קשה לי, אני מודה

קשה לי, אני מודה

קשה לי, אני מודה. קשה לי לראות אותה, עם ילדהּ בתוך זרועותיה, מספרת עליו כל דקה משעות היממה. מנסה פחות לדבר איתה,כדי לא להרגיש את הצביעות, ולא יודעת איך להסביר לה על הריחוק קשה לי לחייך כשמספרים לי ,על עוד אחת שהתחתנה לפני רגע בערך וכבר הריון מתקדם, מנסה לשמוח מכל הלב אבל מתביישת לדעת שעדיין טיפה צובט הלב. קשה לי לברך כשמספרים לי שוב על אחד מהחברים של בעלי שנולד לו ילד 3 שהתחתן איזה חודש לפנינו. מנסה לא לחשוב על האכזבה של בעלי לפני. קשה לי עם הידיעה שאם אנחנו נשואים שנתיים וחצי זה אומר שכולם יודעים על הבעיה שלנו, רוצה להשתיק את כולם, להעמיד פנים, לא להתמודד גם איתם. קשה לי עם המחשבות המרחפות הדימיונות החלומות על תינוק, לקרוא לו בשמות ולדעת שלי זה לא יבוא בקלות. קשה לי עם הניתוח של כל כאב בטן שאני מרגישה, האם הוא מחזור האם האיחור הפעם יהיה תשובה חיובית, ולהתאכזב כל פעם מהקו היחידי בבדיקה ולדעת שלמחרת המפלצת תבקר שוב אצלי החודש. קשה לי עם ההרגשה הרעה שלי על עצמי, על חוסר היכולת להתעלות מעל הקושי שלי.

את בסדר גמור!

מה שאת מרגישה זה הכי טבעי ונורמאלי בעולם, אני חושבת שאין כאן מישהי שלא חוותה על בשרה את ההרגשה הזו חשוב מאוד שלא לשקוע ברחמים עצמיים ולהרים ראש כי גם לנו זה יגיע. גם את תהיי בהריון, זה בטוח, וכשזה יגיע זה יהיה מתוק מתמיד, והילד שלך יהיה הכי מתוק ויפה ומוצלח בעולם, ואת תהיי אמא נהדרת! אז לנו זה לוקח יותר זמן, אל תחשבי על זה שאת נמצאת בתחרות עם כל נשואה טרייה. גם מסביבי כולם בהריון, וגיסי שהתחתן שנתיים אחריי כבר בהריון שני, וזה קשה, קשה מאוד. תרימי ראש ותאמיני כי זה יבוא בסוף - לא יכול להיות אחרת! מילה של ציפורה!
ציפורה

galibos

New member
../images/Emo10.gif אוףףףף

תחזיקי מעמד שם. גם אני פה עם דמעה בקצה. ונדמה של שאת כן מתעלה מעל הקושי שלך, אבל לפעמים הקושי מציף, ואז נושמים עמוק וממשיכים.

blessed

New member
אל תרגישי רע עם עצמך

הרגשות האלה טבעיים ונורמלים ואני חושבת שאין פה אחת שלא חשה אותם אף פעם. לצערי אין לי מילות עידוד כי אני בעצמי מתבוססת ברגשות האלה בדיוק בימים אלה, אבל תדעי שאת נורמלית ואת בסדר ומותר לך להרגיש מה שאת מרגישה.

chompi XL

New member
אממממממממ היקרה

טבעי לחלוטין, ונכון לחלוטין להרגיש את מה שאת מרגישה. זה מתסכל, מכעיס ומאכזב
, קשה קשה לראות את כולם, ובמיוחד את הקלות שבה זה הולך להם. אין פתרונות קסם לצערי, מה שאנחנו עוברים מחשל אותנו, עושה מאיתנו אנשים טובים יותר ובסוף גם יעשה מכל אחד ואחת כאן בפורום הזה גם אב/אם טובים יותר. אין מילים שיכולות להעלים את הכאב הזה, קבלי ממני חיבוק ענק
וגם זר של
, ותמצאי את הכוחות להמשיך קדימה.

טלי אבג

New member
אממממ כל כך מזדהה איתך,

כל כך קשה לראות את כולם צ'יק צ'ק. ורק אנחנו תקועות מאחור, אוףףףףףףףףףףף. אני חושבת שהרגשות האלו הם כל כך הגיונית, וטבעיות. וממש לא צריך להרגיש רע שמרגישים אותם. אנחנו חיים במין חיים כאלו מאכזבים, ולפעמים עצובים. וזה טבעי להרגיש את הרגשות הקשים האלו שמרגישים. וההיפך, לפעמים אני חושבת, שאם אני דואגת להשאר שמחה (לא, ממש לא תמיד), להמשיך לחיות למרות הקושי. קולהקבוד לי, בהחלט!!!! לא צריך להתעלם מהקושי. צריכים לדעת שקשה, זה טבעי. ועכשיו אחרי שאנחנו יודעים ומבינים שזה קשה, בוא נראה איך אנחנו מתמודדים. והעיקר, אני מאחלת לך ולכל הפורום וכמובן גם לי, לשכוח כבר מהרגשות האלו כמה שיותר מהר, כשיהיה לנו את הקוצ'קנון שלנו. נו כבר.

Galit29

New member
אמממממממממממממ ../images/Emo24.gif

קודם כל תחושת היזדהות שמציפה את הפורום בכל פעם שעולים הרגשות האלו אצל מישהי. אצלי לפעמים אני ממש מצליחה להגעיל את עצמי ברגשות קינאה שלי. ביום חמישי הייתי בחתונה שבכל שולחן היתה מישהי בהריון התחלתי לשאול את עצמי אולי המים שאני שותה הם לא משהו. אבל אני יודעת שאני לא לבד, וכיף לדעת שאת לא לבד - אז תתני לעצמך להרגיש מה שבא לך ואל תתיסרי בגלל הרגשות האלו שלך אבל חשוב שתרימי את הראש אח"כ ואל תתני לרגשות האלו להציף אותך.

אני בוכה יחד איתך ואני מרגישה בדיוק

כמוך.. אין לי הרבה מה להוסיף...רק שכולנו מרגישות כמוך וכולנו מקוות לטוב.
המון בהצלחה.

יעל301

New member
כולנו באותה סירה ../images/Emo10.gif

לכולנו קשה את לא שונה, אל תרגישי לא טוב עם עצמך, אני אישית למדתי להתמודד עם הסיפורים של כל החברות עם זה שאנחנו נפגשות כל שבוע והדיון מסתיין במציאת גנים או כל דבר אחר שקשור בהם, קשה לי עם זה שאחותי הקטנה רק התחתנה וכבר יש לי אחיין אבל יודעת מה אני אוהבת את כל הילדים האלו כאילו היו שלי אז זה בסדר וזה טבעי שולחת לך
ענק

אממממממממממ יקרה

הכי הכי חשוב זה שתדעי דבר ראשון שהרגשות שלך הם דבר מאווווווד נורמאלי. חוצמזה אפשר בעדינות לאמר לחברה שיש עוד נושאים מעניינים לשיחה חוץ מהילד שלה. כמובן שאנחנו נותנים לך אישור להעדרויות מבריתות ומסיבות זבד הבת- ולא את לא חייבת לאפח'ד, פשוט לא להגיע אם את לא רוצה. מקווים לשמוח איתך ממש בקרוב- ועד אז אנחנו פה איתך.
אני

סנונית 1

New member
אנחנו באותה הסירה../images/Emo140.gif

עם כל הקשיים שתארת גם אני מתמודדת + עמיתה לעבודה שהתחתנה בספטמבר האחרון וכבר עשתה בדיקות גנטיות והם מתחילים במירוץ ועמיתה אחרת שעוד לא נשואה שנתיים חזרה מחופשת לידה ארוכה ויש לה כבר בן בן 7 חודשים ואני נשואה כבר כמעט 4 שנים בת 34 אז ברור שכולם מרימים גבה ושואלים ובטח אותי מאשימים. קשה נורא.

תודה רבה לכולכן../images/Emo140.gif

באמת חיממתן את ליבי היום מקווה שכולנו נפסיק להזדהות עם הכאב אלא דווקא עם השמחה.. בנתים מהיום שהיה לי, נדמה לי שהשמחה רחוקה, אבל אולי מחר יום חדש יגיע וגם התקווה איתו... אתן פורום מקסים, תודה רבה על הזכות להיות פה

למעלה