קשה לי להגיד את זה.. לחזור להתחלה:-\

קשה לי להגיד את זה.. לחזור להתחלה:-\

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שיהיה שבוע מוצלח לכולם!! שנת לימודים פורה ומוצלחת
ושיעבור מהר מהר מהר
כי שבוע הבא הולך להיות טוב!!
טפו טפו חמסה חמסה שום בצל דגים דגים

ססילייה

New member
שוווווווווב לא שקט

ראשון-בבסיס, אבל עדיין הדממה אז יהיה שקט :) שני-אפטר ! ואולי אולי אני אעשה אדום בשיער? O_ס בא לי...
שלישי רביעי -אני בבסיס, בטח סתם שופי ואני נסתובב כמו שתי סתומות בכל הבסיס :) חמישי-דיאנה מתחתננננננננננננת :))) שישישבת-לא יודעת, בא לי ת"א אצל סבתוש ואולי פרילנד

ססילייה

New member
שוווווווווב לא שקט

ראשון-בבסיס, אבל עדיין הדממה אז יהיה שקט :) שני-אפטר ! ואולי אולי אני אעשה אדום בשיער? O_ס בא לי...
שלישי רביעי -אני בבסיס, בטח סתם שופי ואני נסתובב כמו שתי סתומות בכל הבסיס :) חמישי-דיאנה מתחתננננננננננננת :))) שישישבת-לא יודעת, בא לי ת"א אצל סבתוש ואולי פרילנד

"ואם יתמזל מזלך גם אהבה.."

ראשון- בצפר קולולולולו
שני- בצפר שוב! ישששששש
שלישי- ללמוד וכאלה, בצפר
רביעי- כנ"ל... :) חמישי- נו הבנתם ת'רעיון >< שישי- שבת- אין לי תכניות כרגע חוץ מבצפר, אבל שיהיה לי בהצלחה! וכמובן גם לכולכן במה שתעשו השנה

../images/Emo9.gif

ראשון- לא עשיתי כלום...בעצם,הלכתי להסתפר
שני-ביצפר
שלישי-ביצפר
רביעי-ביצפר
חמישי-אני נותנת לכם שני ניחושים
שישי-ביצפר שבת-לא יודעת עדיין שבוע טוב לכולם

amitshilo

New member
וואי, אני חייבת להכנס לכאן יותר../images/Emo4.gif

ראשון- התארגנות. שני- בי"ס. שלישי- בי"ס. רביעי- בי"ס. חמישי- מישהו אמר בי"ס? שישי- אדמאמא
שבת- כנ"ל. שבוע טוב

בת 1986

New member
מה יש לך שבוע הבא אתי??

ראשון- בריכהההה, בטן גב, תפסתי צבע
שני- עוזרת בבית, עבודה בערב שלישי- בריכה בבוקר? נוסעת לחברהההה, פוגשת חברות, עושה חיים! רביעי- שוק? אולי.. ובערב משמרת חמישי- לא יודעת שישי- עבודה? שבת- מנוחה

למעלה