קשה להתחיל מחדש:(

dana00

New member
קשה להתחיל מחדש:(

היי לכולם, זמן רב לא הייתי פה. אני חושבת שמאז פסח כשפרסמו את מה שכתבתי בדף השער ולא אהבתי את זה בכלל. באתי שוב לקבל כוחות ועידוד. צריכה להתחיל מחדש - לעבור דירה (אותה לצערי עדיין לא מצאתי... ואני קצת לחוצה, כי צריכה לפנות את הדירה שלי....:( וכל זה כמובן מונע ממני להמשיך בחיים התקינין שהיו לי קודם. לא קל!! ובטח כשאני לבד...רואה כל יום מלא דירות וכבר עייפה ומותשת. מקווה שזה יגמר מהר ושאמצא את מה שאני רוצה והחיים יחזרו למסלולם. זהו- רציתי להגיד את זה למישהו אבל לא היה לידי אף אחד. אז עכשיו ברשותכם, חוזרת לאתר הומלס להמשיך לחפש. שתהיה לכולם שבת נפלאה!!
עצוב:(

../images/Emo65.gif היי דנה

זו את שכתבת על המכה האחת עשרה של פסח, הלא כן? בכל מקרה,
שחזרת. את כבר יודעת שפה את לא לבד. אני מאלה שמאמינים שיש דירה נהדרת שמחכה בשקט ולכן אסור להתעייף - היא מחכה שימצאו אותה. ספרי נא, מה עיקר הקושי - המחיר המיקום או מצב הדירה? או אולי משהו אחר? שולחת לך
עם 3000ק"ג אנרגיה כדי להמשיך בציד (הדירה).

dana00

New member
היי תלתל

היי תלתל, זו אני שכתבתי אז את "המכה..." באופן כללי גם אני מאלה שמאמינים שעם קצת סבלנות הכל מגיע (הכל כן?? יש עוד כמה דברים שעדיין מחכה להם...), אבל אחרי שבועיים מתישים של חיפושים לפעמים את יודעת - הכח אוזל... אז החלטתי לתת לעצמי לפחות לנוח בסוף השבוע ואני מרגישה קצת אשמה על שזנחתי ואולי מישהו יתפוס לי את הדירה שלי.. עיקר הקושי? הדירות בתל אביב במצב די רעוע... כמובן שיש לי דרישות יחסית גבוהות ורצון שהמחיר לא יהיה יקר מדי, שיהיה מזגן (כי פשוט לא ניתן לעבור כאן קיץ ללא מזגן!). אני חושבת שמה שהייתי צריכה כרגע הוא בעיקר 3000 ק"ג אנרגיה אותה הרגע קיבלתי ממך!!!!
:) תודה!!!!!!

חיפוש ומציאה זה גם הפתעות בחיים

לא צריך להרגיש אשמה כי הדירה שלך לא תברח בגלל שאת נחה....ולא איכפת לי אם מישהו אחר חושב אולי שאני טועה. ככה נוח לחשוב, אז ככה זה. לכי תדעי, אולי החיפוש הזה יביא לך את המשהו האחר שאת מחפשת (מהמכה ה-11). שאול הלך לחפש אתונות ומצא מלוכה, אולי גם לך זה יקרה?! בענין מזגן - אין במדינה הזו מזגנים ניידים כאלה שאפשר לקחת מדירה לדירה? (וואללה לא יודעת). אם יש - אולי כדאי לך כי אז השכירות נמוכה יותר וגם יש לך מזגן שהוא שלך. וכל פעם שאת צריכה אנרגיה - נא להכנס ל"תחנה" הזו ולתדלק.

dana00

New member
בלבלות...

היי תלתל, חזרתי להתייעצות. אז ככה: מצאתי דירה שבה יש כבר מישהי והיא מחפשת שותפה. הכל די אחלה שם: המיקום מצויין, החדר גדול ויש מרפסת, שכר הדירה לא גבוה מדי, חסרים שם כמה דברים שבעלת הבית כנראה תסכים לסדר, אין מזגן... אבל אפשר למצוא משהו - לא דואגת. מה שכן, חסר לי ה"קליק". כאילו הכל בדיוק מה שאני רוצה אבל חסרה לי ההתלהבות. יכול להיות שזה פשוט כי ראיתי כל כך הרבה דירות ואני כל כך מבולבלת בנוגע למה יותר חשוב - השותף, הדירה, בעל הבית, הרי אף פעם לא אמצא בדיוק מה שאני מחפשת ומקסימום בעוד שנה נחליף שוב... זה מה שקורה לי ברגע זה ומצד שני די עייפתי מחיפושים!! בעלת הבית התלהבה ממני ומוכנה לחכות לי ליולי למרות שהכניסה מיידית... ואוו - איזו התלבטות.......
מבולבל:(

נירה63

New member
דנה'לה בוקר טוב לך.

בינה אותך מאוד ויחד עם זאת חייבת להמשיך...היכן את גרה? אולי אוכל לעזור לך? לא יודעת אם למצוא דירה אבל אם את זקוקה שאנחנו נעזור לך ב...לארוז להעביר לארגן קדימה אני מוכנה לבוא לעזור לך. כתבי לי אם זה בסדר ואני אצלך. אגב יש לי מנורת הלוגן לסלון בצבע לבן , האם לשמור לך ? החלפתי בדירתי מנורה כך ש...המנורה הקודמת מחכה למסירה. באהבה רבה אביא לך אותה. מחכה לשמוע מימך. נירה.

dana00

New member
תודות לנירה

היי נירה, תודה על התמיכה!! כייף לדעת שאנשים רוצים לעזור! אני גרה בתל אביב. לא זקוקה לעזרה פיזית באמת תודה:)קשה לעבור דירה לבד... אך היחוד של הפורום הזה הוא שאני מקבלת את התגובות האוהבות והחמות שנותנות לי עוד כוחות להמשיך ולחפש... ובאשר למנורה - ייתכן ואצטרך לקנות מנורה, עדיין אינני יודעת, אך אם אצטרך אשמח לקבל:) יום נפלא!!

noa128

New member
היי דנה ../images/Emo13.gif

וכמה טוב ששבת אלינו. התחלה נהדרת בעיניי היא דירה חדשה, השער לסביבה אחרת, לאוירה אחרת - החלפת תפאורה במובן הכי חיובי של המילה. מבקשת להזכיר לך: שאיפה שזה לא יהיה הקירות החדשים - בתוכם תצרי לך את הקן הנעים והטוב שלך, ובעניין הזה אמרו לי פעם "זה לא איפה שאתה נמצא - זה מה אתה עושה עם זה.." - ואני הסכמתי אז ומסכימה גם היום. בעניין מזגן - בהחלט שווה לבדוק השקעה במזגן משלך, גם לא נייד (נייד לא עולה הרבה פחות מקבוע) אם את מוצאת דירה שהיא נפלאה ורק מזגן חסר לה - מנצלים את העניין להורדת המחיר מול בעל הבית, וחותמים חוזה לטווח ארוך (נגיד שנתיים), כשהחישוב הוא כיסוי עלות המזגן, וגם שקט בראש לבניית התחלה חדשה אמיתית בידיעה שנושדא דיור לא יצטרך להעסיק אותך בזמן הקרוב... ובעניין החיופש, אני מסכימה עם תלתל - דירה זה כמו נעליים - צריך להיות קליק, צריכה להיות אהבה..
מצפה לשמוע איך הולך,

dana00

New member
|היי נעה

היי נעה, שמחה לחזור:) אני די מבולבלת כרגע, אני מסכימה איתך שהעיקר הוא "מה שאתה עושה עם זה" כמו שאמרת אבל מה עושים אם אין קליק?... יש הכל, הכל בסדר, יחסית לדירות אחרות שראיתי, הדירה שמצאתי אפילו במצב מצויין!! חדר גדול, מרפסת, אני מרגישה שאני יכולה להנות שם מאוד, אני פשוט עייפה באופן כללי / פשוט מותשת ולא מצליחה להתחבר לאף דירה - למרות שראיתי כמה מוצלחות ביותר... ואני אמורה לעזוב בתחילת החודש את הדירה שלי. הקטע הכי מצחיק הוא, שאחרי שכעסתי פה על בעל הבית, ואמרתי מהם כל הליקויים, פתאום אני חושבת לעצמי - אולי לא כל כך נורא פה... אולי לא כדאי היה לי לעזוב.. אבל אני מניחה שאני עושה את הצעד הנכון. סתם חוששת קצת להתחיל מחדש...|דג עייף:(

למעלה