קשה לי בלי אמא

קשה לי בלי אמא

ערב קשה של זכרונות. יושבת מול המסך עם השיר "אמא" של שלומי שבת. התמונה שלה מולי,הפרצוף הטוב ,המוכר,שלא נמצא איתי עוד. הדמעות זולגות ולא רוצות לעצור. אני רוצה אותך אמא שלי. מתגעגעת,ללטף,לחבק,לנשק אותך. אמא לא אשכחך לעד. אוהבת אותך לנצח. שתדעי שאני לא יכולה בלעדייך. .מקווה שאת שומעת ורואה אותי. אל תהיי עצובה בגלל שאני עצובה,העיקר שאת לא סובלת את הכאבים הארורים שסבלת בגבורה,ואת נחה מהם עכשיו. אמא תודה על שהיית אמא כזאת טובה אלי. תודה אמא אהובה.מבתך האוהבת אילנית.

אילנית ...

היה לי עצוב לקרוא אותך. האבל אצלך עוד כה טרי ... ובכל זאת טוב לראות אותך כאן שוב, כבר מזמן לא היית. שמחה שאת באה כשאת צריכה להתחזק. אנחנו כאן בשבילך.

כ"כ מבינה אותך..../images/Emo10.gif

קשה מאוד.. בשבילי החיים נפסקו ככה סתם בפתאומיות יום אחד.. הוקוס פוקוס1

תאמיני ותדעי היא שומעת אותך

היא נמצאת אתך, כל מה שאת צריכה זה רק לעצום עיניים ולהתרכז, והיא תופיע, היא שינתה זה את המימד שלה, היא כבר לא גוף אלא רק נשמה רק דמיון, אבל היא אותה אמא והיא תמיד תמיד תישאר אתך כשתזדקקי לה, כמו שאמרתי רק לעצום עיניים ולחשוב, והיא תתייצב מולך בדמיונך. והטוב במימד הזה שבו היא נמצאת עכשיו, זה שהיא יכולה להופיע בדמיונך כמו בתקופה הקודמת לפני שחלתה וסבלה.

תודה לכן על ההבנה

אני מאוד מודה על ההקשבה ועל האוזן קשבת למרות שלפעמים קשה לי להפתח היא חסרה לי ברמות שאי אפשר לתאר. אמא תנוחי על משכבך בשלום. תודה בנות

מי יבין אם לא אנחנו? ../images/Emo24.gif

יותר מאוחר אשרשר את ההודעה הזו להודעה המקורית שלך, מילקי.

למעלה