אחרי הטיפול
השתררה דממה. פחדנו להוציא מילה שמא נפצע, שמא נפגע שמא בפעם הבאה המטפלת תורה עלינו באצבע מאשימה. נצמדנו להוראות ובשאר הזמן, שתיקה. ואחרי 13 שנים נוראיות באו שבע השנים השותקות. ובשתיקה הזאת למדתי, התקדמתי , ניגשתי למכרזים הפכתי להיות אישה מעמד, עמדה, והמון אנשים סביבי נפגשתי עם בעלי רק בשעה היעודה דיברתי כמו קוראת הוראות מספר מתכונים. הוא היה מביט בי בעיניים תמהות מי זאת האישה הזאת באיזה שפה היא פונה ? אבל אני לא שמתי לב ניצלתי את השקט על מנת להתקדם העמסתי על עצמי עוד ועוד גם אם ניסה להגיד הלוווווווו דברי איתי , ספרי , שתפי פחדתי להרבות במילים שמא את השקט הזה מישהו יקח לי שקט פעיל כל כך הרבה הכיל השתדלתי ללכת בין הטיפות להיות רק גוף שבכלל לא ירגיש שאני פה לא לרצןת ממנו כלום אפילו לא לכעוס על כל השנים שהשליט עלינו אימה ומנע מאיתנו את הזכות. אמרתי תמיד אני פה , אבל אתה יכול ללכת לכל מקום ללכת ולחזור העיקר שיהיה לך טוב. אבל הוא רצה זוגיות הוא רצה אהבה , הוא רצה אותי , אותה נערה קטנה שהכיר לא קיבל את השינוי כעס על המטפלת , כעס על עצמו שאיפשר שנתן את הזכות. רצה להחזיר את הגלגל לאחור רצה שוב להגיד אני האדון הכל יכול אז אולי אתה אתה אבל אני כבר לא.