קשה לי להחליט!

yefit

New member
קשה לי להחליט!

שלום לפורום פרק ב' מקווה שאולי מפה אני אקבל תשובות או לפחות הצעות-ייעול, לכאן או לכאן. אני במערכת יחסים זוגית כבר שנה, בחור מקסים שהכרתי ואנו חיים ייחד בדירה שלי. הגבר לא עובד ועול הפרנסה חל עלי, חיכיתי שנה וכלום לא השתנה, הוא אדם מקסים, אוהב, דואג באמת, כל מה שאני צריכה הוא מוכן ומזומן עבורי, אדם נאמן אוהב וטוב לב, וחבר טוב ומאהב טוב. עד כאן הכל בסדר. מה שמפריע לי זה שהוא לא עובד ולא עוזר בעול הפרנסה הכל נופל עלי, זה מתחיל להיות כבד לי יש שלושה ילדים משלי, אחד מהם עדיין בבית, חייל בשירות סדיר, לו יש גם שלושה ילדים שחיים עם גרושתו- את הבית הוא עזב כאילו למעני, עד שהכרנו היה גר בבית עם גרושתו וילדיו הוא גרוש 10 שנים, אבל גרו יחד למען הילדים. לאחרונה אני מאוד בלחץ, מרגישה שהכל כבד עלי, אוהבת אותו - אבל לא מוכנה יותר לממן לו את כל צרכיו הדילמה שלי היא, אם אני אומר לו, שיעזוב את הבית שלי, נשאר חברים ונאהבים, אבל לא נגור ייחד ולא אין לאן ללכת היום, לבית של גרושתו הוא לא יחזור, אין מצב, מה גם שהיא מקשה עלינו, ועושה לנו סרטים בכל הזדמנות שרואה אותנו ייחד. מאוד קיוותי שזה יסתדר, הוא יביא גם פרנסה לבית אבל כלום, נאדה. ועוד משהו, אני אלמנה והוא גרוש-בלי גרוש אבל אדם מקסים באמת. מה הייתם מציעים לי לעשות- אני רוצה אותו אבל בתוך הבית שלי וקשה לי לאמר לו תעזוב הוא מאוד רגיש, ואם אני אבקש ממנו לעזוב, הוא בטח ירצה לעזוב את הכל- גם את העיר ואיך הוא יסתדר בלי גרוש. פאק הראש שלי כבר לא עובד נמאס לי לחשוב תנו לי פתרונות הגיוניים. תודה מראש

יפית יקרה

ניסית לברר למה הוא לא עובד? למה חי עם גרושתו ולא עזב את הבית? ולמה הוא נותן לגרושתו להציק לכם? לי הוא נראה טיפוס מאוד פאסיבי שנותן לחיים להוביל אותו יש לזה אפילו מילה פופולארית היום "זורם" לדעתי רק נהר ודג מת זורמים. אם את מאוד רוצה אותו ואתם הרבה זמן ביחד למה שלא תיגשו לייעוץ זוגי? שם עולים דברים שנסתרים מהעין ואז מתקנים אותם או שבוחרים לנתק אם רואים שגם זה לא עוזר. זו העיצה שלי.

ערסlight

New member
הבלבול

אני אנסה לפשט לך. בכל זוג יש איזשהו איזון של תן וקח. במקרה שלך, יש בחור שעושה לך טוב, את אוהבת אותו אבל גם מממנת. בסוף בסוף אם את שמה בצד אחד של המאזניים את כל היתרונות ובצד השני את כל החסרונות [מבחינתך], מה יוצא? ואחרי שיצא... זה מה יש. או שאת רוצה או שלא. [את בוחרת מכלול, לא חלקים] מה שאת בוחרת... מחייב אותך. אחרי שבחרת, את צריכה להיות שלמה עם זה. ואת במקום לשקול ולבחור מתבכיינת. פה את הכי מפסידה.

my sunshine

New member
פתרונות

הם רק לך. אבל אישית, אם תאמרי לו ללכת, אולי זה מה שיגרום לו להתחיל ולעשות משהו עם עצמו וזה אומר עבודה, מגורים והכל. אין שום סיבה שאם הוא עצלן [אמנם לא אמרת במפורש, אך זה מה שמשתמע], שאת תרגישי שלא בנוח.

yefit

New member
צדף וmy ,תודה

תראו דיברתי איתו ממש בשעה האחרונה, הוא כזה עלה קצת לנוח ואני הצטרפתי אליו, אמרתי לו שאנו צריכים לדבר, או ללכת לקבל ייעוץ מקצועי. הוא קצת בהה בי, העליתי את טענותי. אמרתי שאני אוהבת וכו' וכו' וכו'. והצעתי שהוא יעבור לגור אצל הוריו ואם באמת הוא ירצה בי, נוכל להמשיך להפגש, אבל לא לגור ביחד. וגם אמרתי ששנה ככה זה לא נראה לי, לא יודעת למה, ואם הוא באמת רוצה אותי, ש"ילחם" קצת הוא לא ענה, אומר שאין לו תוכנית קסמים, והוא אולי יגור אצל הוריו למס' ימים, לא לאורך זמן בגדול הוא לא ממש יודע לענות לי. נראה לי פגוע, תפס לו כיוון במיטה וכאילו נרדם, מה שבדרך-כלל לא קורה ככה, הוא צמיד מצמיד אותי אליו גם אם אחנק, ככה הוא אוהב להרדם כשאני בחיקו. טוב לא יודעת איך זה ייגמר לי יש תחושה שאם הוא עוזב את ביתי אז עוזב הכל. שיעזוב, ואם זה מה שיקרה אז הוא יצא מניאק ההפסד שלו. פאק אני קצת כעוסה. האמת שאם הוא יעזוב ולא יגור איתי, ונמשיך להיות זוג חברים, אוהבים ונאהבים, זה אחלה ומאוד ייקל עלי בהוצאות, ויותר מכך - וגם שתהא לי מעט פרטיות בבית שלי- מה שכבר אין לי שנה כשבעל עובד,אישה עובדת, או זוג שחיים ייחד עובדים, החיים נראים אחרת, לכל אחד יש את הזמן שלו תפרטיות שלו, אבל ככה להיות צמודים 28 שעות ביממה זה משגע, ובמקום אהבה נכנסת תחושה של חנק. נראה מה ילד יום תקבלו עידכונים, אולי עוד הלילה תודה לכם לעת-עתה

יפית ../images/Emo24.gif

כל הכבוד על החשיבה הראציונלית עד כמה שזה קשה לחשוב כך כשאוהבים ולהעמיד אולטימטום בידיעה שאולי זה יגמר את יצאת גדולה. את צודקת בהחלט שאת לא צריכה לממן איש מלבד אותך ואת ילדיך את צודקת בזה שאת צריכה בן זוג שעושה ונלחם את צודקת בדרישות שלך את צודקת במרחב שאת רוצה לעצמך ואת נלחמת על זה בדרך יפה. מחכים לשמוע בשורות טובות שהוא "ישן" על מה שאמרת ויתחיל לשנות. בהצלחה.

yefit

New member
עידכונים יבואו בבוקר

אחלה פורום אתם מקווה שאני בדרך הנכונה תודה צדפה
עודדת אותי

רות 2

New member
את מציגה כאילו הכניסה או היציאה שלו

מהבית תשנה את מצבך הכלכלי הרי ככה אוא ככה את פירנסת את הבית הזה את קיבלת אותו לביתך בדיוק כנמו שהוא יוצא ....... א לעניות דעתי הבלתי רלבנטית את פשוט לא כנה מספיק לאמר את האמת ... אתה חונק אותי אין לי פרטיות מספיק וגם אין לי לא אותה רמת רגשות שגורמת לאותו חלק של נתינה פשוט ולהמשיך ולתת ........ את פשוט לא כנה מספיק לאמר את האמת אם כל הסיבה לפירוק הזה הפרידה הזו פתאום הפכה לעניין של כסף .......... כמובן שבשותפות בדירה יש להתחלק גם בהוצאות אבל זה לא האישו ............ פה את יכולה לעבוד על כולם עם תיאורי האוהבת ובלה בלה על עצמך ועליו .................... לא

yefit

New member
רות, תתפלאי

אני כנה מאוד ונכון את הבית אני פרנסתי אבל את הבית שלי בלבד כלומר את בני ביתי, ילדי. לידעתך רק סיגריות שלו ביום זה 40 שקל אוהו ויש עוד המון מסביב- שיעבוד יממן את עצמו אני לא רוצה יותר מזה. רבאק זה לא מוגזם מה שאני מבקשת. ותתפלאי אני כן אוהבת אותו, ועובדה שהוא עוד פה אבל המסה הזו מתחילה להיות כבדה מיום ליום אם הוא היה עובד, ועוזר בעול הכלכלי, זה היה מקל וגם נותן לי חופש מחיה, כמו לקום בבוקר ולהיות טיפה עם עצמי ללכת לעשות פיפי בלי שישמע פספספספס, בכוונה הקצנתי אבל אני חושבת שכל אדם זקוק למעט פרטיות, ופנוק כמו משו קטן שהוא ישלם עלי ת'קפה בארומה, ולא רק אני. אז תעשי לי טובה רותי אל תהיה כזו אנטי תזרמי ותודה על התגובה

רות 2

New member
להבדיל מצדפה למשל...

...יש תגובה שבאה להציג עוד פאן מסויים של חשיבה לפני תגובה .. עוד חומר למחשבה עלמנת לחזק עמדה כזו או אחרת ... יש תגובה שבאה להוציא מתחת לשטיח מה שמעדיפים להשאיר שם.... וזו מה שתגובתי באה לעשות עבורך ... השאר עניין שלך והחלטה שלך .... אני לא בעד להחליט עבורך ואפילו לא לחזק באופן ישיר ובוטא ... החלטה שאמורה להיות אך ורק שלך אץת היא זו שצריכה לחיות איתה

מה אגיד לך ?

לא הייתי רוצה להיות במקומך.
אבל, אם אני קורא את כל מה שאת כותבת, בשורות ובין השורות, אני אומר לך : תעיפי את הבחור ! לפי איך שזה נשמע לי, הוא נהפך לטפיל, ל"מובטל מקצועי", לאחד שנוח לו לחיות על חשבונם של אחרים. לצערי הכרתי פעם אישה כזו, שכמה שטענה שהיא חוזרת למוטב, ההתמכרות לבטלה היתה גדולה עליה. אלה, כמו המסוממים יבואו ויתחננו על נפשם, יבטיחו בעיניים של הילדים שלהם שהנה, אוטוטו, הם חוזרים למוטב.....עד להזרקה הבאה... חמודתי, שימי אותו בצד ותתחילי את החיים האמיתיים שלך

yefit

New member
האמת!

לא יודעת מה לחשוב מאוד מבולבלת התגובה שלך הייתה ממש קיצונית כאילו ד'ה הלו, אני לא מחזיקה נרקומן אצלי בבית ( במדובר באדם הגון) חחחה, מובטל נו.... ולא נראה לי ש,קראת בין השורות בכלל. ואם כן אז לא ממש הבנת (סליחה) טוב נו, אני אעשה סיכומים בסוף האמת קוראת ת,תגובות ומנסה לחבר ולמצוא מה, מי, מו ואיפה, טעיתי (פאק) אהיה מנומסת ואומר לך תודה על התגובה

goony1

New member
פראיירים לא מתים הם מתחלפים

שרותי הסעדה . כביסה . מין וכל השאר. פארזיט. לא הבנת . את בצרה . סליחה על הבוטות. עזב למענך חח מה רע ללא מחויבות משאיר לך את יסורי המצפון על מנת שתרגישי חייבת ממש אומלל נטש מישפחה לטובתך...

קודם כל ../images/Emo24.gif בשבילך... ואזהרה

לא הייתי רוצה להיות במקומך... אבל... היות וגם לי היו אין ספור התלבטויות בקשר שלי עם האיש שלי... וגם הן לא מעט עסקו בפן הפיננסי של החיים. להבדיל מהבחור שלך... החבר שלי עבד גם אז וגם היום... אך שילם ומשלם מזונות לשני ילדים מה שלא משאיר לו הרבה מהמשכורת.. .בעקבות חוב גדול של אמא שלו שנפטרה בינתיים והוא משלם... הכסף שנשאר לו בסוף החודש מספיק לו בערך לסיגריות שלו... ואולי לאיזה קפה... כן, הוא גר איתי ואני משלמת את כל ההוצאות של הבית -כמו שעשיתי לפני שהכרתי אותו... וכן, לפעמים אני מרגישה פריירית, בעיקר כשיש לי תוכניות לצאת לבלות - וזה לגיטימי אבל היות ויש דבר בארץ הנקרא "ידועים בציבור"... כלומר, אם הוא גר אצלך שנה.. ומספיק שיש 2 שכנים שרואים אותו נכנס ויוצא ויכולים להעיד כי אתם "זוג"... יש סכנה שאם יוכל להוכיח שניהלתם משק בית משותף אחרי שנה.. הוא יוכל לבוא בתביעות על הבית שלך... (את זה ידעת?) ואף לבקש כסף במידה ותבקשי ממנו לעזוב.. שמרי על נפשך ועל שלך... ובררי עם עצמך מה את רוצה מהקשר הזה - ויפה שעה אחת קודם....

yefit

New member
אין מצב!!!

מדובר באדם אוהב בעל לב ענקי הוא בחיים לא יפגע בי (חוק הידוע/ה בציבור חל גם עלי???)(אלמנה) זו רק החלטה שלי, אם להגיד לו תעזוב או לא אם אגיד לו מחר בבוקר תעזוב, הוא יעזוב אמנם בלב כבד, בכל זאת הוא אוהב וכן גם אני אוהבת ובתוך תוכי אני יודעת שאם הייתה לו אפשרות, את הירח היה מוריד אלי ותאמיני לי שאני מרגישה, אהבה זה דבר מוחשי ומורגש חוץ מזה שהוא לא עובד, הוא אדם מקסים, באמת באמת. מה שכן הייתי רוצה לנסות, שאולי לא נגור ייחד ולזה אני לא יודעת איך להוביל אותו, לא רוצה שהוא יפגע ממני רוצה שנמשיך להיות זוג, אבל בלי לחיות ייחד ואיימי תודה

יפית יקירה...

השאלה מה בדיוק מפריע לך? זה שהוא לא עובד? זה שאין לו כסף? או זה שהוא חי אצלך בבית... אם החיים שלכם כזוג.. משתלבים ביום יום שלך.. וכייף לך עםזה... ומה שמפריע לך זה שני האחרים.. לא תהיה לך ברירה... שנסי מותניים... ונסי את למצוא לו עבודה, תעסוקה..... כי אם אין את לו... מי לך... בהצלחה.

my sunshine

New member
שהיא

תמצא לו עבודה
מדוע זה התפקיד שלה? הלא זה לא יעזור שהיא תמצא לו עבודה, זה תלוי בו ובו בלבד.

למעלה