מרתה אולוביץ
New member
קשה לי בטיפול
קשה לי לדבר, קשה לי עם התכנים, קשה לי עם הרגשות וכל מה שעולה.
הקושי הוא עד כדי כך שבזמן הטיפול יש לי רצון להכאיב לעצמי ולפגוע בעצמי ולפעמים הצורך הזה נמשך עוד יומיים- שלושה עד שמתפוגג. (בינתיים אני עוד מחזיקה מעמד בלי פגיעה עצמית, אך לא יודעת כמה זמן אצליח להחזיק בכך).
המטפלת שלי יודעת על כך, ואנחנו מדברות על זה מיד כשזה עולה.
בסך הכל טוב לי איתה. היא מכילה אותי יותר טוב מאשר המטפלת הקודמת שלי (החלפתי מטפלת בעקבות הרפורמה וזה שהיא כבר לא עובדת עם הקופה), ועדיין קשה לי.
קשה לי עם ההרגשה שאני מאכזבת אותה (אני יודעת - זה לא נכון).
קשה לי עם הרגשת הריק שעולה בטיפול.
קשה לי להרגיש "שטוחה".
קשה לי עם הדחפים לפגוע בעצמי.
קשה לי עם עצמי.
לא שייך כרגע להפסיק את הטיפול, ואני גם לא רוצה לעבור למישהי אחרת אחרי שבסך הכל היא מאוד בסדר איתי ואני יכולה לשתף אותה במה שעולה בזמן אמת יותר (ויותר טוב) מאשר עם הקודמת.
קשה לי בטיפול.
קשה לי לדבר, קשה לי עם התכנים, קשה לי עם הרגשות וכל מה שעולה.
הקושי הוא עד כדי כך שבזמן הטיפול יש לי רצון להכאיב לעצמי ולפגוע בעצמי ולפעמים הצורך הזה נמשך עוד יומיים- שלושה עד שמתפוגג. (בינתיים אני עוד מחזיקה מעמד בלי פגיעה עצמית, אך לא יודעת כמה זמן אצליח להחזיק בכך).
המטפלת שלי יודעת על כך, ואנחנו מדברות על זה מיד כשזה עולה.
בסך הכל טוב לי איתה. היא מכילה אותי יותר טוב מאשר המטפלת הקודמת שלי (החלפתי מטפלת בעקבות הרפורמה וזה שהיא כבר לא עובדת עם הקופה), ועדיין קשה לי.
קשה לי עם ההרגשה שאני מאכזבת אותה (אני יודעת - זה לא נכון).
קשה לי עם הרגשת הריק שעולה בטיפול.
קשה לי להרגיש "שטוחה".
קשה לי עם הדחפים לפגוע בעצמי.
קשה לי עם עצמי.
לא שייך כרגע להפסיק את הטיפול, ואני גם לא רוצה לעבור למישהי אחרת אחרי שבסך הכל היא מאוד בסדר איתי ואני יכולה לשתף אותה במה שעולה בזמן אמת יותר (ויותר טוב) מאשר עם הקודמת.
קשה לי בטיפול.