קשה להחליט

אורז23

New member
קשה להחליט

אחרי שהייתי סגור על עצמי שאני רוצה את htc דיזייר s הלכתי לראות אותו בחנות (נראה אחלה וגם מרגיש) המוכר הראה לי גם את HTC Incredible S וגם הוא נראה ומרגיש אחלה השאלה שלי מה ההבדלים בין המכשירים (חוץ מגודל המסך) והאם זה מצדיק עוד קצת השקעה ל HTC Incredible S

אורז23

New member
לא כל-כך מצאתי

חוץ מגודל המסך ו HTC Incredible S האיקונים למטה מסתובבים מה עוד?

DustMan

New member
המממ...

לא כ"כ מצאת, כי אין כ"כ הבדלים מהותיים. אבל בכל זאת כמה: * מסך גדול יותר -> 5 גרם יותר במשקל * לאינקרדיבל מצלמה אחורית 8 מגה פיקסל (והבזק כפול) לעומת 5, מצלמה קדמית 1.3 לעומת 0.3. * דיזייר בא עם גרסת אנדרויד 2.3, לעומת 2.2 באינקרדיבל, אם כי יכול להיות שהוא בר שדרוג, תלוי ברצונה הטוב של HTC. * לפי המפרט, הסוללה של דיזייר מעט יותר חזקה, אם כי לא הייתי בונה על זה. מעבר לזה הם זהים לחלוטין, למעט עיצוב חיצוני, שגם הוא די דומה בסה"כ.

אורז23

New member
תודה

עם אין הבדלים כאלה משמעותיים אני כנראה הלך על הדייזיר s המון תודה על התשובות המהירות

YosMan1

New member
עיקר הענין זה המסך היותר גדול

למרות שזה נראה שולי זה די משמעותי לטובה ולרעה. לטובה על העין, ועל ההקלדה, ההרבה יותר נוח להקליד על מקלדת של 4 אינצ. העוד חצי סמ ברוחב מאד עוזר. לרעה כשמחזקים בכיס. זה מכשיר משמעותית יותר גדול בהרגשה. על גבול הגודל הסביר כטלפון לטעמי.

למעלה