קשה לי להתגבר

corpion1

New member
קשה לי להתגבר

אני בן 19 סטודנט והייתי בקשר עד לפני יומיים עם בחורה מיוחדת בת 17.5 במשך 5 חודשים מופלאים. הזוגיות בינינו הייתה מעולה, אנו חברה דתיים כך שהקשר היה אמיתי ללא סיפוק צרכים גופניים שונים. שלשום התווכחנו על משהו קטן ולבסוף התפשרתי והסכמתי לדעתה, והיא מנגד אמרה שיש לה הרגשה שהקשר לא מתאים לה. היא אומרת שהיא עדיין אוהבת אותי אך היא לא יכולה להתעלם מההרגשה שלה שזה לא מתאים לה. ניסיתי לדבר איתה ולהסביר לה כמה אני אוהב אותה ולא יכול בלעדיה אך היא בשלה. שאלתי אותה מה גרם לה להרגיש כך אך היא לא יודעת ממה זה. היא לא משקרת אך זה הורג אותי ואני לא יכול בלעדיה. סיכמנו שמדי פעם נשמור על קשר ונדבר בטלפון. מישהו יכול לעזור לי? מה לעשות? לשכוח אותה??? אני לא יכול לשכוח אותה! תייעצו לי בבקשה!!!

לארה1

New member
פרידה... ../images/Emo20.gif

תמיד קשה לנו לקבל את הפרידה , בעיקר כשלא אנחנו יזמנו אותה. היא יזמה את הפרידה , כלומר לה היה קשה להגיע להחלטה והיא התייסרה אחרי שההחלטה התקבלה. זה ישמע לך מפתיע , ואולי זה לא חשוב לך עכשיו אבל היא ´תחלים´ מהפרידה הרבה אחריך מפני שהיא יזמה אותה! אתה , שהפרידה נכפתה עליך , מרגיש ´זוועה´ בהתחלה אבל מכיוון שזהו מצב שאין לך בו בחירה (´אין ברירה!!!) אתה תתעשת ביתר קלות ותתארגן יותר טוב אח"כ. לך לא יהיו מחשבות כמו :"האם צדקתי בכך שיזמתי את הפרידה?" כי אתה לא היית היוזם. אני לא יודעת מה הערך של הטלפונים אחרי הקשר , זה שונה אצל כל זוג שנפרד. די ברור שבימים הראשונים שלאחר הפרידה סוערים ומבולבלים אבל הזמן מרפא הכל. תן לו לזמן הזדמנות.

corpion1

New member
קשה לי לשכוח אותה

למרות מה שייעצת לי אני פשוט לא יכול להשלים עם זה שהיא החליטה ככה, במיוחד לאחר תקופה כה יפה. אולי בגלל זה שלא הייתי צד בפרידה. אני מתייסר ביני לבין עצמי אם להמשיך ולנסות להשפיע עליה כי קשה לי לוותר עליה. כדאי לי ללכת אליה בהפתעה ולנסות לדבר אליה פנים מול פנים? תעזרו לי!
על העזרה!

אל תלחץ עליה

הייתי שם. בצד היוזם. ואני יכולה להגיד לך שמה שהכי גרם לי לפקפק בהחלטה שלי היתה העובדה שהבחור לא לחץ עלי ולמרות שידעתי שהוא רוצה שנמשיך, הוא נתן לי את הזמן לחשוב על זה. אם הוא היה לוחץ עלי זה היה רק מחזק אצלי את ההרגשה שעשיתי טוב שנפרדתי ממנו. קיצור, תן לה זמן, היא תתבשל בתוך ההחלטה שלה, ומי יודע, אולי אחרי זמן בלעדיך היא תגלה שממש קשה לה בלעדיך. תכבד את ההחלטה שלה ואתה רק תרוויח...

לארה1

New member
קורפיון קורפיון ../images/Emo24.gif

אני לא כתבתי לך לשכוח אותה , לא הייתי כותבת לך כזה דבר , כתבתי לך לתת לזמן לעשות את שלו והסברתי לך את תהליך הפרידה (מי סובל יותר? זה שנעזב או זה שעוזב?) זה מה שכתבתי לך בהודעה הקודמת שלי... בוודאי שקשה לך ושאתה מתייסר אני לא יודעת מה לכתוב לך , אינני מכירה אותה ולא אותך , מהמעט שכתבת היא החליטה לסיים את הקשר בשלב זה. אני חושבת שאתה צריך להקשיב לזו שהגיבה לך לפני , ולכבד את רצונה של חברתך לשעבר. וגם... לפעול ע"פ האינטואיציה שלך , אולי אתה כן צריך להתקשר או לשלוח דוא"ל , אני לא יודעת , אני רק הסברתי לך על פרידה ועל כך שעם הזמן היא פחות ופחות כואבת. תן לזמן זמן ואל תשכח לעדכן גם אם יזמת משהו בבקשה?

corpion1

New member
תודה על התמיכה ו...

תודה על זה שאתן מייעצות לי מה לעשות ושאתם מבינות את המצב שאני שרוי בו. כרגע בתקופה זו החלטתי שאני לא יוצר איתה קשר, לא מתקשר ולא כלום, החלטתי לתת לה משהו כמו שבועיים להתבשל בתוך עצמה. מה גם כשנפרדנו (בטלפון!!!!!) שאלתי אותה אם נשמור על קשר? והיא אמרה שכן ושהיא קבעה לעצמה שהיא תתקשר אלי וכו´. אז עד היום היא לא התקשרה ולא כלום. מפריע לי שבכל תקופת הקשר שלנו השקעתי מקס´ מעצמי והענקתי לה מקס´ אהבה ונתתי לה וטיילנו ואהבנו אחד את השני והכול הלך בסדר גמור, עובדה שהיא אמרה לי כשנפרדנו שהיא אוהבת אותי ושהיא הייתה מאושרת איתי והייתי החבר הטוב ביותר שהיא יכלה לבקש לעצמה! זה מה שאני לא מבין ולא קולט, אם היה לה טוב איתי והיא אוהבת אותי למה היא סיימה את זה? ומה עוד שכל הקשר השקעתי ואהבתי ופתאום עכשיו היא באה עם החלטה שהיא כבר נעולה על עצמה וזרקה את זה עלי בבום אחד גדול. כמה שניסיתי לדבר איתה ולהסביר לה שאני אוהב אותה ולא יכול בלעדיה, כלום! היא הייתה כבר נעולה, ומציק לי כאילו שבקטע הזה אני כמין בובה כזאת! זהו, מחכה לתגובה ממכן.

corpion1

New member
תודה לארה

תודה על המסר אני באמת ינסה למצוא תשובות בפורום y-net אבל נראה לי שהחלטתי לעשות משהו ולא להישאר פסיבי. החלטתי לתת לה משהו כמו שבועיים לחשוב על זה ואני יסע אליה שבוע הבא בלי להגיד לה וילך אליה הביתה וינסה לדבר איתה. אם היא תשדר שהיא רוצה לסיים את הקשר וזהו... אז אני ידרוש לפחות הסבר כי אני חושב שזה מגיע לי. ואני יבקש ממנה שתסביר לי למה היא עשתה את זה. ואז אם זה יגמר אני לפחות ירגיש שמבחינתי אני שלם, אני ניסיתי לעשות את כל הדברים האפשריים כדי שנחזור להיות ביחד. וגם אם זה לא יסתדר אז אני ירגיש שלא הייתי איזה בובה שזורקים, כי ככה נסיים את זה אחד מול השני וביחד!!! כדאי לעשות את זה?

SIGALG

New member
אולי היא מושלמת

אבל אם היא לא מעוניינת - היא ממש לא מושלמת עבורך . אין לך ברירה אתה לא יכול לשכנע אותה לאהוב אותך. תעבור את תקופת ה"אבל" ותמשיך הלאה. חברה פעם אמרה לי: "אם הוא חכם הוא יבחר בך .ואם לא- מה את צריכה משהו שהוא לא חכם?" בהצלחה

למעלה