קשה כקריעת ים סוף

קשה כקריעת ים סוף

מחפש את הזיווג האמיתי שלי... התחתנתי פעם ראשונה כנראה בטעות.. ועכשיו מרגיש ריק פשוט ריק,,, בנישואין הראשונים היה פעמים אהבה ולפעמים שנאה עכשיו אין כלום.. פשוט חלל... מה עושים אנשים למי יש פיתרון כמובן ע"פ דרך התורה???

תראה

לא בטוח שהתחתנת בטעות.....אולי היא כן החצי שלך! ואמרו שבין אהבה לשנאה יש חבל דק שמפריד... ככה זה באהבה זה כמו אש לפעמים האש גבוה לפעמים נמוכה ולפעמים רק גחלים לוחשות..... ולנו נותר רק לעבוד שתמיד תבער אש האהבה,זה עבודה ביחד!לא משנה עם מי תתחתן אם אתה חושב שאהבה בא מאליה ולא צריך לעבוד עלזה אז אצל כולם תרגיש רע!

אמממ

כולנו מכירים את הסיסמא של יועצי הנישואין נתינה = אהבה, אבל הבעייה היא שלא תמיד הצד השיני יודע לקבל... ולפעמים אתה מרגיש שאתה נותן לייצור חסר רגשות...

קליט

New member
צריך לדעת מה לתת ואיך לתת

ולתת המון . אם יש קושי אז יש להתיעץ עם מומחים

חשוב לדעת ולזכור

בכל מערכת נישואין יש זמני עליה ולחילופין יש זמני מתח וקושי. השאלה הקריטית לדעתי היא "האם בין בני הזוג יש מספיק קווים מחברים וכימיה טובה שקושרת אותם יחד גם בזמנים הפחות טובים ותמיד אחרי גל של קושי הם יחזרו לאהבה אמיתית בינהם" כל הבעיה היא כשאין יסודות, כשאין תשדורת על אותו גל, כאשר כל משבר קטן גורם לקרע שהולך ונפער, מצטברים משקעים, לא סולחים על העבר באמת.. התוצאה היא שבאיזה שהוא שלב מגיע פיצוץ גדול... אני חושבת שמי שחשוב לו לשקם את עצמו באמת אחרי גירושין ולהתחיל דף חדש, כדאי שילך לאיש מקצוע כדי לעשות סדר בדברים ולהבין שאין איזו שהיא בעיה שורשית שפשוט תחזור על עצמה גם בסיבוב השני או השלישי חלילה... כי גם אם ברור שיש צד צודק יותר או פחות במערכה הקודמת, הרי שבכל מקרה לשני הצדדים יש חלק שעליהם לשפר. לפעמים זה עניין של מידה מסויימת ולפעמים זה משהו שצריך טיפול או הכוונה ע"י איש מקצוע והדרכה לנישואים מוצלחים הכי חשוב זה להיות עסוק!! לא לשקוע במחשבות מייאשות, נכון שזה קשה ויש רגעים לא קלים ואולי אפילו הרהורי חרטה על העבר אבל עם הפנים קדימה הכל יהיה יותר קל ולפעמים אי אפשר לתאר איזו דלת הקב"ה יכול לפתוח, יש אנשים שגירושין הצמיחו אותם למקומות שהם לא חלמו כי הם פשוט היו צריכים לעבור קודם את ההזדככות הזו בנישואין כושלים. אני אישית מכירה כמה וכמה זוגות שנמצאים כעת בחיי נישואין של פרק ב' והם מאושרים עד אין קץ! לחשוב חיובי! לא כדאי לשקוע.... העיקר שיהיה בהצלחה ובשורות טובות :)

חן חן.. הלוואי שיהיה לתועלת לאי מי

ואני מידי פעם מציצה פה אז זה לא ממש שבה.. אבל נהנית לקרוא :)

קליט

New member
‏"בכל מקרה לשני הצדדים יש חלק שעליהם לשפר" ??

תמיד זה כך ?? . . . נראה לי שלרוב זה כך, ולא תמיד . כי לרוב מדובר בשני אנשים די טובים שרצו וניסו לחיות בשלום, אלא שהם לא ידעו כיצד לעשות זאת . . ואם אחד מהם היה יודע איך להתנהג בנישואין - זה היה מחזיק מעמד . בכל מקרה חשוב ביותר לפנות ליעוץ קצר כדי להצליח בפרק ב` . היעוץ המקצועי יגביר את סיכויי ההצלחה בהרבה .

למעלה