קשה לי להתמודד

קשה לי להתמודד

אבא שלי נפטר ממנת יתר לפני 7 חודשים מצאו אותו בתחנה המרכזית בלוד.. אמא שלי נפטרה לפני 3 שבועות ו3 ימים מסרטן.. דודים שלי עברו לגור איתנו! אני מתגעגעת וקשה לי להתמודד.. אני חיה בשביל אמא ולא בשבילי..מפחדת להגיע למצב של התאבדות.. מה עושים במצב כזה?

היי צרצרית!

סיפור כואב מאוד. משתתפת בצערך ..
הדבר הכי חשוב כרגע לדעתי הוא לדבר עם יועץ כלשהו. אני מבינה שכרגע את בחופש, כך שאין מה לדבר על יועצת של בית הספר. האם את יכולה לדבר עם מישהו מדודייך? הייתי ממליצה לבקש ממישהו מדודייך להפנות אותך לשיחות עם יועץ כלשהו[ [פסיכולוג, עובד סוציאלי]. בכל מקרה, בכל עת מצוקה הדבר המידי ביותר שאת יכולה לעשות זה להתקשר לער"ן - עזרה ראשונה נפשית, טלפון 1201, 24 שעות ביום. יש גם פורום לתמיכה בצעירים בתפוז, של סהר תמיכה. וכמובן כמובן כמובן, שאת תמיד מוזמנת לשתף אצלנו בפורום!

S u n n y 1

New member
ברוכה הבאה צרצרית ../images/Emo140.gif

גמני חושבת שחשוב שתפני למישהו איתו תוכלי לדבר ולפרוק את הכאב... בכל אופן ברוכה הבאה אלינו, מקווה שתמצאי כאן כתף להישען עליה, ולהרגיש מעט נחמה.

ymz

New member
היי צרצרית קטנה

את בהחלט עוברת תקופה קשה בחיים, ואני מצטרפת להמלצה לפנות למישהו מקצועי, אולי אם תדברי עם עובדת סוציאלית היא תוכל להפנות אותך לפסיכולוגית שתעזור לך להתמודד עם הדברים. בכל מקרה, אנחנו תמיד כאן בשבילך.

למעלה