קשה לי כל כך....

א ו ר1

New member
קשה לי כל כך....

בשבת הוא בא לקחת את הילדה מההורים שלי והיה לי ממש קשה, ספרתי את השעות עד שהיא חזרה. היום יש להם ברית במשפחה, אחותו ילדה, בחרתי לא ללכת והסברתי לאימו שממש אין לי חשק , היא אמרה שהיא מבינה אותי. אבל הוא לקח את הילדה ואני בכיתי אחר כך כשהם הלכו, כואב לי כל כך על הילדה שלי, היא שואלת שאלות וממש לא מבינה מה קורה. קשה לי...

לא קלה היא לא קלה דרכנו..

בת כמה הבת שלך? את יכולה לגשת לחנות ספרים ולמצוא ספר שבאמצעותו תוכלי להסביר לילדה את המצב. חוצמזה, אל שתשכחי שלמרות הכל הוא תמיד יישאר אבא שלה והוא צריך, כמו שאת צריכה, להמשיך ולתת לילדה אהבה נכון, בטח שזה קשה, ייקח קצת זמן עד שכל התהליך ייגמר, אבל זכרי שאת לא לבד, צאי עם חברה, קחי את הילדה לסרט, אל תישארי רק עם הכאב הזה. ועוד דבר - בזמן שהילדה איתו - תעשי דברים למען עצמך (קוסמטיקאית, סרט או קפה עם חברה, קראי ספר, לכי לקניות). אל תתני לעצמך לצלול לדיכי.. את בדרך לחיים טובים יותר. תזכרי את זה

ברור שזה קשה!!!

זה בטוח....אבל את צריכה להסביר לילדה בדיוק מה קורה...לא להעלים ממנה... וזה הזמן! תארי לך שזה יהיה יותר מאוחר.....אז כבר לא תוכלי אולי למצוא לך מישהו לחלק ב´......והילדה יהיה לה יותר קשה כי היא תגדל וכמה שגודלים יותר קשה להתמודד עם זה. וכל הזמן הזה....את סובלת..למה? אז תנסי למרות שזה לא קל לקחת את זה קל יותק....לנסות לחשוב שלילדה בכל יהיה טוב.....והיא הרי חוזרת אליך בכל מקרה....ושלך אין מי שמשגע אותך ומתנהג אליך לא יפה..... לבכות זה טוב....לפחות את מסוגלת...יש כאלה שלא מסוגלות וזה ממש לא בריא....מחזיקה לך אצבעות יקירתי.....תהיי חזקה זה לא קל לפרק משפחה אך מצד שני.......זה לא היה משפחה אף פעם....תחשבי על הצד החיובי שבעניין וזה יעבור לך מהר מכפי שאת חושבת. מחבקת ואוהבת מכאן
מקסימושששששששש

ס י ג ל י

New member
אור יקירתי....

כל ההתחלות קשות אבל אח"כ קל יותר... תקשיבי חמודה..בשנה הראשונה שהתגרשתי-הייתי מקללת את ימיי שני וחמישי<הימים שבהם אבא של ילדיי לקח אותם>.כולה 3 שעות היה לוקח אותם ובשעות האלה הייתי כמו מומיה -לא הייתי מתפקדת. היום לאחר 4 שנים הרבה יותר קל ואני רק מחכה שיגיעו הימים שהוא ייקח אותם... אני מבינה אותך אבל את חייבת להבין שאת לא הולכת ללקק דבר בחודשים הקרובים. לך לפחות יש אמא שתומכת ואוהבת אני לעומתך התמודדתי עם שניי ילדים בניי שנתיים וחצי ל ב ד !!!! יהיה בסדר מתוקה אל ייאוש ושוב אם את צריכה עזרה שילחי לי מסר ואשמח לעזור שלך

האקס שלי לקח היום את הילדים

לאילת ויחזיר אותם רק ביום חמישי. אני חולה על הילדים שלי, אני מתגעגעת, אני דואגת למרות שאני יודעת שהוא אבא טוב! אבל יש לי 5 ימים של חופש!!! לצאת, לבלות, לישון, להתבטל, להשאיר את הבית מלוכלך ומבולגן, לעשות את כל מה שלא עושים כשהילדים בבית
כך שיש גם חצי כוס מלאה ועל החצי הזה צריך להסתכל.

אורי יקירתי

ההתחלה תמיד קשה...... אני בטוחה שלאט לאט את תתרגלי, וגם הילדה.... כי השקט הנפשי והאושר לך ולה חשוב מכל.... אישה יפה.

למעלה