קשה לי להרדם :)

שלום גם לך ידידי.‏ ‏

איך המרגש ? ההכנות לחתונה ? מעייפות מאוד מלא קניות מלא ריצות ומלא מלא בלאגן.‏ יש כבר תאריך ‏,‏ וכמובן שאני לא יספר אותו כאן בפורום ‏.‏ ולשמחתכם אאא אולי חלק מכם מתאריך החתונה או אולי אפילו לפני אני ייעלם מהפורום לצמיתות בעזרת ה` ‏.‏ זה יהיה קשה אבל אין ברירה אחרת...‏ אוהב.‏ ‏

מממ באסה ... למה להיעלם בעצם ?..

אתה יכול לקפוץ לגיחות לא ?
אני לא חושב שמישהו כאן ישמח אם תיעלם לנו ....

לא עוד לא...‏ ‏

למה על איזה שיר אתה ממליץ ? וחוץ מזה יש עוד מלא מלא זמן עד לחתונה.‏ ביינתיים אני כאן.‏ ‏

טוב נו.. אני אגיד לך את השיר ..

האמת שאת השיר הזה אני מתכנן לשים בחתונה שלי .. אבל לא אכפת לי לתת לך ... יש לי חלום של עמיר בניון, מכיר ? אין לך מושג כמה השיר הזה מעביר צמרמורות אצל האנשים שרואים אתכם מובלים לחופה וברקע השיר הזה .. מומלץ בחום
הנה קישור : http://www.youtube.com/watch?v=9mqZBMGIO2A ואלה המילים : יש לי חלום שבו את מבינה אותי ברגעים הכי קשים יש לי חלום ובו את ואני מתחת לחופה עומדים יש לי חלום. יש לי חלום ובו שבועת אמת זה לזו אנו נשבעים יש לי חלום ובו הביתה אני שב אליך ואל הילדים יש לי חלום. יש לי חלום שבו אני בוטח בך יותר מבעצמי יש לי חלום בו כמו שאני אוהב אותך גם את אותי. יש לי חלום בו אני בוטח בך יותר מבעצמי יש לי חלום בו כמו שאני אוהב אותך גם את אוהבת אותי. יש לי תקווה אם לא למעני אבל למען שנינו יש לי תקווה שבעזרת האמונה נוכל להגשים חלומנו יש לי תקווה.

אוהב עם שינוי קל

אני גם אוהב מאוד את השיר אבל עם שינוי קל: יש לי חלום בו אני בוטח בך יותר מבעצמי יש לי חלום בו כמו שאת אוהבת אותי. גם אני אוהב אותך אני מפחד שכשאחשוב שמצאתי את האחת, אהמר לא נכון ואולי אפגע בה

ספר ריק

New member
חתונה ולא סיפרת לי ../images/Emo2.gif

איזו בשורה משמחת
שיהיה המון מזל טוב, שתזכה להקים בית נאמן בישראל
אני מניח שאני צריך להרעיף בעוד איחולים לקראת אירוע כה משמעותי בחיי האדם, אבל אין לי יותר מדיי מה להוסיף...שתדעו רק אושר! אני מבין לחלוטין את הבעיתיות בגלישה כאן בפורום כשתהיה נשוי. שיהיה בהצלחה בכל אשר תפנה, מחזיקים לך אצבעות גם אם הקשר הוירטואלי יינתק לחלוטין.

נתגעגע אליך בחור אהוב/אוהב... אבל אם...

החלטת ללכת בדרך זו אני אישית תומך בך, לך איתה עד הסוף הטוב ואל תתן לאף אחד לשטות בך, בטח לא ליצר ולא לסקרנות... בעז"ה שתזכה להקים את ביתך על אדני התוה בקדושה ובטהורה ותזכה לזרע של קיימא ותשרה בביתך השמחה תמיד. אני ממש מתרגש בשבילך. אני מכיר את זה הייתי שם לפני שנים רבות כשהתחתנתי והייתי שם לפני זמן מה בחתונת בתי יקירתי... התרגשות עצומה. אני כל כך מבין ללבך שאין לך כל עניין לצאת מהארון, בוודאי לא בימים אלה ולכן אתה מעדיף לא לשתף אותנו ובוודאי לא להזמין לפחות חלקנו לחתונה... חחחחחחח שלא ייבהלו כל הקרואים.
אנחנו תמיד נהי איתך (אני בכל אופן), בשבילך ולמענך וכמובן נמשיך לאהוב אותך תמיד.

למעלה