קשה לי להבין

מצב
הנושא נעול.

ursus sum

New member
קשה לי להבין

קשה לי להבין

מה אתם דורשים מהמעו``ף: אז קל יותר לעשות לו מניפולציה מאשר לנסד``ק אבל יש לי איזה גשר על הירקון למכור למי שחשב שהירידה המתונה בחוזים במשך כל אתמול עד הפתיחה בניו יורק היה אצבע אלוהים או ``השוק``. ואשמח לעבור על הגרף של הנסד``ק והדאו ולהצביע על ימי מניפולציה בשנה האחרונה כולל היום המפורסם באוקטובר שהדאו חזר מ9400 - אם זה לא היה ה-PLUNGE PROTECTION TEAM אני קוגלגר. יש איזה גוי ב http://www.geocities.com/WallStreet/Exchange/9807/Charts/SP500/Outlook.htm שחישב את כל הענין. בחור משעשע למרות התיאוריות האליוטיסטיות שלו.

ursus sum

New member
אפילו את התרגיל

אפילו את התרגיל

קשה לי להבין מה אתם דורשים מהמעו``ף: אז קל יותר לעשות לו מניפולציה מאשר לנסד``ק אבל יש לי איזה גשר על הירקון למכור למי שחשב שהירידה המתונה בחוזים במשך כל אתמול עד הפתיחה בניו יורק היה אצבע אלוהים או ``השוק``. ואשמח לעבור על הגרף של הנסד``ק והדאו ולהצביע על ימי מניפולציה בשנה האחרונה כולל היום המפורסם באוקטובר שהדאו חזר מ9400 - אם זה לא היה ה-PLUNGE PROTECTION TEAM אני קוגלגר. יש איזה גוי ב http://www.geocities.com/WallStreet/Exchange/9807/Charts/SP500/Outlook.htm שחישב את כל הענין. בחור משעשע למרות התיאוריות האליוטיסטיות שלו.
של נגיד בנק מרכזי מוריד ריבית בפתאומיות בתוך יום הפעילות בשוק (פרנקל באוגוסט 98 בערך בשעה 15.00) ראינו את המסורס לומד ומבצע בניו יורק באוקטובר 98 (הורדת הריבית השלישית בעקבות פשיטת הרגל דה פקטו של LONG TERM CAPITAL) כשהשוק איים על דאו 7000 - 7400. עם תשומת לב מירבית לסנטימנט ולכל האינדיקטורים אפשר להתגבר על המניפולציות - הטכני אמור לכלול גם אותם!

ursus sum

New member
באשר לרמת המעו``ף

באשר לרמת המעו``ף

אפילו את התרגיל של נגיד בנק מרכזי מוריד ריבית בפתאומיות בתוך יום הפעילות בשוק (פרנקל באוגוסט 98 בערך בשעה 15.00) ראינו את המסורס לומד ומבצע בניו יורק באוקטובר 98 (הורדת הריבית השלישית בעקבות פשיטת הרגל דה פקטו של LONG TERM CAPITAL) כשהשוק איים על דאו 7000 - 7400. עם תשומת לב מירבית לסנטימנט ולכל האינדיקטורים אפשר להתגבר על המניפולציות - הטכני אמור לכלול גם אותם!
אם מהומות ופיגועים היו משפיעים עליו יותר מנקודתית אזי הוא לא היה צריך לעלות בין 87 ל 93. כבר אמרתי פה שגם הדאו/סו``פ לא כ``כ רחוקים עדיין מהשיא שלא לדבר על הפוטסי הSMI והCAC. למיטב ידיעתי המעו``ף כולל חברות ביטוח, בנקים ותרופות לא סטרט אפים למכירה פומבית בפלו אלטו. הוא ירד גם ירד כשמדדים אלו ירדו אבל לטוח מאד ארוך לדעתי יש לו סיכויים הרבה יותר טובים לשרוד מאשר מדדים רבים אחרים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה