קשה לי לישון אז...

shir23

New member
קשה לי לישון אז...

לילה טוב לכולם. מה שלומכם? קצת קשה לי לישון, המון מחשבות רצות לי בראש. על מה ולמה אני ממש לא בדיוק יודעת. אז ככה אומנם אני לא מאוכזבת אולי רק טיפונת אבל זאת סתם הרגשה שכזאת. למה אני צריכה כל פעם להאמין מחדש? להתרגש מחדש? לקום אחרי נפילה כואבת ואז ליפול שוב???? למה? למה? ולמה אני שואלת ובעצם יודעת מראש . להגיע לי זה לא מגיע?, כי הרי למי שמכיר אותי יודע שאני באמת מתוקה, אמיתית וכנה שמה חסר לה?.? אהבה!!!!!! טוב אז ניחשתם אחרי ציפיות שוב פעם אותם תרוצים אותם שטויות. אבל מה לעשות שאני לא בנויה למשחקים. אולי הזן של בחורות כמוני נכחד, העולם משתנה ואני נשארת אני. אולי ההיתי תמימה מידי...בטוח!!!! ואם תשאלו למה זה קרה? מרחק! לפחות ככה הוא אמר. רציתי להגיד: חמוד שלי כשרצים לראות מישהו ומתגעגעים אז למען ההתחלה הפעם בשבוע תספיק ותשאיר טעם של עוד לכל השבוע. אולי אני מאמינה יותר מידי באהבה. אבל בעצם למה להגיד? אני לא באה לשכנע ולמכור את עצמי. מי שירצה אותי יסע, גם אם זה יהייה קצת רחוק הוא יחשוב כל הדרך על הרגע שניפגש, על החיבוק החם, הנשיקה והמבט בעיניים. אני לא מצטערת לרגע. שנגמר משהו מגיע משהו הרבה יותר טוב. סתם רצתי לשפוך את הלב ומקוה עוד למצוא מישהו כמני, אמיתי, כנה אוהב, מאמין שיש אהבה גם מרחוק. הרי יש כ,כ הרבה אנשים שכל אחד הגיע מקצה אחר. אבל באהבה צריך להתפשר,לותר, לנסות ולא להתייאש. טוב דיי. כתבתי יותר מידי. שיהייה לכולם לילה נפלא עם חלומות מתוקים והמון אהבה ומי שירצה להגיב אני אשמח לשמוע. אוהבת שיר....

GALI02

New member
היי שיר. לילה טוב

זן נכחד??? ממש לא! הלוואי שכל האנשים היו כמוך ואז העולם היה נראה הרבה יותר טוב. ולהיות תמימה זה דבר מקסים. ואני לא קוראת לזה תמימות אלא אמונה. אמונה שקיימת בעולם אהבה אמיתית שלא תלויה בשום דבר. וחייבים להמשיך להאמין שהאהבה הזאת קיימת ולהמשיך לחפש אותה. כי אחרת מה הטעם בחיים האלה בכלל??? אולי הטעות שלך הייתה שלא הערכת אוץתו נכון ובנית ציפיות בהתאם למי שרצית שהוא יהיה ולא לפי מי שהוא באמת. שיהיה לך לילה טוב ומאחלת לך שתמצאי יום אחד את האהבה האמיתית שלך. גם אני עוד לא מצאתי אותה אבל אני מאמינה שהיא קיימת. וגם זה משהו. גילי

mariana

New member
שירוששששששששששששש../images/Emo24.gif

את חייה? טוב לדעת. מרימה טלפון אומרת שתחזירי צלצול יותר מאוחר וככה נעלמת. נשמה אני מבינה את מה שאת מספרת לי ואני מכירה אותך גם מקרוב. אבל באמת קשרים כאלה שהם מרחוק לא כולם עוברים את מבחן האהבה. וכשזוג מתחיל לאהוב אחד את השני ואהבתם מתגברת עוד יותר אז כל הסיבות של המרחק הופכות להיות מציקות ואני מכירה את זה מקרוב. ותאמיני לי טוב שקשרים כאלה נגמרים בהתחלה ולא משאירים לך צלקת ליותר מאוחר. נשמה התגעגעתי אלייך, נראה לי ששכחת אותי. מה חדש אצלך? עובדת? או שבבית? שירוש נשמה גם אני עוברת תקופה ממש לא קלה אחרי שאספתי את כל הכוחות שלי אני מתחילה להיתפזר שוב ואני לא יודעת מה לעשות. אבל אומרים מה שלא הורג רק מחשל. ובאמת בנות כמוך בסכנת הכחדה אבל גם אני מתוקה נכון?
נשמה אני אשתדל להרים אלייך טלפון יותר מאוחר, תרימי גם את לפעמים. אוהבתתתתתתתתת מרין

shir23

New member
מרינוש

אני ממש שמחה לראות שאת כאן. לאן נעלמת לי??? שתביני משהו. קודם כל על הוא אני אמרתי לך ואני יודעת שקשה לך אבל מחכה לך משהו הרבה יותר טוב. יקח קצת זמן אבל הוא יגיע. ואני כרגע בבית, עוד לא מצאתי עבודה אבל אני אופטימית ואני עוד ימצא. ו..... אני לא מאוכזבת . ממש ממש לא להיפך קמתי היום בבוקר עם המון שמחה ומאושרת. אפילו ריקי התקשרה שאלה מה נשמע אמרתי לה שאין מאושרת ממני והכל נפלא. למה להיות עצובים? תני לי סיבה טובה אחת........ אז ככה בקשר לקשר: היה נחמד, אני לא אוהבת אנשים שמרימים ידיים מהר, על מרחק אפשר להתגבר. זה לוקח קצת זמן אבל הכל אפשרי , אנחנו בעידן המודרני!!!!! לדעתי הבעיה היתה לא זאת אני יספר לך שתתקשרי אלי... ואת יודעת כשנסגרת דלת אחת נפתחות מאות אחריה, אני לא דואגת,הכל יהייה בסדר, אני לא מסכנה, לא חסר לי כלום ומי שלא רוצה מפסיד!!!!!!! מצידי שיעשה חשבון נפש עם עצמו. מקודם חזרתי מהים אני מרגישה כ"כ נפלא... טוב אני לא יפתח פה סיפורים. מחכה לטלפון אוהבת

למעלה