קשה לי היום

אמשל2../images/Emo50.gif בקורס צניחה, מקווה

שהאוטו כבר בסדר. כמו שכתבו, ההרגשה מוכרת לכולם. ומותר גם להתבכיין קצת ? אמנם האוטו בסדר החייל מגיע לרגילה אבל הבית מצוי בחורבן השיפוצים והבן הקטן חולה, ואין בבית אפילו מים כי מחליפים צנרת, אז לקחתי אותו אל אמא ושם די משעמם לו ואני חייבת להיות בעבודה ולא בא לי לחזור הביתה לליכלוך והבלאגן. החייל מבואס שדווקא כשהוא יהיה ברגילה הבית עדיין לא יהיה אחרי שיפוצים, רוצה את המנוחה והנוחיות (תרתי משמע) שלו ואני כמו אמא פולניה מרגישה רע שלא אוכל לפנק אותו כמו שצריך, אבל בשביל זה יש סבתות, לא ? שיכנסו לפעולה. זהו, התבכיינתי קצת ומחר (עוד 4-5 ימים) יום חדש - נקי יותר ונוח יותר.

אימשל2

New member
לקחת בסיבוב אין דין בית ששבק

לאוטו ששבק. האוטו יהיה בסדר אוטוטו. אני מקווה. הד"ר בדרך. מבינה לליבו של הבן. הכי טוב בבית במיטה שלו. אפילו סבתא לא יכולה להוות תחליף לזה. במיוחד לחייל. לא נורא, ברגילה הבאה תהיה לו הרבה נוחיות...

עד הרגילה הבאה יצמחו לי קרניים

או שנצטרך שיפוצים מחדש. סתתםםםם. למזלי/ו יש 2 סבתות שמחכות לו בסיבוב ומוכנות שהוא כל הזמן יהיה אצלן ועל אמת, לא רק בדיבורים. הוא יודע ונותן להן לפנק אותו. אין כמו פינוק של סבתות. אבל מי לא רוצה את הפינה שלו
תתחדשי על האוטו המתוקן ומקווה שהדברים יסתדרו לך בקרוב. מחכים לסיפורים על הצניחות.

מיקמיק, מכירה את האימרה הידועה?

"מאחורי כל גבר מצליח - עומדת אישה מפרגנת" (לדעתי זה צריך להיות: לצידו של כל גבר...וגו'"). . אבל אני מתכוונת להרחבת המשפט הזה, ככה: לצידה של כל אישה מצליחה - עומדים הורים מפרגנים" (לפחות זוג אחד)...

paulika

New member
ברגע זה גמר אופה הלחם שלי

לאפות לחם מלא בגרעיני חמניה. הבית מדיף ניחוח לחם טרי.בעלי חזר הביתה וחושב שהוא הולך לנוח. אנחנו הולכים לקנות חול עבור החתולה. תגידו את האמת, אני לא נשמעת נורמלית לגמרי?

לחם ביתי - שיא הכיף

הריח שממלא את הבית הוא באמת ריח של בית, שמעורר געגועים. בקשר לחתולה - אין בירושלים חנויות שמבצעות משלוחים עד הבית?

paulika

New member
דווקא יש חנויות

אלא שאנחנו לא ממש יודעים מה להזמין. אנחנו יודעים להיות הורים של כלב. החתולה די חדשה אצלינו ועד עכשיו הצלחנו להסתדר על ידי כך שהוצאנו אותה לגינה, אבל ממחר כנראה ירד גשם, אז היא תצטרך שירותים בבית. עשינו סקר, מחר גם נביא את הסחורה.

למעלה