לאחר מחשבה רבה יותר
אנשים יקרים, להלן הדברים מהן סובלות הנשים: -מי שלא הרגיש כאב של ציפיה מתי הוא ירצה שוב. -לגלח, רגליים, שחי, מפסעה, וישנה האפשרות של סוכר או שעווה, אוי כמה שזה כואב. -הגודל אכן קובע ואז יש ממה לסבול, תרתי משמע. -ללבוש כל יום חזיה, לוחץ, מזיע, לא נעים. -להיות הרעיה הטובה, הכנועה, המושלמת. -לבשל כל יום כדי שהבעל והילדים יהיו שבעים ומרוצים. -להזמין בעל מקצוע נודניק, מרגיז, עם ריח של זיעה שמסריח את כל הבית, שיבוא לתקן מה שאף אחד לא עושה. -לזכור כמה חשוב לגבר שלך שתפתחי לו את האגו,יום יום (לא פעם בשנה), - להיות רגישה כאשר בא לו לראות סרטים כחולים, כאשר לך מספיק מגע ידיו כדי להתחמם. -לנהל משק בית למופת, הבית תמיד נקי, מסודר, מכובס, מגוהץ, והילדים.....מותק.....דבש. -להתמודד על תפקידי יוקרה במקום העבודה ולהוכיח גם אני יכולה. - לעבוד שעות על גבי שעות בניקיון, כביסה, בעבודה מחוץ לבית, שיעורי בית עם הילדים, ועוד......ובערב תלונות, מדוע את נראית עייפה, מדוע את לא מסורקת, מאופרת, רחוצה, לבושה, ואת עוד עייפה. - אוף האפטר שיב משגע אותי...... - תמיד חושבים שאנו חלשות וצריך להפגין חוזק. - הסבל מתחתון מחוך לחוץ (הגברים יכולים לקנות כל מידה שחפצים), כאשר את שמנה או עם בטן נפוחה לאחר לידה. - להצדיק למה אני אוהבת לקרא עיתון לאישה או רואה טלנובלה - זה מרגיע - נקודה. - לשמוע את הבכי שלו, אין כסף, הוא עייף, נמאס לו מהכל, ולהבין שבתקופה זו הוא הכי פורח יש לו מאהבת. - לזייף אורגזמות כאשר לא מספיקה לגמור כי הוא עלה וירד, ללא משחק מוקדם, כי הוא בעצם זה שעייף, מבלי להתחשב, (צריך להצדיק את הסיפור כל יום בשבוע, אז לא משנה איך ). - גם אני סוחבת דברים כבדים. - משחקי חיזור זה משהוא הדדי לכן לא לבכות. - נכון חשוב לנו שאתה אומר אני אוהב, זה מחזק את האגו הנשי. - המחזור אכן סבל החיים אך נותן לנו את המשך קיומנו בחיים, בניית הדורות לעתיד, זה מחזק את ידינו. ולסיום - אין כל קשר בין מה שנכתב, לבין מי שכתב, אני לא פמיניסטית ואני נהינת להיות אישה, להכרבל, לאהוב, לפתח אגו, לפנק, לבשל, ועוד ועוד, אבל יש נשים ויש גברים שלא כך זה אצלהם אז מן הראוי היה להביא גם את הצד הנשי. באהבה לכל הגברים והנשים כאחד.