוא עובר אחרי בערך 10 דקות ולכן כבר התרגלתי...) הבעיה היא שהשיעול הזה החמיר קצת לאחרונה ועכשיו זה גם מעט במשך היום. לא עשיתי צילום חזה אף פעם. הקושי זה כאילו אני מרגישה שאני לא לוקחת מספיק אויר או משהו כזה אני כול הזמן צריכה (גם בזמן שינה מלפני כמה שבועות התחיל לי ) לקחת יותר אויר מין צורך כזה (כמו בן אדם שהחזיק תנשימה במים ואז יוצא -רק שכול הזמןזה ככה) קרה לי כבר כמה פעמים שקמתי באמצע הלילה חנוקה מליחה (סתם לי את קנה הנשימה) השתעלתי ונשמתי. זה עזר להבנה?

חנוקה מליחה

שלום מאי, התמונה בהחלט ברורה יותר. אומנם חסרים עוד הרבה פרטים, אך אני סבור כי בהחלט ניתן לעזור לך. הבחירה שלך כרגע היא האם לפנות לתחום הרפואה האלטרנטיבית, ואם כן לאיזו דציפלינה לפנות? מאחל לך רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

מ א י.

New member
תודה :) ועוד משהו

לאיזה דיציפלינה תמליץ לי לפנות בהתאם לבעיה שלי (האם זה מתאים יותר להומאופתיה, דיקור או אולי הילנג?)

freearth10

New member
לקחת אויר

היי מאי, הרגשת המחנק שמלווה אותך מעידה שאת עוברת תקופה מאוד מתוחה כרגע, שאת אפילו לא מצליחה לנשום כמו שצריך, לא מרשה לעצמך לחוות את החיים. סיבה טובה מספיק להתחיל טיפול של גוף - נפש. מאיה

SideKick

New member
התשתית לחנק...

תחושת החנק שאת חשה נשמעת לפי תיאורך כסימפטום של משהו אחר שקורה לך ומשפיע על אזור בית החזה והגרון. את מדברת על משהו שנמשך כמה חודשים. ייתכן שסמוך לתקופה שהתופעות הללו החלו קרה משהו שגרם להתפרצותן, אבל סביר עוד יותר להניח שדפוסים מסוימים בחייך מבחינה גופנית ונפשית הניחו את התשתית להתפרצות הזאת עוד זמן רב לפני כן. הגוף מספר לך משהו, שכדאי לך מאוד להקשיב לו. גם אני בדעה שעבודה גופנית שמשלבת את הפן הרגשי-נפשי יכולה לעזור מאוד. בהצלחה.

מ א י.

New member
זה נכון שאני

מאד מתוחה בחודשים האחרונים יש לי המון לימודים על הראש ולמצוא עבודה לחופש ועוד זה שאני עוברת עכשיו דירה זה קצת מכביד על הכול. אולם האם יש תחום מסויים ברפואה המשלימה שתמליץ לי לפנות אליו.

אפשר ולחצים העלו קשיי נשימה אך גם

קיימת אפשרות למערכת חיסון שאיננה מאוזנת. לשחרר את הליחה מבית החזה תשימי עלי כרוב ירוק/לבן ותחליפי כל שלוש שעות, אפשר ללכת לישון עם אחד על בית החזה. לנקות אבק ולשחרר את חדר השינה מדברים סופגי אבק. לבצע תהליכי הדמייה בהם את נושמת בנינוחות ורואה עצמך מאושרת מחייך ומתקדמת בחיים את יכולה להגיע לאבחון-טיפול אצל אחד מכל אלו המדריכים אותך בהתאם להנחיה הפנימית שלך. שבוע טוב,

יש המון שיטות לטיפול

לדעתי-שילוב של עבודה עצמית-תרגילי יוגה מיוחדים וצי' קונג-לפתיחת החזה ושיפור הנשימה יחד עם פורמולה טובה לסילוק ליחה וחיזוק טחול /ריאות (לאחר אבחנה כמובן) ובדיקת תזונה-עלייך להימנע ממזון מעורר ליחה בגוף מקווה שעזרתי גיל

מוטימוט

New member
צמחים סיניים לבעיות נשימה ושיעול

שלום רב לרפואה הסינית תשובה טובה למצב זה. שיעול נקרא בסינית KE SOU. KE- קול השיעול ללא ליחה. SOU- שיעול ליחתי (קשה לכיוח בדר"כ) מונח זה מתייחס לכל קבוצת הפטלוגיות הקשורות לשיעול, כשלכל סינדרום אבחנה שונה. ישנה חפיפה בין חלק מהסינדרומים ובדר"כ הצמחים שמטפלים במחלות של מערכת הנשימה, מטפלים גם בשיעול. מפתיע ? דיקור סיני וצמחי מרפא עשויים לעזור לבעייתך בברכה מוטי

למעלה